You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)
Πάντως η ίδια φωτογραφία υπάρχει εδώ για την Κλάρα η οποία υποτίθεται ότι δούλευε την Παρασκευή στο Ιεροφαντών αλλά τελικά δεν εμφανίσθηκε.
Λαδομένο, έτοιμο για το τηγάνι είναι......
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Πέρασα από Δημοκρίτου 9
Παρούσες Μαρία, Αναστασία, Εύη, Άννα και η Όλγα στο δωμάτιο. Πιο συμπαθής η πιστιρίκα Αναστασία, αλλά και πάλι μακριά από το Ταργκετ γκρουπ μου. Δυο προγράμματα, 50 ευρώ μισή ώρα, 70 ευρώ 1 ώρα και δυο μπαλάκια.
Παρούσες Μαρία, Αναστασία, Εύη, Άννα και η Όλγα στο δωμάτιο. Πιο συμπαθής η πιστιρίκα Αναστασία, αλλά και πάλι μακριά από το Ταργκετ γκρουπ μου. Δυο προγράμματα, 50 ευρώ μισή ώρα, 70 ευρώ 1 ώρα και δυο μπαλάκια.
Πέρασα από Δημοκρίτου 9
Φίλε μου ξέρεις αν η Τζένη λείπει σε "αναρρωτική" άδεια...? ;)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Όχι δεν γνωρίζωΦίλε μου ξέρεις αν η Τζένη λείπει σε "αναρρωτική" άδεια...? ;)
Όχι δεν γνωρίζω
Σεξοσφώρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Σημερα παρούσα!Φίλε μου ξέρεις αν η Τζένη λείπει σε "αναρρωτική" άδεια...? ;)
Σημερα παρούσα!
Thanks!
εχουν κλεισει αρκετα κατεβα στα νοτια αν θεςΡε παιδια, τι γινεται στη Γλυφάδα και γυρω περιοχή; Έλειψα εξωτερικό για δουλειά από τον Ιανουάριο και τώρα που γύρισα φαίνεται εξαφανίστηκαν όλα. Έκλεισαν το Seaview και το Π60; Υπάρχει τίποτα άλλο/νέο; Ευχαριστώ
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Πόσο πιο νότια να κατέβει? Γλυφάδα είπε ότι πήγε ο άνθρωπος Αλλά κι εσυ ρε robertk, 10 χρόνια γραμμενος στο site, δεν εχεις γραψει μια κριτική από τις επισκέψεις σου πριν να κλείσουν τα μαγαζια
ποσο νοτια να κατεβει ας διαβασει και κανενας λιγο τοσο πολυ δουλεια εχει;εχουμε και λεμε στον αη γιαννη πρωην γκλαμουρ σπα βουλιαγμενης 130 μπακνανα στο νεο κοσμο συνοα δαφνη καλλιροης 48 νεος κοσμος θα μου πεις πιανει κεντρο σιγα τα 500 μετρα διαφορα στα συνορα με νεα σμυρνη σουφι σπα στη πλατεια ειναι υπερ αρκετα αυτα
για θυμησε μου που ειναι αυτο;για το seaview ειπωθηκε οτι παιζει ακομα απλα με υψηλες τιμες
Πανωπης στο κλειστο βενζιναδικο γωνια με Ποσειδωνος σχεδον απεναντι απο την εισοδο της πλαζ Αστεριαγια θυμησε μου που ειναι αυτο;
αν θυμαμαι καλα 12πανωπης ποσο;
πανωπης και ποσειδωνος 112πανωπης ποσο;
δες πμπανωπης και ποσειδωνος 112
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις