glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ποια ειναι αυτη η ιουλια? εχουμε κανα λινκ? τι λεει σπο σωμα?Τυπε πηγαινε στην Ιουλία με δικό της χώρο στο Περιστέρι,καλό μασάζ με φραπέ στα 30€..
ποια ειναι αυτη η ιουλια? εχουμε κανα λινκ? τι λεει σπο σωμα?Τυπε πηγαινε στην Ιουλία με δικό της χώρο στο Περιστέρι,καλό μασάζ με φραπέ στα 30€..
Καλησπερα! Εχετε να μου προτεινετε τιποτα καλο προς Νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχες ?
***** passion massage μαρουσιΚαλησπερα! Εχετε να μου προτεινετε τιποτα καλο προς Νεο Ηρακλειο και γυρω περιοχες ?
καλησπέρα καλό μηνα μηπος να στειλις τελ ιουλια σε pm
Φίλε εγώ πήγα στην Βασίλισσης Σοφίας σε μια που βρήκα από Χ.Ευκαιρία και έμεινα ικανοποιημένος.Ο χώρος είναι οκ,η τύπισσα 45αρα,μασάζ+μαλακία=25 ευρώ.Εντάξει το μασάζ δεν είναι Spa τύπου,αλλά η μαλακία που μου τράβηξε με έκανε να βογγήξω.
Για περιεγραψε λιγο το σκηνικο, διαρκεια , εμφανιση κοπελας , εβγαλε ρουχα ,"χουφτωσες" υπαρχει πιθανοτητα για κατι περισσοτερο και αν υπάρχει link της αγγελιας.
Ευχαριστουμε
Μηπως ειναι διπλα στον κινηματογραφο Αθηναιον?Το βρήκα!!!
Α,ρε τιμημένη "φραπεδιά".
Οντως σ αυτο πηγα.Καλη εμπειρια.Thanks για την ενημερωση!Μηπως ειναι διπλα στον κινηματογραφο Αθηναιον?
Μαλλον πηγες σε αυτο
Καλημέρα και από εμένα.Για περιεγραψε λιγο το σκηνικο, διαρκεια , εμφανιση κοπελας , εβγαλε ρουχα ,"χουφτωσες" υπαρχει πιθανοτητα για κατι περισσοτερο και αν υπάρχει link της αγγελιας.
Ευχαριστουμε
ΚαλησπέραΚαλημέρα και από εμένα.
Καλά, μόνο στην μαλακία περιορίστηκες? Κακώς, γιατί η κοπέλα τα κάνει όλα....
άξιζε τουλάχιστον; Ποσα έδωσεςΕπίσκεψη στο grace σήμερα, με την ξανθιά φουλ στοκαρισμενη. Κάνει όμως φανταστικό φραπεδιασμα σαν να είσαι σε τσόντα, φοράει πολλά ρούχα και δεν αφήνει χούφτωμα αν και εγώ το χέρι μου από τον κωλο της δεν το αφηνα, εκεί με το ζόρι.Μου λέει άτακτος είσαι αλλά δεν έφευγε πιο μακριά και συνέχιζα να ψάχνω δαχτυλιασμα αλλά φορούσε και κορμάκι μέσα από το παντελόνι