Τι τιμές έχει το μαγαζί?Αδεια Αθηνα ευκαιρια να επικεφθω τις αγαπημενες μου επιλογες ,,,, ετσι φτανοντας στο φιλοξενο μαγαζι της σουλιου εκανα ενα πολυ ομορφο διπλο ευα και μαρακι που ειχα καιρο να τις βρω διαθεσιμες μαζι,,,, η ευα εχει κανει διατροφη και ειναι πιο καλη απο ποτε και φυσικα το μασαζ της παντα σχολη απο μονη της,,,,, το μαρακι επιασε την απεναντι πλευρα ,,, ωστε το μασαζ να ειναι αρμονικο 360 ,,, πηρα μια ωρα ,, νομιζω ειναι εγγυηση απολαυσης μια μια χωριστα και απογειωση μαζι οσο για το δευτερο μερος δεν τις προλαβαινα,,,, καθως επαιξε αληθινο λεσβιακο και πηρα και τις δυο μεχρι που γονατισα,,,,, Ευακι ομορφια μαρακι τυπακι τρελλο και μαζι δυναμιτης,,,Το καλυτερο κομματι των διακοπων μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Εξαιρετικό ακούγεται φίλε μου αλλά σαν το δίδυμο Ριτα-Ευα που είχα δοκιμάσει στην Δάφνη δεν πρέπει να είναι...!! το Μαράκι έχει πολύ όμορφο κορμί αλλά η Εύα κάνει τη διαφορά.σε ευχαριστώ για την ιδέα, θα το δοκιμάσω όταν επιστρέψω από διακοπές αρχές ΣεπτεμβρίουΑδεια Αθηνα ευκαιρια να επικεφθω τις αγαπημενες μου επιλογες ,,,, ετσι φτανοντας στο φιλοξενο μαγαζι της σουλιου εκανα ενα πολυ ομορφο διπλο ευα και μαρακι που ειχα καιρο να τις βρω διαθεσιμες μαζι,,,, η ευα εχει κανει διατροφη και ειναι πιο καλη απο ποτε και φυσικα το μασαζ της παντα σχολη απο μονη της,,,,, το μαρακι επιασε την απεναντι πλευρα ,,, ωστε το μασαζ να ειναι αρμονικο 360 ,,, πηρα μια ωρα ,, νομιζω ειναι εγγυηση απολαυσης μια μια χωριστα και απογειωση μαζι οσο για το δευτερο μερος δεν τις προλαβαινα,,,, καθως επαιξε αληθινο λεσβιακο και πηρα και τις δυο μεχρι που γονατισα,,,,, Ευακι ομορφια μαρακι τυπακι τρελλο και μαζι δυναμιτης,,,Το καλυτερο κομματι των διακοπων μου
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.944
- Πόντοι
- 6.946
Ίσως δοκιμάσω μια φορά ακόμη στο μαγαζί που λέτε, γιατί την πρώτη φορά που πήγα, έφαγα τρελή αδιαφορία (έχω περιγράψει τι και πώς) , και δεν μπόρεσα να μπω μέσα.
Αν πάω και δεύτερη φορά και δεν ανοίξουν πάλι, το μαγαζί τρώει άκυρο, και θα ενημερώσω σχετικά.
Αν πάω και δεύτερη φορά και δεν ανοίξουν πάλι, το μαγαζί τρώει άκυρο, και θα ενημερώσω σχετικά.
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Από ότι ξέρω από την Κατερίνα θέλει κλήση όταν είσαι στην είσοδο.αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει κ κουδούνι στην πολυκατοικία που να παραπέμπει στο μαγαζί εκτός αν είναι κάποιο από τα χωρίς όνομα. Μου κάνει εντύπωση πάντως να μην σου ανοίξουν, όχι ότι αμφισβητώ τα γραφόμενα σου. Αν κ μικρό το ρόστερ κ την Εύα να μη δουλεύει Σάββατο, θεωρώ ότι έχει εξαιρετικό "υλικό" που αξίζει να δοκιμάσεις έστω για μία φοράΊσως δοκιμάσω μια φορά ακόμη στο μαγαζί που λέτε, γιατί την πρώτη φορά που πήγα, έφαγα τρελή αδιαφορία (έχω περιγράψει τι και πώς) , και δεν μπόρεσα να μπω μέσα.
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.944
- Πόντοι
- 6.946
Φίλε μου, ήμουν από κάτω 20-25' , και κάθε λίγο έπαιρνα τηλέφωνο να μου ανοίξουν, τηλέφωνο που δεν μου απαντούσε ποτέ.Από ότι ξέρω από την Κατερίνα θέλει κλήση όταν είσαι στην είσοδο.αν θυμάμαι καλά δεν υπάρχει κ κουδούνι στην πολυκατοικία που να παραπέμπει στο μαγαζί εκτός αν είναι κάποιο από τα χωρίς όνομα. Μου κάνει εντύπωση πάντως να μην σου ανοίξουν, όχι ότι αμφισβητώ τα γραφόμενα σου. Αν κ μικρό το ρόστερ κ την Εύα να μη δουλεύει Σάββατο, θεωρώ ότι έχει εξαιρετικό "υλικό" που αξίζει να δοκιμάσεις έστω για μία φορά
Πριν καν ξεκινήσω για το μαγαζί, είχα μιλήσει στο τηλέφωνο αν μπορώ να πάω και αν χρειάζεται ραντεβού (μια χαρά όλα, συνεννοηθήκαμε) .
Τι να πω, δεν με βολεύει να πάω κάθε ημέρα, για αυτό και περίμενα τόσο πολύ από κάτω, μπας και...
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Φοβερή υπομονή έχεις αν περίμενες 25 λεπτά από κάτω...Είμαι περίεργος πως θα απαντήσει σε αυτό η Κατερίνα, η οποία ξέρω ότι διαβάζει τα σχόλια. Πάντως για το σημείο συμφωνώ κ εγώ, δεν με βολεύει καθόλου.ειναι κυρίως για όσους δουλεύουν κέντρο θα έλεγαΦίλε μου, ήμουν από κάτω 20-25' , και κάθε λίγο έπαιρνα τηλέφωνο να μου ανοίξουν, τηλέφωνο που δεν μου απαντούσε ποτέ.
Πριν καν ξεκινήσω για το μαγαζί, είχα μιλήσει στο τηλέφωνο αν μπορώ να πάω και αν χρειάζεται ραντεβού (μια χαρά όλα, συνεννοηθήκαμε) .
Τι να πω, δεν με βολεύει να πάω κάθε ημέρα, για αυτό και περίμενα τόσο πολύ από κάτω, μπας και...
Αυτά που λες με την πόρτα και την αναμονή και τα λοιπά τα πάθανε κι άλλοι. Μπορεί δουλεύουν με γνωστούς πελάτες, ή "έχουν κόσμο" (αλλά το σαλόνι άδειο, και οι κοπέλες ελεύθερες)Φίλε μου, ήμουν από κάτω 20-25' , και κάθε λίγο έπαιρνα τηλέφωνο να μου ανοίξουν, τηλέφωνο που δεν μου απαντούσε ποτέ.
Θέλει να μένεις ή να δουλεύεις κέντρο για να πηγαίνεις στα κεντρικά λαδομάγαζα (Σουλίου, Στουρνάρα, Μάρνη, και όλα τα άλλα)Φοβερή υπομονή έχεις αν περίμενες 25 λεπτά από κάτω...Είμαι περίεργος πως θα απαντήσει σε αυτό η Κατερίνα, η οποία ξέρω ότι διαβάζει τα σχόλια. Πάντως για το σημείο συμφωνώ κ εγώ, δεν με βολεύει καθόλου.ειναι κυρίως για όσους δουλεύουν κέντρο θα έλεγα
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.944
- Πόντοι
- 6.946
Κάποια στιγμή θα προσπαθήσω ξανά, όπως είπα. Αν πάθω τα ίδια , απλά δεν θα γίνω ποτέ πελάτης τους και δεν θα ξαναπάω.Αυτά που λες με την πόρτα και την αναμονή και τα λοιπά τα πάθανε κι άλλοι. Μπορεί δουλεύουν με γνωστούς πελάτες, ή "έχουν κόσμο" (αλλά το σαλόνι άδειο, και οι κοπέλες ελεύθερες)
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
Πέρασμα χτες απο Λελας 35, τα δωματια γεματα, αναμονη για δωματιο, το κουδουνι χτυπουσε καθε 5 λεπτα, πολυ σπαστικο!!! Επελεξα Μικυ, μασαζ οχι κατι ιδιαιτερο, πιπα αρκετα καλη, σεξακι σε 2 στασεις και αποχωρηση, για να παμε να δουμε την Παναθα. Ενα ωραιο απογευμα Κυριακης!
οι τιμες για διπλο 160 γιαΤι τιμές έχει το μαγαζί?
μια ωρα ρωτησα και μιση ειναι 120 απλα
στην ωρα νομιζω ειναι πιο ανετα και μπορει και εκτυλισσεται ολο το σεναριο,,, και μασαζ και ερωτισμος
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Καλησπέρα συναγωνιστές, ανέλαβα πάλι δράση! Πήγα 11:10 στη Σουλίου 4, πήρα τηλ και ανέβηκα στον 5ο μου άνοιξε η Κατερίνα, ομορφούλα αλλά απ ότι κατάλαβα δεν μπαίνει δωμάτιο. Είχε 3 κοπέλες, Μαρία κοντή αδύνατη, Νίκη λίγο κοντή πολύ αδύνατη και Βικτώρια μέτριο ύψος μεγάλα βυζιά, με πιασιματα, κάτι δεν μου άρεσε και με τη ρόμπα δεν μπορούσα να διακρίνω αν έχει ωραίες ή άγαρμπες καμπύλες. Η Εύα θα ερχόταν στις 1. Έχω διαβάσει καλά λόγια για την Εύα αλλά δεν την έχω δει, αν ξαναπάω και δεν μου αρέσει ούτε και αυτή και δεν ψωνίσω θα με βρίσουν! Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς!
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Φεύγοντας από Σουλίου σκέφτηκα να πάω Συγγρού, με άδεια Αθήνα μήπως έχω τύχη εκεί! Η "συμπαθέστατη" σερίφησα μου ανακοίνωσε ότι υπάρχουν 4 κορίτσια, Αλέσια, Τζούλια, Βίκυ και Μαρίνα. Στο άκουσμα 'Μαρίνα' αναπήδησα! Μου λέει μη χαίρεσαι δεν είναι καμία διαθέσιμη, έχουν όλες δωμάτιο (11:30 το πρωί! Περίεργα πράγματα). Έλα σε μια ώρα, εντάξει να κλείσω ραντεβού με Μαρίνα, μου λέει δε γίνεται, για να δω. Μαρίναααα μπορείς σε μια ώρα? Μέσα από τα "δοκιμαστίρια" απαντάει 'ναι μπορώ' Μου λέει σε μια ώρα θα περιμένεις ή θα φύγεις? Έμεινα και κατά τη διάρκεια αυτής της ώρας άλλους έδειξε, άλλους έβαλε μέσα στα τηλέφωνα άλλους απέρριπτε με τη μία σε άλλους έδινε πληροφορίες. Κυκλοθυμική. Εμένα δε με ταλαιπώρησε. Στο μεσοδιάστημα είδα τη Τζούλια, όμορφο μουνάκι μετρίου αναστήματος με ωραίο κωλαράκι και μεσαία βυζάκια. Βασικά η Μαρίνα δε χρειάζεται άλλη κριτική αλλά κάτι θα γράψω.
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Στην Νίκη τι δεν σου άρεσε? Πολυ αδύνατη δεν είναι...είναι ακριβώς όπως επρεπε να είναι οι πιο πολλές....μοντελέΚαλησπέρα συναγωνιστές, ανέλαβα πάλι δράση! Πήγα 11:10 στη Σουλίου 4, πήρα τηλ και ανέβηκα στον 5ο μου άνοιξε η Κατερίνα, ομορφούλα αλλά απ ότι κατάλαβα δεν μπαίνει δωμάτιο. Είχε 3 κοπέλες, Μαρία κοντή αδύνατη, Νίκη λίγο κοντή πολύ αδύνατη και Βικτώρια μέτριο ύψος μεγάλα βυζιά, με πιασιματα, κάτι δεν μου άρεσε και με τη ρόμπα δεν μπορούσα να διακρίνω αν έχει ωραίες ή άγαρμπες καμπύλες. Η Εύα θα ερχόταν στις 1. Έχω διαβάσει καλά λόγια για την Εύα αλλά δεν την έχω δει, αν ξαναπάω και δεν μου αρέσει ούτε και αυτή και δεν ψωνίσω θα με βρίσουν! Αν μπορεί να βοηθήσει κανείς!
Αν βέβαια το στυλ σου είναι η Χριστίνα στο Μάρνης, τζάμπα συζητάμε......
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Φίλε tenten έχεις δίκιο, είναι θέμα γούστου μ αρέσουν οι καμπυλάτες. Αν δε με έτρωγε όμως η περιέργεια να δω την Εύα θα έπαιρνα Νίκη, αλλά σκόπευα να ξαναγυρίσω. Αν μου πεις ότι έχει καλές υπηρεσίες θα την πάρω σίγουρα.Στην Νίκη τι δεν σου άρεσε? Πολυ αδύνατη δεν είναι...είναι ακριβώς όπως επρεπε να είναι οι πιο πολλές....μοντελέ
Αν βέβαια το στυλ σου είναι η Χριστίνα στο Μάρνης, τζάμπα συζητάμε......
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 4.130
Εχει αλλα πρέπει να «επενδύσεις» σε προσπάθεια εννοω......εγω τουλάχιστον ετσι ειχα κάνει και ολα καλά....ή τουλάχιστον πάνω απο το μέσο όρο με μια πολυ εμφανισημη κοπελα!Φίλε tenten έχεις δίκιο, είναι θέμα γούστου μ αρέσουν οι καμπυλάτες. Αν δε με έτρωγε όμως η περιέργεια να δω την Εύα θα έπαιρνα Νίκη, αλλά σκόπευα να ξαναγυρίσω. Αν μου πεις ότι έχει καλές υπηρεσίες θα την πάρω σίγουρα.
petsakas79sp_v2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2022
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.031
- Πόντοι
- 361
Αν σου αρέσουν οι καμπύλες, η Εύα είναι πιο τσουπωτη από την Νίκη που έχει κορμάρα. Στην συνιστώ ανεπιφύλακτα λόγω προγράμματος κ συμπεριφοράς της . Όντως μετά τη μια κ όχι Σάββατο.Κυριακες το μαγαζί κλειστόΦίλε tenten έχεις δίκιο, είναι θέμα γούστου μ αρέσουν οι καμπυλάτες. Αν δε με έτρωγε όμως η περιέργεια να δω την Εύα θα έπαιρνα Νίκη, αλλά σκόπευα να ξαναγυρίσω. Αν μου πεις ότι έχει καλές υπηρεσίες θα την πάρω σίγουρα.
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Απογευματινή καταδρομική. Ξαναπάω Σουλίου παίρνω τηλέφωνο από κάτω, μου λέει η Εύα σε λίγο φεύγει (δουλεύει 1-6). Αναχωρώ για Σ29, μου ανοίγει η κ. Ζάνα, είχε μόνο μια κοπέλα διαθέσιμη που δε μου άρεσε. Φεύγω για Μάρνη, να δω την Μπέλα για την οποία έχουν γραφτεί καλά λόγια. Μου ανοίγει η Χριστίνα και βλέπω Νίνα κοντή κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματα, Μπέλα που δε μου άρεσε (πολύ flat κώλος) και Νάταλι που μου άρεσε. Έφαγα βέβαια απογοήτευση όταν γδύθηκε, ψιλοκοντή, πολύ μικρό στήθος, ωραίο κώλο. Μου έκανε όμως καλό μασάζ (δεν το περίμενα) και πάρα πολύ καλό γαμήσι (ούτε αυτό το περίμενα!), οπότε δεν τα έκλαψα!
Συνεχίζουμε!
Συνεχίζουμε!
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.170
- Πόντοι
- 5.916
δηλαδή γάμησες μία που δεν σου άρεσε αλλά επειδή έκανε καλό μασαζ και ένα παρα πολύ καλό γαμήσι, δεν τα έκλαψες τα λεφτά σου.....μάλιστα. δηλαδή πότε θα τα κλάψεις? αν σου εμφανιστεί νταλικέρης αντί για κοπέλα και σου κάνει καλό μασάζ και καλό γαμήσι???? ρε θα μας τρελλάνετε?Απογευματινή καταδρομική. Ξαναπάω Σουλίου παίρνω τηλέφωνο από κάτω, μου λέει η Εύα σε λίγο φεύγει (δουλεύει 1-6). Αναχωρώ για Σ29, μου ανοίγει η κ. Ζάνα, είχε μόνο μια κοπέλα διαθέσιμη που δε μου άρεσε. Φεύγω για Μάρνη, να δω την Μπέλα για την οποία έχουν γραφτεί καλά λόγια. Μου ανοίγει η Χριστίνα και βλέπω Νίνα κοντή κοκκινομάλλα σώμα με πιασιματα, Μπέλα που δε μου άρεσε (πολύ flat κώλος) και Νάταλι που μου άρεσε. Έφαγα βέβαια απογοήτευση όταν γδύθηκε, ψιλοκοντή, πολύ μικρό στήθος, ωραίο κώλο. Μου έκανε όμως καλό μασάζ (δεν το περίμενα) και πάρα πολύ καλό γαμήσι (ούτε αυτό το περίμενα!), οπότε δεν τα έκλαψα!
Συνεχίζουμε!
konsolasg3
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 54
- Like
- 2.323
- Πόντοι
- 4.461
Φίλε μην τρελένεσε! Θα γράψω κριτική να σου λυθεί η απορία. Είπαμε η εμφάνιση είναι υποκειμενική.δηλαδή γάμησες μία που δεν σου άρεσε αλλά επειδή έκανε καλό μασαζ και ένα παρα πολύ καλό γαμήσι, δεν τα έκλαψες τα λεφτά σου.....μάλιστα. δηλαδή πότε θα τα κλάψεις? αν σου εμφανιστεί νταλικέρης αντί για κοπέλα και σου κάνει καλό μασάζ και καλό γαμήσι???? ρε θα μας τρελλάνετε?
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 754K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66