Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
αν αυτη ειναι μια μελαγχρινη με καρε μαλλι και μπλε ματια μου φαινεται δουλευε στο κολωνακι beauty style δημοκριτου, και για να ξεφυγω της λεω θελω φουλ, και μου ζητησε 200. καλα...
Ναι αυτη ειναι μου ειπε οτι δουλευε πριν κολωνακι μεχρι που πουληθηκε το ιδρυμα και αυτος που το πηρε αλλαξε την συνθεση της ομαδας. Εκει  προσεφεραν μονο χειροποιητη εκτονωση και μονο στους τακτικους πελατες , οι υπολοιποι αυτοχειροποιουταν σαν να λεμε αυτοχειρες.

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
καλο σαββατοκυριακο σε ολους τα λεμε Δευτεραααααααααα

tothelo

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
6
Like
2
Πόντοι
1
και το στοιχημα ισχυει αλλα το συζηταμε δευτερα
να ειναι και ο βασος εδω  :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Πράγματι πάτερ μου είναι Πολωνεζάκι και όντως δούλευε στο Π.Φάληρο γιατί ήθελα να την πάρω αλλά δεν έτυχε.Οπότε τώρα λέω να πάω να το πάρω αυτό το μωράκι κάποια στιγμή μιας και το βρήκα εκεί. Λες ότι είναι gfe,δε λέει δηλαδή για λίγο ποιο άγριο; Και από σωματάκι λέει ή όχι γιατί με τα ρουχαλάκια δεν κατάλαβα και πολλά πάντως μου φάνηκε καλό.
μια χαρα ειναι απο σωματακι, αλλα για πιο hard δεν προσπαθησα καμια φορα, καθως επαιξε ερωτας..  :rolleyes: :rolleyes:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Σημερινη ανταποκριση απο Θησεως 67 στην Καλλιθεα...μετα απο μια απογοητευτικη βολτα ανημερα της σημερινης μερας στο Μεταξουργειο και κατοπιν 'μπολιασματος'της τσεπης μας με το μηνιατικο,κατεβηκα προς το εν λογω μαγαζι....Στην υποδοχη ανοιξε ενα μιλφ κοντοπουτανο με ωραιους βυζους ουτε μεγαλους ουτε μικρους -ιδανικους θα ελεγα σε μεγεθος-που την ελεγαν Αννα...μου παρουσιασε τις κοπελες εκ των οποιων μονο αλλο ενα μελαχροινο αρκετα εκφυλο ηταν που αξιζε...τελικα πηρα την Αννα της υποδοχης...συμφωνησαμε στα 80 ευρω-αρχικη τιμη μου ειπε 100(!!!!)γιουρος :jerking:...Στο μασαζ ητο αρκετα καλη και με χαλαρωσε...στο φραπε με καλαμακι ηταν μετρια ως απαραδεκτη,ενω η μπριζολιτσα δεν ηταν οσο ζουμερη θα ηθελα...εκτος αυτου,στα 25 λεπτα η κοπελα 'κλωτσισε'υπενθυμιζοντας μου να τελειωσω...α,και κατι αλλο που δεν πετυχα σε αλλα μασαζερι-μπριζολερι...μου ζητησε προκαταβολικα τα χρηματα!Συμπερασμα?Στουρναρη και παλι Στουρναρη...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
αν αυτη ειναι μια μελαγχρινη με καρε μαλλι και μπλε ματια μου φαινεται δουλευε στο κολωνακι beauty style δημοκριτου, και για να ξεφυγω της λεω θελω φουλ, και μου ζητησε 200. καλα...
200 να ναι οι ωρες της ,πες της..
κι αν δεν καταλαβει, να της πεις να μη στελνει ολα τα λεφτα της στο πατρίντα, αλλα να κρατησει εδω και 10 ευρω για κανενα λεξικο.. :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
καποιος moderator  να σβησει το μηνυμα του tothelo που γραφει οτι πηρε την γκομενα στην υποδοχη της καραισκου γιατι θα τρελαθει ο vasos αν το δει
ολα εδω πλ(ε)ρωνονται..  :)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
κι αν δεν καταλαβει, να της πεις να μη στελνει ολα τα λεφτα της στο πατρίντα, αλλα να κρατησει εδω και 10 ευρω για κανενα λεξικο.. :grin:
Πατερ μου τα σεβη μου...γιατι εισαι τσιγκουνης μπρε? :grin:

Επισκέπτης
xaxaxa :grin: :grin: :grin:, οντως τωρα το χρειαζεται το λεξικο γιατι οταν μου ειπε 200 , τις λεω
και σε σενα θα τα δωσω? και γελουσα αλλα γελουσε και αυτη

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
το μαγαζί στην Σκρα έκλεισε; πήγα σήμερα απόγευμα (γύρω στις 17:30) και δεν απάντησαν... το ίδιο περίπου πριν 2 βδομάδες (Σάββατο μεσημέρι αν θυμάμαι καλά)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το μαγαζί στην Σκρα έκλεισε; πήγα σήμερα απόγευμα (γύρω στις 17:30) και δεν απάντησαν... το ίδιο περίπου πριν 2 βδομάδες (Σάββατο μεσημέρι αν θυμάμαι καλά)
μετακομισε, αν δεν κανω λαθος, στη καλλιροης 85..

icecube

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
μετακομισε, αν δεν κανω λαθος, στη καλλιροης 85..
Ευχαριστώ. Ξέρει κανείς αν είναι οι ίδιες κοπέλες; Συγκεκριμένα ψάχνω για κάποια ξανθούλα (Χριστίνα αν θυμάμαι καλα). Ξέρει κανείς τίποτα; Αν είναι θα πάω αυριο μεσημεράκι

kar4

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Για να είμαι ειλικρινής όταν ξεκίνησα και διάβαζα τα παλαιά post  περί χημείας  με τις θεραπαινίδες μονολογούσα.. :jerking:
Βέβαια η επονομαζόμενη Χημεία δεν περιορίζεται μόνο μεταξύ των δύο (θεραπεύτριας – θεραπευμένου) αλλά και των συστατικών του περιβάλλοντος χώρου.
Πάμε από την αρχή:
Ξεκίνησα  μόνος μου μεσημέρι τσικνοπέμπτης   :sunglasses: - (όχι σαν μερικούς – μερικούς που πάνε τρεις τρεις και δεν λένε τίποτα) - με διαολεμένη όρεξη το οδοιπορικό μου  από Σολωμού 59 όπου δεν στάθηκα τυχερός να συναντήσω την Δέσποινα  :think: και για την οποία θα επανέλθω ελπίζοντας σε πιο τυχερή μέρα  :rockon:. Δεν απογοητεύτηκα και συνέχυσα  το οδοιπορικό για Στουρνάρη. Μπήκα στο μικρό ασανσέρ το οποίο δεν ήθελε με τίποτα να σταματήσει στον 3 όροφο :headbang:. Μετά από αρκετή προσπάθεια και χωρίς να χάνω την ψυχραιμία μου χτύπησα  κουδούνι. Η  υποδοχή ζεστή όπως πάντα, καθώς και τα  6 κοριτσόπουλα  :boobies:που πέρασαν για να με  καλησπερίσουν και να μου θυμίσουν τα ονόματα τους τα οποία μονίμως ξεχνώ. Τελευταία εμφανίστηκε η Μάρσυ  :dancing:την οποία στις τελευταίες μου επισκέψεις δεν την είχα πετύχει. Τελευταία  και τυχερή είπα από μέσα μου και αποφάσισα χωρίς φόβο αλλά με πάθος :grin:.
Με την Μάρσυ έχω ξαναματασυναντηθεί  όπου αν εξαιρέσω την πρώτη φορά που μου ξύπνησε παλαιές περιπέτειες μου οι άλλες σε normal ωραία πλαίσια.
Εδώ έρχεται ο παράγων Χημεία για την οποία αναφέρθηκα νωρίτερα..  
Στο μεγάλο δωμάτιο λοιπόν  :priest:(επιτέλους γιατί πάλι στην αρχή με πήγαν στο μικρό) με τα αρωματικά κεριά του  τις ωραίες κουρτίνες ωραίο ντιμαρισμένο φωτισμό και φυσικά το σχεδόν ατομικό του μπάνιο και τη μουσική.
Όλα λοιπόν συνηγορούσαν για ένα ιδανικό  σαρανταπεντάλεπτο :happy:. Η όλη ατμόσφαιρα σε οδήγησε στην ανάγκη να ζητήσω ένα πιο χαλαρό  μασάζ για το οποίο δεν ήμουν σίγουρος που θα καταλήξει… :rolleyes: Η ώρα περνούσε και εγώ είχα αφεθεί στα ανάλαφρα χέρια της μέχρις ότου ζήτησα  να αρχίσουμε το δεύτερο γύρο άναμμα  κάρβουνα για ζέσταμα ψησταριάς. Διαπίστωσα όμως ότι η ψησταριά ήταν ήδη ζεστή  :boobies:μάλλον από την όλη ατμόσφαιρα. Και πριν προλάβουν να σβήσουν τα κάρβουνα από τα ζουμιά, άναψα το πιστολάκι (σεσουάρ) :thumbsup: όπως κάνουν άλλωστε όλοι οι καλοί ψήστες και το κάρβουνο έβγαλε φωτιά. Για να μην καεί όμως η μπριζόλα  την γύρναγα πάνω κάτω αριστερά δεξιά  δημιουργώντας ένα  τέλειο συγχρονισμό. Ψησταριά και ψήστης σε τέλεια αρμονία.
Για να μην σας τα πολυλογώ,  λόγω του ότι αυτά γράφονται μετά την τσικνοπέμπτη όπου θεωρητικά έχουμε μπει στο σαραντάημερο της σαρακοστής (εγώ δεν νηστεύω ειδικά την μπριζόλα) έφαγα σπαλομπριζόλα ζουμερή ζουμερή την οποία καταευχαριστήθηκα και σύμφωνα με ομολογία το ίδιο και εκείνη. ;)  :rockon:

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Αρχισαν τα όργανα, σήκω απ τη θέση σου...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
tothelo να εισαι σιγουρος οτι για αυτη την αναστατωση που μου προκαλεσες παρασκευη αποβραδο και ασετυλινη :rockon: το μαρμαρο της αδυσωπητης καυλας μου θα το πληρωσει καποια στριππερ με ελια θρουμπα στο αντιστοιχο επιμαχο σημειο οπου βρισκεται και η αντιστοιχη τρουμπα(οπς σορρυ  :grin:)θρουμπα της λεγαμενης μιλφιδος μασαζοκορασιδος! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom