figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Καλημέρα,θα ήθελα να παραθέσω την δική μου περίεργη εμπειρία από μασατζίδικο στον Πειραιά.... Ήταν Πέμπτη απόγευμα πριν από περίπου 15 ημέρες, μην έχοντας τι να κάνω στο γραφείο, μπήκα στο σαιτ, και αποφάσισα να κατευθυνθώ για πρώτη φορά σε γνωστό μασατζίδικο στην περιοχή του Πειραιά, ....................... Αφού φασωνόμαστε και την χουφτών κανά πεντάλεπτο, με προτρέπει να κάτσουμε στον καναπέ για να είναι πιο άνετα, και βγάζει και την άσπρη ρόμπα της. Στον καναπέ την χουφτώνω πιο άνετα και εκείνη αρχίζει να μου τον παίζει με μανία. Την προτρέπω να βγάλει την φούστα της αλλά εκείνη μου λέιε όχι εδώ μέσα, και έτσι κλείνουμε ραντεβού για αμέσω μετά την δουλειά, περίπου 9 και μισή σε ένα ξανοδοχείο στη Λ. Συγγρού. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, της το πέταξα και αυτή ανταποκρίθηκε αμέσως. Μετά στο ξενοδοχείο έγινε χαμός....Ήταν απίστευτη η τύπισσα και ήξερε να . Εδώ και δεκαπέντε ημέρες, συναντιόμαστε μετά την δουλειά μας και . Απίστευτη εμπειρία έζησα.
Τύπε δε μου κολλάει για αληθινή η ιστορία σου ,,,κ ο τρόπος που ξεκινάς ακόμα δε με πείθει,, βγαλμένη μέσα από ένα site σαν κ www.flock.gr/]αυτό [/url] μου φαίνεται..
η θεία με τον ανηψιό, ο γυναικολόγος που έλειπε, η ξαδέρφη της γυναίκας μου που ήρθε απο την Λάρισα , η κουνιάδα μου το ξέκωλο κλπ..
Μήπως περιγράφεις κάποια φαντασίωση σου ή κάτι που θα ήθελες όντως να συμβεί με τη συγκεκριμένη κοπέλα?
Λάθος χώρο διάλεξες για να την ποστάρεις... είσαι (την ταπεινή μου άποψη εκφράζω)