καλησπερα σαs και χρονια πολλα επισκεψη πριν λιγο στο μασατζιδικο πατησιων 175 ευζην ηταν η πρωτη μου φορα μετα απο την λολιτα που ομωs ειναι στουντιο.ιπον περασα με την Νικολ νταρτανα με παραπανω κιλα και 4αρι στηθοs και σερβιριστηκε μασαζακι 15-20 λεπτων και μπριζιολιασμα στο πατωμα φυσικα και με φραπε με καλαμακι....χωρισ καθολου βιασυνεs κανε ντουζακι πριν ερθει προτεινετε στουσ βυζολαγνουs δεν εχει βεβαια τα προσοντα τηs Λαουραs αλλα εδειχνε να το ευχαριστιετε και να σε κανει να νομιζεισ οτι εισαι με την κοπελα σου .(σαν να εισαι με την Παολα ενα πραγμα,η την νταρια....).μια ερωτηση μονο ποια εσεισ πιστευετε οτι ειναι η καλητερη μασατζου μονο στο προγραμμα του μασαζ .κοστοs 80 ευρω.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (4 μέλη και 21 επισκέπτες)
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 7.715
παιδες καλησπερα και χριστος ανεστη...λοιπον μετα απο απουσια ολιγοημερη,θα κανω μια γυρα αυριο για να δουμε τι κινειται...λεω να παω μαρνης και ιμβρου...στην ιμβρου ανοιγει μια μελαχρινη σχετικα αδυνατη με καρε μαλλι..πουτανομουτρο...την εχει παρει κανεις...?
Πριν καμιά βδομάδα (ίσως και παραπάνω) ειπώθηκε ότι το full πρόγραμμα στην Σολωμού 59 (Μελινόσπιτο) ανέβηκε από τα 70 € στα 80 €. Μετά από την χτεσινή μου επίσκεψη, το διαψεύδω κατηγορηματικά... Το κουστουμάκι συνεχίζει να προσφέρεται στα 70 €...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.618
- Πόντοι
- 22.785
Πριν καμιά βδομάδα (ίσως και παραπάνω) ειπώθηκε ότι το full πρόγραμμα στην Σολωμού 59 (Μελινόσπιτο) ανέβηκε από τα 70 € στα 80 €. Μετά από την χτεσινή μου επίσκεψη, το διαψεύδω κατηγορηματικά... Το κουστουμάκι συνεχίζει να προσφέρεται στα 70 €...
πια πιρεσ;;;;;;
πια πιρεσ;;;;;;
Κλασσικά Μελίνα !! Γενικά από κει μέσα ή Μελίνα παίρνω ή Δέσποινα... Αλλά και αυτές δεν είναι αυτό που κάποτε ήταν... Πάντως συγκεκριμένα χτες με την Μελίνα πέρασα super..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.448
- Πόντοι
- 42.697
Το Κηφισίας 18 λειτουργεί κανονικά με τις γνωστές κοπέλες...
Ρενα, Τατίανα (μιλφ ρωσίδες) και 2 Πολωνές προμιλφ
Ρενα, Τατίανα (μιλφ ρωσίδες) και 2 Πολωνές προμιλφ
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.448
- Πόντοι
- 42.697
επίσης
Κηφισάς 76, 4ος όροφος, Αμπελόκηποι
Φουλ μαγαζί, αλλά με μπάζα κοπέλες....
Ζησιμοπούλου, Γλυφάδα, ανάμεσα στις καφετέριες, στο 12.
Η Αννούλα της Ποσειδώνος, η Ρένα και μια Σέρβα, πολύ καλή,ξανθιά, ψηλή της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα.
Φούλ πρόγραμμα, σαφώς για τους γνωστούς. Χώρος εξαιρετικός με ντούς και τζακούζι σε κάθε δωμάτιο. Η πολυκατοικία είναι φούλ σε ιατρεία και δικηγορικά γραφεία και δε καρφώνεσαι. Μπορείς να πίνεις καφέ στο sokola,πχ, και να πείς στη δικιά σου: ''μωρό μου, πάω δίπλα στον ΩΡΛ'' και να μην παρει πρέφα τίποτα
Η Αννούλα της Ποσειδώνος, η Ρένα και μια Σέρβα, πολύ καλή,ξανθιά, ψηλή της οποίας το όνομα δεν συγκράτησα.
Φούλ πρόγραμμα, σαφώς για τους γνωστούς. Χώρος εξαιρετικός με ντούς και τζακούζι σε κάθε δωμάτιο. Η πολυκατοικία είναι φούλ σε ιατρεία και δικηγορικά γραφεία και δε καρφώνεσαι. Μπορείς να πίνεις καφέ στο sokola,πχ, και να πείς στη δικιά σου: ''μωρό μου, πάω δίπλα στον ΩΡΛ'' και να μην παρει πρέφα τίποτα
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
επίσης
μπλιαχ ! ! ! !
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος που θελω να ασχοληθω και εγω με το αγαπημενο σας αθλημα, εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ σας και με θεωρω πληρως ενημερομενο, και ξερω και ποσο σας εκνευριζουν αυτες οι ερωτησεις, αλλα λογο περιορισμενου μπατζετ θα ηθελα να μου πειτε 1-2 μασατζιδικα και μια-δυο κοπελες εκει που ειναι σιγουρατο οτι θα φαω μπριζολιτσα απο την πρωτη φορα και ποσο θα μου κοστισει. Συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος
ρε παιδες ξερεται που ειναι η τρελιαρα η ελενη που δουλευε στο ζανοσπιτο παλια?
eίχε πάρει μεταγραφή για Ίμβρου αλλά πριν από καμιά 20αριά ημέρες που πέρασα η σερίφισσα μου είπε πως σταμάτησε και πήγε στην πατρίδα της... αν επιστρέψει θα τομάθουμε σίγουρα, έχει πολλούς φαν η θεία
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος που θελω να ασχοληθω και εγω με το αγαπημενο σας αθλημα, εχω διαβασει σχεδον ολα τα ποστ σας και με θεωρω πληρως ενημερομενο, και ξερω και ποσο σας εκνευριζουν αυτες οι ερωτησεις, αλλα λογο περιορισμενου μπατζετ θα ηθελα να μου πειτε 1-2 μασατζιδικα και μια-δυο κοπελες εκει που ειναι σιγουρατο οτι θα φαω μπριζολιτσα απο την πρωτη φορα και ποσο θα μου κοστισει. Συγνωμη αν γινομαι ενοχλητικος
Φιλαράκι, σιγουρότατο με την έννοια που ρωτάς δεν υπάρχει, γιατί σε όλα τα μαγαζιά έχει τύχει κάποιος να μην φάει. Σε αυτά του κέντρου πάντως που αναφέρονται συχνά (Σολωμού, Στουρνάρη κλπ)οι πιθανότητες να μην φας είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
Καλή τύχη
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Mάρνης με 80.
Για φουλ υπολογίζεις 80 σχεδόν σε όλα. Θα σου πρότεινα να κάνεις εξήγηση από την αρχή με τη σερίφισσα και μετά να διαλέξεις με γνώμονα τα γούστα σου και όχι με το αν θα φας ή όχι. Δεν έχει νόημα να πας για φαί με κάποια που εσύ μπορεί να μην τη γουστάρεις
καλησπερα παιδες
πηγα μαρνης σημερα το νουμερο δεν το ειδα απλα πηγα στο καραγιαννη αε που λεει το κουδουνι
σπιτι μεσα ειναι με 2 μπαζολες και μια τρανς
πεσανε ολες πανω μου με 50 ευρω μου ειπαν και οι 3 μαζι και οτι εγω θελω
τους ειπα ουτε και να μου εδιναν αυτες χρηματα δεν θα καθομουν
ελεος τι χαλια ειναι αυτα >
πηγα μαρνης σημερα το νουμερο δεν το ειδα απλα πηγα στο καραγιαννη αε που λεει το κουδουνι
σπιτι μεσα ειναι με 2 μπαζολες και μια τρανς
πεσανε ολες πανω μου με 50 ευρω μου ειπαν και οι 3 μαζι και οτι εγω θελω
τους ειπα ουτε και να μου εδιναν αυτες χρηματα δεν θα καθομουν
ελεος τι χαλια ειναι αυτα >
Επισκέπτης
σήμερα πέρασα μια βόλτα από Καλλιρόης 48 και πήρα δίδυμο την MILF Κατερίνα και ένα Ρωσιδάκι τη Βίκυ η οποία είχε εργαστεί εκεί και παλαιότερα... πέρασα ένα υπέροχο 45λεπτο!!!
sergio_2004
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σοβαρα συναγωνιστη? Και ποσο ηταν to charge για το ντουετο?
ψηνομαι τρελα γι'αυτο ρωτω!
ψηνομαι τρελα γι'αυτο ρωτω!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 758K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K