Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
49
Πόντοι
1
Καλημέρα,θα ήθελα να παραθέσω την δική μου περίεργη εμπειρία από μασατζίδικο στον Πειραιά.... Ήταν Πέμπτη απόγευμα πριν από περίπου 15 ημέρες, μην έχοντας τι να κάνω στο γραφείο, μπήκα στο σαιτ, και αποφάσισα να κατευθυνθώ για πρώτη φορά σε γνωστό μασατζίδικο στην περιοχή του Πειραιά,  ....................... Αφού φασωνόμαστε και την χουφτών κανά πεντάλεπτο, με προτρέπει να κάτσουμε στον καναπέ για  να είναι πιο άνετα, και βγάζει και την άσπρη ρόμπα της. Στον καναπέ την χουφτώνω πιο άνετα και εκείνη αρχίζει να μου τον παίζει με μανία. Την προτρέπω να βγάλει την φούστα της αλλά εκείνη μου λέιε όχι εδώ μέσα, και έτσι κλείνουμε ραντεβού για αμέσω μετά την δουλειά, περίπου 9 και μισή σε ένα ξανοδοχείο στη Λ. Συγγρού. Δεν το σκέφτηκα καθόλου, της το πέταξα και αυτή ανταποκρίθηκε αμέσως. Μετά στο ξενοδοχείο έγινε χαμός....Ήταν απίστευτη η τύπισσα και ήξερε να  :knockinb: . Εδώ και δεκαπέντε ημέρες, συναντιόμαστε μετά την δουλειά μας και  :knockinb: . Απίστευτη εμπειρία έζησα.

Τύπε δε μου κολλάει για αληθινή η ιστορία σου ,,,κ ο τρόπος που ξεκινάς ακόμα δε με πείθει,, βγαλμένη μέσα από ένα site  σαν κ www.flock.gr/]αυτό [/url] μου φαίνεται..
η θεία με τον ανηψιό,  ο γυναικολόγος που έλειπε, η ξαδέρφη της γυναίκας μου που ήρθε απο την Λάρισα , η κουνιάδα μου το ξέκωλο κλπ..

Μήπως περιγράφεις κάποια φαντασίωση σου ή κάτι που θα ήθελες όντως να συμβεί με τη συγκεκριμένη κοπέλα?

Λάθος χώρο διάλεξες για να την ποστάρεις... είσαι  :offtopic: (την ταπεινή μου άποψη εκφράζω)

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Πιο μασάζ είναι τέτοια ώρα ανοιχτό στόν Πειραιά.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Ο Ιταλός δεν μας λέει σε ποιο μαγαζί έγινε η συνάντηση για να μην πλακώσουμε και  :zfuck: την κοπέλα του φίλου του. Είδες τι κάνει η φιλία?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
199
Πόντοι
1
Πρωία 28/7

Μάρνη 28 Χριστίνα, Σοφία, Μαρία η βουλγάρα, Καίτη η κινέζα. Στην πόρτα η Λουλου. Η Λιλή αποσύρθηκε από το άθλημα. Μάλλον θα έχει πάει στα νησιά πάλι.

Πατησίων 131, Χριστίνα και Κέλλυ ελληνίδες, η Λάουρα το πιπινομοντέλο από Πατησίων 286 και ένα γλυκό πιπίνι που άνοιξε την πόρτα, καστανόξανθο.
επέστρεψε η Χριστίνα?

palan

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πρωία 28/7

Μάρνη 28 Χριστίνα, Σοφία, Μαρία η βουλγάρα, Καίτη η κινέζα. Στην πόρτα η Λουλου. Η Λιλή αποσύρθηκε από το άθλημα. Μάλλον θα έχει πάει στα νησιά πάλι.

Όντως αποσύρθηκε η Λιλή;Κρίμα αν ισχύει γιατί ήταν στανταράκι.

mark21gr

Νέο Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
ρε φιλαρακι μπορεις να μου δωσεις το τηλ της κ γιαννας στην καισαριανη?

compra

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
9
Like
205
Πόντοι
291
Και μενα επισης????

nikos55

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2010
Like
495
Πόντοι
21
Το Ανδρούτσου 152 είναι κληστο??? Πήγα αλλά τίποτα

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
καλημερα, μπορει να μου πει καποιος αν ειναι ανοιχτο κανα λαδομαγαζο σημερα? τα υπολοιπα καταστηματα ειναι, αυτα οχι?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.912
Πόντοι
9.275
Ανοικτό Κυριακή μέχρι τις 20.00 -> Μάρνης 36, 5ος, έχει απόλα αλλά λόγω ηλικίας κορασίδων (μιλφ) προτείνεται μόνον για καλαμάκι.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλημερα, μπορει να μου πει καποιος αν ειναι ανοιχτο κανα λαδομαγαζο σημερα? τα υπολοιπα καταστηματα ειναι, αυτα οχι?
δημοκριτου 9 κολωνακι αλλα για μενα απο την εμειρια μου δεν αξιζει

cretan_nudist

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Κριτικές
8
Like
890
Πόντοι
81
Ανοικτό Κυριακή μέχρι τις 20.00 -> Μάρνης 36, 5ος, έχει απόλα αλλά λόγω ηλικίας κορασίδων (μιλφ) προτείνεται μόνον για καλαμάκι.

Γράφει κάτι το κουδούνι? Πέρασα αλλά δε βρήκα σχετικό κάτι στα κουδούνια.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

skart

Μέλος