Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Καλησπερα! Εχετε να μου προτεινετε τιποτα καλο προς Νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχες ?

stratos25

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
2
Πόντοι
0
γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάτι προς Χαλάνδρι μεριά?

Boy1979

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
                                                                              καλησπέρα καλό μηνα μηπος να στειλις τελ ιουλια σε pm

Φίλε εγώ πήγα στην Βασίλισσης Σοφίας σε μια που βρήκα από Χ.Ευκαιρία και έμεινα ικανοποιημένος.Ο χώρος είναι οκ,η τύπισσα 45αρα,μασάζ+μαλακία=25 ευρώ.Εντάξει το μασάζ δεν είναι Spa τύπου,αλλά η μαλακία που μου τράβηξε με έκανε να βογγήξω.

Kr_29

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
0
Από εμφάνιση η κοπέλα; Έχεις link της αγγελίας;

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281
Φίλε εγώ πήγα στην Βασίλισσης Σοφίας σε μια που βρήκα από Χ.Ευκαιρία και έμεινα ικανοποιημένος.Ο χώρος είναι οκ,η τύπισσα 45αρα,μασάζ+μαλακία=25 ευρώ.Εντάξει το μασάζ δεν είναι Spa τύπου,αλλά η μαλακία που μου τράβηξε με έκανε να βογγήξω.

Για περιεγραψε λιγο  το σκηνικο, διαρκεια , εμφανιση κοπελας , εβγαλε ρουχα ,"χουφτωσες" υπαρχει πιθανοτητα για κατι περισσοτερο και αν υπάρχει link  της αγγελιας.
Ευχαριστουμε

Boy1979

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Για περιεγραψε λιγο  το σκηνικο, διαρκεια , εμφανιση κοπελας , εβγαλε ρουχα ,"χουφτωσες" υπαρχει πιθανοτητα για κατι περισσοτερο και αν υπάρχει link  της αγγελιας.
Ευχαριστουμε

Χούφτωμα δεν επεσε,(την επομενη φορά θα το επιδιώξω)η τύπισσα ήταν πολύ φιλική,κράτησε μισή ώρα,τα πετάς όλα και ξαπλώνεις σε κρεβάτι ειδικού τύπου με το χαρτί από κάτω,αν θες κάνεις ντουζάκι,ξεκινάει με μασάζ μπρούμητα,μετά ανάσκελα,μετά αρχίζει αρχιδόμπαλες χαδια,και περιποιηση πουτσου με λαδάκι και τα πετάς σαν Αρχοντας.Θεώρησα ότι για 25 ευρώ ήταν μια χαρά.Θα πάω και σε άλλες και θα ενημερώσω.Δεν έχω λινκ αλλα έχω τηλέφωνο.

tangocash

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
264
Πόντοι
281

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Να διαβάζετε τους κανόνες!

Απαγορεύεται η δημοσίευση τηλεφώνων.

p133

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2015
Κριτικές
2
Like
254
Πόντοι
20
Ευχαριστουμε
Καλημέρα και από εμένα.
Καλά, μόνο στην μαλακία περιορίστηκες? Κακώς, γιατί η κοπέλα τα κάνει όλα....

Boy1979

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Like
10
Πόντοι
0
Καλημέρα και από εμένα.
Καλά, μόνο στην μαλακία περιορίστηκες? Κακώς, γιατί η κοπέλα τα κάνει όλα....
Καλησπέρα
Μου είπε για ολοκληρωμένο στα 55 ευρώ.Τωρα στα 25 δεν μου είπε για κάτι αλλο.Αν ξαναπάω θα το ξαναδιαπραγματευτώ.

69_addict

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα κι από μένα. Σχετικά νέος, έχω διαβάσει όμως και έχω καθοδηγηθεί αρκετά από το site. Υπάρχει τηλέφωνο για την κοπέλα που αναφέρεται ακριβώς παραπάνω γιατί η αγγελία πλέον δε λειτουργεί? Ευχαριστώ

69_addict

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2018
Like
2
Πόντοι
0
Τελικά με λίγο ψάξιμο στην xe το βρήκα.
Και πήγα. Επέλεξα τα 55 της μίας ώρας, αλλά νομίζω πως έκανα λάθος. Πρόσωπο μέτριο, σώμα όμως καλό (υποκειμενικά είναι αυτά βέβαια), το οποίο εξερεύνησα στον αγώνα. Διάρκεια πολύ λιγότερο της ώρας, παρόλο που μου είχε πει πως μπορούμε και δύο εκτονώσεις. Για τη δεύτερη βαρέθηκε, το έδειξε πολύ και ξενέρωσα κι εγώ. Ίσως με τα 25 να αξίζει αλλά γενικά δε μου έκανε καλή εντύπωση. Καθαριότητα μέτρια επίσης. Αυτά από μένα.

alexnan

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2010
Like
18
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο grace σήμερα, με την ξανθιά  φουλ στοκαρισμενη. Κάνει όμως φανταστικό φραπεδιασμα σαν να είσαι σε τσόντα, φοράει πολλά ρούχα και δεν αφήνει χούφτωμα αν και εγώ το χέρι μου από τον κωλο της δεν το αφηνα, εκεί με το ζόρι.Μου λέει άτακτος είσαι αλλά δεν έφευγε πιο μακριά και συνέχιζα να ψάχνω δαχτυλιασμα αλλά φορούσε και κορμάκι μέσα από το παντελόνι

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.917
Πόντοι
9.095
Επίσκεψη στο grace σήμερα, με την ξανθιά  φουλ στοκαρισμενη. Κάνει όμως φανταστικό φραπεδιασμα σαν να είσαι σε τσόντα, φοράει πολλά ρούχα και δεν αφήνει χούφτωμα αν και εγώ το χέρι μου από τον κωλο της δεν το αφηνα, εκεί με το ζόρι.Μου λέει άτακτος είσαι αλλά δεν έφευγε πιο μακριά και συνέχιζα να ψάχνω δαχτυλιασμα αλλά φορούσε και κορμάκι μέσα από το παντελόνι
άξιζε τουλάχιστον; Ποσα έδωσες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom