socos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 3.120
- Πόντοι
- 736
Κλειστά είναι. Η συνάντηση έγινε πριν 15-20 μέρεςΣήμερα έκανες με Ρούλα;
Νόμιζα ότι ήταν κλειστό.
Κλειστά είναι. Η συνάντηση έγινε πριν 15-20 μέρεςΣήμερα έκανες με Ρούλα;
Νόμιζα ότι ήταν κλειστό.
Το ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι το μαγαζί της Άννας δεν φημίζεται για τέτοιες "παροχές". Εδώ πλέον κ σε Σ40-42 κ Λαγουμιτζή ελάχιστες το προσφέρουν δυστυχώςΚαλή η διάθεση αλλά κωλαράκι δίνει ????
Είπα μήπως !Το ξέρεις καλύτερα από εμένα ότι το μαγαζί της Άννας δεν φημίζεται για τέτοιες "παροχές". Εδώ πλέον κ σε Σ40-42 κ Λαγουμιτζή ελάχιστες το προσφέρουν δυστυχώς
Μετά από αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα επισκέφτηκα το Φ7 τις προηγούμενες βδομάδες (τελευταία φορά προ COVID με την Σοφία στα "μεγάλα" της). δοκίμασα 2 διαφορετικές μέρες Σοφία κ Μαργκό. Από διάθεση κ υπηρεσίες όπως τις θυμόμουν, αλλά πως αφέθηκαν έτσι κ οι 2...??? πολλά κιλά + , κρίμα. Πάντως ειδικά η Μαργκό το ζει κάθε φορά στο έπακρο.οπως και η Βανέσσα που ήταν μαζί με την Ελένη την Ρουμάνα, στην Ηλιουπόλεως.τωρα είναι στο Αιγάλεω ή πάλι άλλαξε;
Ως αντίλογος, το Μαρινακι στο Σ40-42 επέστρεψε μπιμπελό! Τσεκαρε επίσης τα κορμιά στη Σουλίου στο κέντρο. μπορεί ο κοριτσαρος η Εύα να παχυνε οριακά, αλλά οι άλλες 2 πιτσουνες από τα ωραιότερα κορμιά στα μασατζιδικα σήμεραοι περισσότερες από την εποχή της καραντίνας έχουν πάρει κιλά
Για το πρώην Δημοκρίτου 9 κοίτα στο νημα city spa.Την Παρασκευή επισκέφθηκα τις μασαζερι του Κολωνακιου και ήταν κλειστά. Επίσης πέρασα από Δημόκριτου 9, είχα να πάω αρκετά χρόνια και δεν είδα κάποιο κουδούνι σχετικό με μασάζ. Έχει κλείσει, γνωρίζετε;;
Ως αντίλογος, το Μαρινακι στο Σ40-42 επέστρεψε μπιμπελό! Τσεκαρε επίσης τα κορμιά στη Σουλίου στο κέντρο. μπορεί ο κοριτσαρος η Εύα να παχυνε οριακά, αλλά οι άλλες 2 πιτσουνες από τα ωραιότερα κορμιά στα μασατζιδικα σήμερα
Δεν έχει. Σουλίου 4 στο κέντρο.αν γκουγκλαρεις XO VIP DPA θα σου βγάλει το τηλέφωνο της Κατερίνας στην υποδοχή. Μπορεί να την θυμηθείς κ από Μακαρίου στη Δάφνη (δε μπαίνει πλέον στο δωμάτιο).δεν υπάρχει κουδούνι.καλεις όταν είσαι στην είσοδοαυτό το σουλίου έχει σάι ή το βρίσκουμε αλλιώς;
αυτό το σουλίου έχει σάι ή το βρίσκουμε αλλιώς;
Την Μαρίνα κακώς την αναφέρεις, είναι σαν να μην υπάρχει, για τους περισσότερους από εμάς, αόρατη.Ως αντίλογος, το Μαρινακι στο Σ40-42 επέστρεψε μπιμπελό! Τσεκαρε επίσης τα κορμιά στη Σουλίου στο κέντρο. μπορεί ο κοριτσαρος η Εύα να παχυνε οριακά, αλλά οι άλλες 2 πιτσουνες από τα ωραιότερα κορμιά στα μασατζιδικα σήμερα
Γιατί ζητάς συγγνώμη, έτσι ακριβώς είναι. Τα τελευταία 3 χρόνια μπόρεσα μόνο μια φορά να την βρω κ μάλιστα από τύχη...Ενώ κάποτε ήταν ο αγαπημένος μου χώρος κ με επιλογή 2 ορόφων (3ος κ 6ος) πλέον ούτε από έξω.Την Μαρίνα κακώς την αναφέρεις, είναι σαν να μην υπάρχει, για τους περισσότερους από εμάς, αόρατη.
Και η τσα είναι αδιάφορη(κάποιοι έδωσαν μπαχτσισι ανάφεραν εδώ) και την ίδια αν δεν έχεις το κινητό της δεν την βρίσκεις, άρα;
Συγνωμη που στο λέω, αλλά έτσι μου βγαίνει.
Θα δεις φίλε μου ότι στην υπογραφή της το αναφέρει.καλεσε κ θα σου εξηγήσει αναλυτικάΜπορεί να στείλει το τηλ ή την αγγελία της στεφάνιας που κάνει το μασάζ?
Μπορείς να το βρεις μαζί με πολλές άλλες πληροφορίες που την αφορούν, στο νήμα της "Στεφανία μασάζ".Μπορεί να στείλει το τηλ ή την αγγελία της στεφάνιας που κάνει το μασάζ?
οι αγαπούληδες και οι σαλιάρηδές της , απλώνονται σαν τα πλοκάμια του ΚράκενΑχ αυτή η Στεφανία....... αχαχαχαχαχαχα
Και ναταν η μόνη....οι αγαπούληδες και οι σαλιάρηδές της , απλώνονται σαν τα πλοκάμια του Κράκεν
Αδεια Αθηνα ευκαιρια να επικεφθω τις αγαπημενες μου επιλογες ,,,, ετσι φτανοντας στο φιλοξενο μαγαζι της σουλιου εκανα ενα πολυ ομορφο διπλο ευα και μαρακι που ειχα καιρο να τις βρω διαθεσιμες μαζι,,,, η ευα εχει κανει διατροφη και ειναι πιο καλη απο ποτε και φυσικα το μασαζ της παντα σχολη απο μονη της,,,,, το μαρακι επιασε την απεναντι πλευρα ,,, ωστε το μασαζ να ειναι αρμονικο 360 ,,, πηρα μια ωρα ,, νομιζω ειναι εγγυηση απολαυσης μια μια χωριστα και απογειωση μαζι οσο για το δευτερο μερος δεν τις προλαβαινα,,,, καθως επαιξε αληθινο λεσβιακο και πηρα και τις δυο μεχρι που γονατισα,,,,, Ευακι ομορφια μαρακι τυπακι τρελλο και μαζι δυναμιτης,,,Το καλυτερο κομματι των διακοπων μουΩς αντίλογος, το Μαρινακι στο Σ40-42 επέστρεψε μπιμπελό! Τσεκαρε επίσης τα κορμιά στη Σουλίου στο κέντρο. μπορεί ο κοριτσαρος η Εύα να παχυνε οριακά, αλλά οι άλλες 2 πιτσουνες από τα ωραιότερα κορμιά στα μασατζιδικα σήμερα