Νέα

Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Από μασάζ τι λέει στο Σολωμού 33? Και ποιά θεραπεύτρεια αξίζει (VFM)?
εχει 4 κοπελεσ συνολο ,εχω κανει με τισ 2 και ηταν καλα ,ιδιωςμε μια ξανθεια αδυνατη δεν θυμαμαι ονομα....εως φραπε ομως με καλο μασαζακι

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε παίδες τόχω ξαναρωτήσει και με ψιλογράψατε. Τον φραπέ στα μαγαζιά αυτά, τον πίνουν με καλαμάκι τα κορίτσια;

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Ρε παίδες τόχω ξαναρωτήσει και με ψιλογράψατε. Τον φραπέ στα μαγαζιά αυτά, τον πίνουν με καλαμάκι τα κορίτσια;

Τώρα μου θύμισα τον Β.Διαμαντόπουλο που σε κάποιο επεισόδιο στο Εκμέκ ρώταγε τα εγγόνια του και τον γιο του: ρε θα μου πείτε τι είναι το κονσομασιόν;

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Στη Σολωμού 33, είναι "χειροποίητος"...Τώρα, βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, μιλάω με βάση τις δικές μου εμπειρίες και μόνο. Οπότε κράτα μια επιφύλαξη, μικρή όμως. 

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Στη Σολωμού 33, είναι "χειροποίητος"...Τώρα, βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, μιλάω με βάση τις δικές μου εμπειρίες και μόνο. Οπότε κράτα μια επιφύλαξη, μικρή όμως. 
καμια επιφυλαξη ,μονο με χερια...και καλυτερα ας υπαρχει ενα μαγαζι καθαρα δεν με καλο μασαζ γιατι αν αρχισουν τισ πιπες μετα σιγα σιγα παει...γνωμη μου

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Καλά,υπάρχει μασατζού που κάνει πίπα και μετά αρνείται να πηδηχτεί? πλάκα κάνουμε?
Το φραπέ ειναι με το χέρι,πάει και τελείωσε...ολα τα άλλα ειναι για να δουλευόμαστε.....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλά,υπάρχει μασατζού που κάνει πίπα και μετά αρνείται να πηδηχτεί? πλάκα κάνουμε?
Το φραπέ ειναι με το χέρι,πάει και τελείωσε...ολα τα άλλα ειναι για να δουλευόμαστε.....

Για να το λενε...πανα πει οτι θα υπαρχει.....το θεμα ειναι γιατι εγιναν μασατζουδεs σε τετοια μερη αφου
μετα θα κανουνε την παπια......και ενω δεν δινουν μπριζολα...δινουν μονο καλαμακι.....μπερδεμενο το τοπιο
μηπωs να τουs ριξουμε μαυρο δαγκωτο και να τιs αφησουμε κανα δυο χρονια να το σκεφτουν πιο σοβαρα???

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945

Πελάτης όμως που να θέλει να πάρει μόνο ένα καλό μασάζ και ένα καλό κλαρίνο υπάρχει. Άρα εφόσον υπάρχει ζήτηση...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πελάτης όμως που να θέλει να πάρει μόνο ένα καλό μασάζ και ένα καλό κλαρίνο υπάρχει. Άρα εφόσον υπάρχει ζήτηση...
Tα μαγαζια θα επρεπε να δινουν ολο το ...πακετο......Και ο πελατηs να μπορει να διαλεγει τι θα παρει και αν θα παρει
Εδω το φαινομενο ειναι εντελωs αντιθετο.......Σου δινουν το μισο υποννοωνταs το αλλο μισο  η κανουν τιs κινεζεs .....

stratos66

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
10
Πόντοι
1
Γιατί όχι?και γκόμενες υπάρχουν

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σολωμού 33 την ξανθιά που λέει ο φίλος παραπάνω την έχω πάρει 2 φορές. Υπόσχεται μπριζόλα.. Την τρίτη φορά αν δεν γίνει κάτι λοιπον θα ρίξω μαύρη πέτρα μήπως και καταλάβει οτί δεν είμαι μαλάκας... Καταρχήν μου ζητησε μέχρι και ταυτότητα να δει ότι δεν είμαι μπάτσος. Ήμαρτον..  :idiot:

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σκρά στη Τζόντι.. Έχω αηδιάσει.. μου λέει συνεχώς ότι υπάρχει μια κοπέλα καταπληκτική.. ¨Εχω που την παίρνω τηλέφωνο κανα μήνα περίπου και συνέχεια μου λέει έρχεται και έρχεται.. Πρόσφατα μου πε είναι άρρωστη... Ίσως το κάνει μήπως και ενδώσω να πάρω αφτήν για συνεδριά αλλα ειλικρινά ΟΥΤΕ τσάμπα! Μου θυμίζει της μαύρες σιχαμερές της οδού Αθηνάς.. Απορώ πραγματικά πως μερικοί αφήνετε να σας αγγίζει αφτό το πράγμα.... Δεν λέω, απο ευγένια είναι μια χαρά, ισώς και μασάζ αλλά δεν βλέπεται, άσε που αφτή η αντίθεση στις παλάμες μάυρο-άσπρο είναι απωθητικό..

aeras75

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
0
Αδερφια συναγωνιστες ξερει κανεις να παιζει κατι αλλο Καλλιθεα εκτος απο την σπαλομπριζολα;κατι πιο εκλεκτο;

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Σολωμού 33 την ξανθιά που λέει ο φίλος παραπάνω την έχω πάρει 2 φορές. Υπόσχεται μπριζόλα.. Την τρίτη φορά αν δεν γίνει κάτι λοιπον θα ρίξω μαύρη πέτρα μήπως και καταλάβει οτί δεν είμαι μαλάκας... Καταρχήν μου ζητησε μέχρι και ταυτότητα να δει ότι δεν είμαι μπάτσος. Ήμαρτον..  :idiot:
υπαρχουν 2 φιλε...ποια απο τις 2 λεσ..αν πεις ονομα θα θυμηθω αν ειναι αυτη που ειχα παρει εγω...παντως και οι 2 απο εμφανιση δεν ειναι κα πολυ καλες,γιατι επιμενεισ τοσο??μασαζ ειναι αρκετα καλο παντως...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697

μην ψαρώνεται όταν σας ζητάνε ταυτότητα!
ταυτότητα έχει δικάιωμα να ζητήσει μόνο αστυνομικός
στειλτε τις στο διαολο μόλις σας τη ζητήσουν

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
υπαρχουν 2 φιλε...ποια απο τις 2 λεσ..αν πεις ονομα θα θυμηθω αν ειναι αυτη που ειχα παρει εγω...παντως και οι 2 απο εμφανιση δεν ειναι κα πολυ καλες,γιατι επιμενεισ τοσο??μασαζ ειναι αρκετα καλο παντως...

Η Γιάννα (milf, από Οικονόμου) και η Ξένια (μικρή σχετικά) είναι ξανθές εκεί. Αποκλείεται να λέει για τη Γιάννα. Για τη μικρή λέει.

Dikaios_gamias

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μην ψαρώνεται όταν σας ζητάνε ταυτότητα!
ταυτότητα έχει δικάιωμα να ζητήσει μόνο αστυνομικός
στειλτε τις στο διαολο μόλις σας τη ζητήσουν

Και βέβαια δεν έδειξα ταυτότητα!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Δεν ξέρω το όνομα της κοπέλας! Επιμένω γιατι η μία ξανθούλα βλέπεται... Καλά για την milf ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!

gatos1970

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστες τι παιζει μεσογειων 289? γιατι εχω παει 5-6 φορες και ολο πετσετα μου βαζουν στη μεση την ωρα του μασαζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom