Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

adramagor

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ενημερωση απο μαρνης.. θοδωρα: πιπινι στα 20, στην αρχη χαρηκα με την πιπινοφατσα αλλα τελικα μετριο μασαζ, μετριο μπριζολακι, στα συν η πισω κινηση. δεν την ξαναδοκιμαζα. τιμη η κλασικη. Καλη συνεχεια!

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
193
Πόντοι
6
Καλημερα συναγωνιστες ,
Σημερα γουσταρω να μου κανει μια ωραια μασερ αισθησιακο μασαζακι και πολυ καλο φραπεδακι εστω και χωρις καλαμακι , να κτυπησω Αχιλλεως ,για πρωτη φορα ,ποια να προτιμησω ?
Ευχαριστω εκ των προτερων.

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
ναι βεβαια ..
"καλησπερα" να πεις "ηλθα για το κουλουρι"
κλεισ' της και το ματι, και δε θα εχεις προβλημα.θα φας καλαααααααα!www.smilieshq.com] [/url]

καλησπερα ,δεν εχω εμπειριεσ απο μασαζιδικα..
θα ηθελα να δοκιμασω την ζανα....επισης θα ηθελα να ρωτησω οντως δινει "κουλουρι"
που μπορω να την βρω?στουρναρη?και τι ωρες?
THANKS

vandike

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
18
Πόντοι
0
Πρώτη επίσκεψη σήμερα στη Δημοκρίτου για το κινεζάκι....Καλή στο μασάζ και το φραπέ.Δεν νομίζω οτι μπορεί να παίζει κάτι άλλο με την συγκεκριμένη.

Επίσης στο γραφείο laptop ανοιχτο στην σελίδα του site.

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
η ζανα..που δουλευει ρε παιδια??στουρναρη??μεχρι τι ωρα?ειναι αληθεια για "κουλουρι''?

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Γρηγορη ενημερωση και απο εμενα απο Μαρνης 28 Χθεσινη επισκεψη......πηρα Παολα,
Το κοριτσι αρκετα καλο και δεν εδειχνε να βιαζεται ιδαιτερα, το μασαζ καλουτσικο και η μπριζολα ιδιαιτερα ζουμερη,
Γενικα εινα καλο value for money, νομιζω οτι τιμαει το 80αρι.
Ειδα και μια μικρουλα, που μου ειπαν οτι λεγεται Θεοδωρα (τι σκεφτεται ο κοσμος για να κονομησει) την εχει δοκιμασει κανεις??

Ζερο και παπαγιωργης ειναι σταθερες αξιες :rockon:

σκεφτομαι να επισκεφθω το μασαζιδικο στην οδο Μανρης 28...επειδη ειναι η πρωτη φορα σε μασαζ...θα ηθελα καποιεσ πληροφοριες για τις κοπελες....ποσεε κοπελες εχει?η παολα αξιζει?για πρωτη φορα..θα εχω κανενα εξτρα?
thanks

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
σκεφτομαι να επισκεφθω το μασαζιδικο στην οδο Μανρης 28...επειδη ειναι η πρωτη φορα σε μασαζ...θα ηθελα καποιεσ πληροφοριες για τις κοπελες....ποσεε κοπελες εχει?η παολα αξιζει?για πρωτη φορα..θα εχω κανενα εξτρα?
thanks
Εχει 4 κοπελες + την νταρτνανομουνα της υποδοχης που λαδωνει που και που κανεναν πελατη....το μασαζ με τα παρελκομενα(φουλ προγραμμα) ειναι 80ευρο.....η Παολα ειναι αρκετα καλη και φιλικη στο χρηστη.....νομιζω θα περασεις καλα.
Προσοχη μην σε ψαρωσουν, εαν αρχισουν να ρωτανε που μας βρηκες, πες της οτι ειχα ερθει και πιο παλια, τοτε που στην υποδοχη ηταν μια ξανθια 50αρα κυρια, και ειχα κανει μασαζ με την Θεοδωρα(μια καστανη γυρω στα 30).
Αυτα καλη επιτυχια, περιμενουμε ενημερωση.

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.202
Πόντοι
216
thanks

Η Ζάνα είναι στη Σολωμού 54 6ος όροφος, κουδούνι STUDIO, για κουλούρια κλπ. θα τα βρεις μόνος σου, δηλαδή αν εγώ σου πω ότι δίνει και πας και δεν σου δώσει, τι θα της πεις, ότι σου είπε ο G.G.XXX πως δίνει, κι αυτή θα σου πει ΕΓΚΟ ΜΟΥΡΟ ΜΟΥ ΠΟΤΕ......... κι άντε να βγάλεις άκρη, το πολύ πολύ αν την πιέσεις να "μουλαρώσει" και να φύγεις από κει "νηστικός".......!!!!!!!!

Κάτι ακόμα, πήγαινε www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0]εδώ[/url] ρίξε μια ματιά και θα καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις και τι να περιμένεις, αν πας σε μασατζίδικο.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
παιδια να μην ξεχναμε πως οι ερωτησεις σχετικα με τα μασαζ
πρεπει να ειναι λιγο πιο κοσμιες, ωστε να διατηρησουμε ενα
επιπεδο στο θεμα, αφου πλεον δεν εχουμε συντονιστες.
με χρηση των προσωπικων μηνυματων μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες
χωρις να "βαραινει" το θεμα αλλο.
Με δυο λογια
1.προσεξτε πως εκφραζεστε
2.μην εκθετετε τις κοπελες ή αλλους συναθλητες
3.χρησιμοποιειτε τα πμ
4.διαβαστε τα ποστ της τελευταιας εβδομαδας, πριν εκφρασετε οποιαδηποτε απορια.
συνηθως αυτο που ψαχνουμε βρισκεται μπροστα μας.

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
παιδια να μην ξεχναμε πως οι ερωτησεις σχετικα με τα μασαζ
πρεπει να ειναι λιγο πιο κοσμιες, ωστε να διατηρησουμε ενα
επιπεδο στο θεμα, αφου πλεον δεν εχουμε συντονιστες.
με χρηση των προσωπικων μηνυματων μπορουμε να μαθουμε πληροφοριες
χωρις να "βαραινει" το θεμα αλλο.
Με δυο λογια
1.προσεξτε πως εκφραζεστε
2.μην εκθετετε τις κοπελες ή αλλους συναθλητες
3.χρησιμοποιειτε τα πμ
4.διαβαστε τα ποστ της τελευταιας εβδομαδας, πριν εκφρασετε οποιαδηποτε απορια.
συνηθως αυτο που ψαχνουμε βρισκεται μπροστα μας.

σε κοβω για νεο μοντ :dancing:

Επισκέπτης
τελικα τι εγινε με τον παπαγιωργη ρε παιδια; ετσι παει ακλαφτος; δεν πρεπει να μαθουμε;

Apatsi

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
1
Εχει 4 κοπελες + την νταρτνανομουνα της υποδοχης που λαδωνει που και που κανεναν πελατη....το μασαζ με τα παρελκομενα(φουλ προγραμμα) ειναι 80ευρο.....η Παολα ειναι αρκετα καλη και φιλικη στο χρηστη.....νομιζω θα περασεις καλα.
Προσοχη μην σε ψαρωσουν, εαν αρχισουν να ρωτανε που μας βρηκες, πες της οτι ειχα ερθει και πιο παλια, τοτε που στην υποδοχη ηταν μια ξανθια 50αρα κυρια, και ειχα κανει μασαζ με την Θεοδωρα(μια καστανη γυρω στα 30).
Αυτα καλη επιτυχια, περιμενουμε ενημερωση.
σε ευχαριστω για την ενημερωση....πολυ καλη.....απλα θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα...
τι εννοεις,οταν λες η νταρντανομουνα στην υποδοχη που και που λαδωνει κανενα πελατη??
δουλευει και αυτη??
και επισης κατι τελευταιο γιατι να με ψαροσουν??και καλα που τουσ βρηκα?το μασαζιδικο δεν εχει καποια αγγελια??ειναι κλειστο σε κυκλο?ειναι αστο ποθμε prive??
ΤΗΑΝΚΣ

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.712
Πόντοι
7.715
σε ευχαριστω για την ενημερωση....πολυ καλη.....απλα θα ηθελα να ρωτησω κατι ακομα...
τι εννοεις,οταν λες η νταρντανομουνα στην υποδοχη που και που λαδωνει κανενα πελατη??
δουλευει και αυτη??
και επισης κατι τελευταιο γιατι να με ψαροσουν??και καλα που τουσ βρηκα?το μασαζιδικο δεν εχει καποια αγγελια??ειναι κλειστο σε κυκλο?ειναι αστο ποθμε prive??
ΤΗΑΝΚΣ
....δουλευει αλλα κυριως με γνωστες φατσες.....κοιτα...οταν λεει ο φιλος μην σε ψαροσουν εννοει μην αρχισουν την ανακρισουλα και δειξεις οτι εισαι πρωταρης....θελει να εισαι cool...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom