ενα ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ουισκακι μήπως??και μια που θα την διαλεγα αν ειχα κατεβασει ενα ουισκακι...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
στο τηλεφωνο πριν παω,η Ελενα μου ειπε..εχω μια που κανει για...δυο και αλλη μια που κανει για...τρεις κλπ...σε ογκο το εννοουσε
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.857
- Πόντοι
- 46.232
η γνωστές ατάκες της Ελενας.............στο τηλεφωνο πριν παω,η Ελενα μου ειπε..εχω μια που κανει για...δυο και αλλη μια που κανει για...τρεις κλπ...σε ογκο το εννοουσε
έχει μια άλλη άποψη που απέχει πολύ απο τον περισσότερων το τι είναι ωραία κοπέλα
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.042
- Πόντοι
- 5.975
Νομιζω οτι θα επρεπε να σβηστει η φωτο.Προς τους mods απευθυνομαι
Ειναι μαλακια.Καλο κωλοπαρκαρισμα κανει αλλα δεν νομιζω να εδωσε συγκαταθεση για κατι τετοιο
====
Mαριάννα -Κ48 έ ? χμμ.. σωστά ....
Φετινό είναι το δέντρο ? το εβαλαν από τώρα ? ....
Ειναι μαλακια.Καλο κωλοπαρκαρισμα κανει αλλα δεν νομιζω να εδωσε συγκαταθεση για κατι τετοιο
====
Mαριάννα -Κ48 έ ? χμμ.. σωστά ....
μπααα.. μαλλον "πλανα αρχειου"
Νομιζω οτι θα επρεπε να σβηστει η φωτο.Προς τους mods απευθυνομαι
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου loop. Αν δεν υπήρξε ρητή συγκατάθεσή της, η φωτογραφία πρέπει να αποσυρθεί.
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου loop. Αν δεν υπήρξε ρητή συγκατάθεσή της, η φωτογραφία πρέπει να αποσυρθεί.
Κάποιοι εδω μέσα έχουν ξεπεράσει τα όρια κατά την άποψη μου....και αν ακόμα ξεπεράσουμε το απαράδεκτο φαινόμενο των προσωπικών υβρεων και επιθέσεων,η δημοσιοποίηση προσωπικών στοιχείων,και τι μεγαλύτερο στοιχείο απο φωτογραφία,είναι εντελώς ανεπίτρεπτο....ασε που μπορεί και το ίδιο το site να έχει πρόβλημα αν κάποιος κινηθεί νομικά....
Matt LeBlanc
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 21
- Like
- 6.900
- Πόντοι
- 8.345
επισκεψη στον εν λογω ιδρυμα(3ης Σεπτεμβριου 59),μιας και αναφερθηκε οτι παιζει και..πισω κινηση...4 κοπελες παρελασαν , η μια χαλια ,η δευτερη αδιαφορη και ενα καλο ψηλο πιπινι,εντυπωσιακο θα ελεγα,που θα δοκιμαστει την επομενη..
Διαλεξα την Ειρηνη,λογω προαναφερθεντος προγραμματος,η οποια ειναι μιλφ,μεταξυ 42-45.σχετικα καλοδιατηρημενη..σαν την διπλανη γειτονισσα που δεν και καμια μουνα,αλλα της σφυριζες και ενα αμα τυχαινε
Βυζι 1,5,κολος σχετικα καλος..η ιδια ειναι καλη και ευγενικη εξ Ουκρανιας οπως ειπε...
Απο μασαζ ξεκινησε χαλια,αλλα στην πορεια το βελτιωσε,οχι κατι ιδιατερο ομως..μετα απο κανενα 15 λεπτο μασαζ,αρχισε αλλου ειδους χαδια και γλυψιμο στην γυρω περιοχη..δεχεται αδιαμαρτυρητα δακτυλοσκοπηση,both holes...πεοθηλασμος με καλυψη,αφου πρωτα ρωτησε.Θα μπορουσε να με τελειωσει με το παρατεταμενο ρουφηγμα,βαθυ και υγρο...για να μην συμβει αυτο σε καποια φαση την εβαλα ανασκελα, καθετα στο μασαζοκρεββατο για συνεχιση του..αγωνα,με τα ποδια ανοιχτα,τα ποδια πανω κλπ...δειχνει να της αρεσει αφου χαιδευεται και μονολογει στα..γερμανικα...oh mein Gott...εξοδος και αλλαγη..οπης στην ιδια θεση,οπου δειχνει να αντεχει στο γρηγορο και σε...βαθος..οπου και επηλθε το..μοιραιο...γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις αφου δειχνει να απολαμβανει αυτο που κανει και εχει πληρες..μενου..
Διαλεξα την Ειρηνη,λογω προαναφερθεντος προγραμματος,η οποια ειναι μιλφ,μεταξυ 42-45.σχετικα καλοδιατηρημενη..σαν την διπλανη γειτονισσα που δεν και καμια μουνα,αλλα της σφυριζες και ενα αμα τυχαινε
Βυζι 1,5,κολος σχετικα καλος..η ιδια ειναι καλη και ευγενικη εξ Ουκρανιας οπως ειπε...
Απο μασαζ ξεκινησε χαλια,αλλα στην πορεια το βελτιωσε,οχι κατι ιδιατερο ομως..μετα απο κανενα 15 λεπτο μασαζ,αρχισε αλλου ειδους χαδια και γλυψιμο στην γυρω περιοχη..δεχεται αδιαμαρτυρητα δακτυλοσκοπηση,both holes...πεοθηλασμος με καλυψη,αφου πρωτα ρωτησε.Θα μπορουσε να με τελειωσει με το παρατεταμενο ρουφηγμα,βαθυ και υγρο...για να μην συμβει αυτο σε καποια φαση την εβαλα ανασκελα, καθετα στο μασαζοκρεββατο για συνεχιση του..αγωνα,με τα ποδια ανοιχτα,τα ποδια πανω κλπ...δειχνει να της αρεσει αφου χαιδευεται και μονολογει στα..γερμανικα...oh mein Gott...εξοδος και αλλαγη..οπης στην ιδια θεση,οπου δειχνει να αντεχει στο γρηγορο και σε...βαθος..οπου και επηλθε το..μοιραιο...γενικα μου αφησε καλες εντυπωσεις αφου δειχνει να απολαμβανει αυτο που κανει και εχει πληρες..μενου..
Αγαπητοι κυριοι καλημερα, γνωριζει καποιος κατι για αυτο?
Αγαπητοι κυριοι καλημερα, γνωριζει καποιος κατι για αυτο?
Η φωτό δε μου μοιάζει για αληθινή......
Την ιδια γνωμη εχω και εγω για αυτο ρωτησα μηπως καποιος ξερει κατιΗ φωτό δε μου μοιάζει για αληθινή......
Η φωτό δε μου μοιάζει για αληθινή......
Η φωτό αληθινή είναι, απλά δεν πρέπει να ανήκει στη διαφημιζόμενη (πολύ καλή για να υπάρχει τέτοια αντιστοίχιση -άσε που η κοπέλα της φωτό φαίνεται νεώτερη από 37).
Sorry, δεν το διατυπωσα σωστα εννοουσα δεν φαινεται να ανηκει στην διαφημιζομενηΗ φωτό αληθινή είναι, απλά δεν πρέπει να ανήκει στη διαφημιζόμενη (πολύ καλή για να υπάρχει τέτοια αντιστοίχιση -άσε που η κοπέλα της φωτό φαίνεται νεώτερη από 37).
kotsoskotsos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πέρασμα από Φερών 19 πριν από κάποιες μέρες. Για όποιον ενδιαφέρεται επιστροφή της κινεζούλας Λίλου.
Κατά τα άλλα μόνα αξιόλογα η Σύλβια και η Βίκη.
Τιμήθηκε Λίλου .
Καλό έως πολύ καλό μασάζ.
Στα άλλα καλό σεξάκι δεκτική σε δάχτυλο σε μουνάκι - πίπα σκουφάτη - γλυφοκωλιές - τελείωμα δυνατά σε βυζάκια και στομαχάκι.
60 Ευρώ το κόστος
Χώρος μέτριος - υπεύθυνη για σφαλιάρες
Τιμήθηκε Λίλου .
Στα άλλα καλό σεξάκι δεκτική σε δάχτυλο σε μουνάκι - πίπα σκουφάτη - γλυφοκωλιές - τελείωμα δυνατά σε βυζάκια και στομαχάκι.
60 Ευρώ το κόστος
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Πέρασμα από Αχιλλέως+Ελ. Βενιζέλου
Πρώτη μ ου φορά με την Έλλη, νέα ελληνίδα 22 ετών.
Προσωπικά μου άρεσε τα μάλα. Μασάζ δεν είναι το δυνατό της σημείο.
Αλλά είναι πετίτ και διαχειρίσιμη. Τελικά το κατάστημα αρχίζει να αποκτά παράδοση στα πετίτ με μικρό στήθος.
Σημείωση: μετά τις 7:30 ο χαμός στα κουδούνια... περίεργο που δεν πέφτουνε ενημερώσεις...
Πρώτη μ ου φορά με την Έλλη, νέα ελληνίδα 22 ετών.
Προσωπικά μου άρεσε τα μάλα. Μασάζ δεν είναι το δυνατό της σημείο.
Αλλά είναι πετίτ και διαχειρίσιμη. Τελικά το κατάστημα αρχίζει να αποκτά παράδοση στα πετίτ με μικρό στήθος.
Σημείωση: μετά τις 7:30 ο χαμός στα κουδούνια... περίεργο που δεν πέφτουνε ενημερώσεις...
Πέρασμα από Φερών 19 πριν από κάποιες μέρες. Για όποιον ενδιαφέρεται επιστροφή της κινεζούλας Λίλου.
Τιμήθηκε Λίλου .
60 Ευρώ το κόστος
Υπεύθυνη είναι η Πολωνέζα η Κατερίνα. Παλιά καραβάνα που δεν έμαθε ποτέ να δουλεύει σωστά. Μια ζωή ξεπέτα και πολυλογία.
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Τιμήθηκε Λίλου .
60 Ευρώ το κόστος
όλο και κάποιον θα ενδιαφέρει ...
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
παρε εμη απο φραντζη...κολαρα για αγριες φαπες....καμια μασατζου με κολαρα προτεινεται η νταρντανα ρωσιδα απο κηφισιας 30 μου διαφευγει το ονομα της χαθηκε κει στο ισογειο
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για πολλες σφαλιαρες !!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K