....μαλιστα κυριεΣολωμού 33 μόνο φραπέ.
τιποτα άλλο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα που «φραπάς»!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (5 μέλη και 18 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
εχει 4 κοπελεσ συνολο ,εχω κανει με τισ 2 και ηταν καλα ,ιδιωςμε μια ξανθεια αδυνατη δεν θυμαμαι ονομα....εως φραπε ομως με καλο μασαζακιΑπό μασάζ τι λέει στο Σολωμού 33? Και ποιά θεραπεύτρεια αξίζει (VFM)?
Ρε παίδες τόχω ξαναρωτήσει και με ψιλογράψατε. Τον φραπέ στα μαγαζιά αυτά, τον πίνουν με καλαμάκι τα κορίτσια;
Τώρα μου θύμισα τον Β.Διαμαντόπουλο που σε κάποιο επεισόδιο στο Εκμέκ ρώταγε τα εγγόνια του και τον γιο του: ρε θα μου πείτε τι είναι το κονσομασιόν;
Ρε παίδες τόχω ξαναρωτήσει και με ψιλογράψατε. Τον φραπέ στα μαγαζιά αυτά, τον πίνουν με καλαμάκι τα κορίτσια;
Στη Σολωμού 33, είναι "χειροποίητος"...Τώρα, βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, μιλάω με βάση τις δικές μου εμπειρίες και μόνο. Οπότε κράτα μια επιφύλαξη, μικρή όμως.
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
καμια επιφυλαξη ,μονο με χερια...και καλυτερα ας υπαρχει ενα μαγαζι καθαρα δεν με καλο μασαζ γιατι αν αρχισουν τισ πιπες μετα σιγα σιγα παει...γνωμη μουΣτη Σολωμού 33, είναι "χειροποίητος"...Τώρα, βέβαια, όπως καταλαβαίνεις, μιλάω με βάση τις δικές μου εμπειρίες και μόνο. Οπότε κράτα μια επιφύλαξη, μικρή όμως.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Καλά,υπάρχει μασατζού που κάνει πίπα και μετά αρνείται να πηδηχτεί? πλάκα κάνουμε?
Το φραπέ ειναι με το χέρι,πάει και τελείωσε...ολα τα άλλα ειναι για να δουλευόμαστε.....
Για να το λενε...πανα πει οτι θα υπαρχει.....το θεμα ειναι γιατι εγιναν μασατζουδεs σε τετοια μερη αφου
μετα θα κανουνε την παπια......και ενω δεν δινουν μπριζολα...δινουν μονο καλαμακι.....μπερδεμενο το τοπιο
μηπωs να τουs ριξουμε μαυρο δαγκωτο και να τιs αφησουμε κανα δυο χρονια να το σκεφτουν πιο σοβαρα???
Καλά,υπάρχει μασατζού που κάνει πίπα και μετά αρνείται να πηδηχτεί? πλάκα κάνουμε?
Το φραπέ ειναι με το χέρι,πάει και τελείωσε...ολα τα άλλα ειναι για να δουλευόμαστε.....
Πελάτης όμως που να θέλει να πάρει μόνο ένα καλό μασάζ και ένα καλό κλαρίνο υπάρχει. Άρα εφόσον υπάρχει ζήτηση...
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Tα μαγαζια θα επρεπε να δινουν ολο το ...πακετο......Και ο πελατηs να μπορει να διαλεγει τι θα παρει και αν θα παρειΠελάτης όμως που να θέλει να πάρει μόνο ένα καλό μασάζ και ένα καλό κλαρίνο υπάρχει. Άρα εφόσον υπάρχει ζήτηση...
Εδω το φαινομενο ειναι εντελωs αντιθετο.......Σου δινουν το μισο υποννοωνταs το αλλο μισο η κανουν τιs κινεζεs .....
Γιατί όχι?και γκόμενες υπάρχουνΚαλά,υπάρχει μασατζού που κάνει πίπα και μετά αρνείται να πηδηχτεί? πλάκα κάνουμε?
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σολωμού 33 την ξανθιά που λέει ο φίλος παραπάνω την έχω πάρει 2 φορές. Υπόσχεται μπριζόλα.. Την τρίτη φορά αν δεν γίνει κάτι λοιπον θα ρίξω μαύρη πέτρα μήπως και καταλάβει οτί δεν είμαι μαλάκας... Καταρχήν μου ζητησε μέχρι και ταυτότητα να δει ότι δεν είμαι μπάτσος. Ήμαρτον..
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σκρά στη Τζόντι.. Έχω αηδιάσει.. μου λέει συνεχώς ότι υπάρχει μια κοπέλα καταπληκτική.. ¨Εχω που την παίρνω τηλέφωνο κανα μήνα περίπου και συνέχεια μου λέει έρχεται και έρχεται.. Πρόσφατα μου πε είναι άρρωστη... Ίσως το κάνει μήπως και ενδώσω να πάρω αφτήν για συνεδριά αλλα ειλικρινά ΟΥΤΕ τσάμπα! Μου θυμίζει της μαύρες σιχαμερές της οδού Αθηνάς.. Απορώ πραγματικά πως μερικοί αφήνετε να σας αγγίζει αφτό το πράγμα.... Δεν λέω, απο ευγένια είναι μια χαρά, ισώς και μασάζ αλλά δεν βλέπεται, άσε που αφτή η αντίθεση στις παλάμες μάυρο-άσπρο είναι απωθητικό..
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
υπαρχουν 2 φιλε...ποια απο τις 2 λεσ..αν πεις ονομα θα θυμηθω αν ειναι αυτη που ειχα παρει εγω...παντως και οι 2 απο εμφανιση δεν ειναι κα πολυ καλες,γιατι επιμενεισ τοσο??μασαζ ειναι αρκετα καλο παντως...Σολωμού 33 την ξανθιά που λέει ο φίλος παραπάνω την έχω πάρει 2 φορές. Υπόσχεται μπριζόλα.. Την τρίτη φορά αν δεν γίνει κάτι λοιπον θα ρίξω μαύρη πέτρα μήπως και καταλάβει οτί δεν είμαι μαλάκας... Καταρχήν μου ζητησε μέχρι και ταυτότητα να δει ότι δεν είμαι μπάτσος. Ήμαρτον..
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.147
- Πόντοι
- 42.697
Σολωμού 33 την ξανθιά που λέει ο φίλος παραπάνω την έχω πάρει 2 φορές. Υπόσχεται μπριζόλα.. Την τρίτη φορά αν δεν γίνει κάτι λοιπον θα ρίξω μαύρη πέτρα μήπως και καταλάβει οτί δεν είμαι μαλάκας... Καταρχήν μου ζητησε μέχρι και ταυτότητα να δει ότι δεν είμαι μπάτσος. Ήμαρτον..
μην ψαρώνεται όταν σας ζητάνε ταυτότητα!
ταυτότητα έχει δικάιωμα να ζητήσει μόνο αστυνομικός
στειλτε τις στο διαολο μόλις σας τη ζητήσουν
υπαρχουν 2 φιλε...ποια απο τις 2 λεσ..αν πεις ονομα θα θυμηθω αν ειναι αυτη που ειχα παρει εγω...παντως και οι 2 απο εμφανιση δεν ειναι κα πολυ καλες,γιατι επιμενεισ τοσο??μασαζ ειναι αρκετα καλο παντως...
Η Γιάννα (milf, από Οικονόμου) και η Ξένια (μικρή σχετικά) είναι ξανθές εκεί. Αποκλείεται να λέει για τη Γιάννα. Για τη μικρή λέει.
Dikaios_gamias
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μην ψαρώνεται όταν σας ζητάνε ταυτότητα!
ταυτότητα έχει δικάιωμα να ζητήσει μόνο αστυνομικός
στειλτε τις στο διαολο μόλις σας τη ζητήσουν
Και βέβαια δεν έδειξα ταυτότητα!!! Αν είναι δυνατόν δηλαδή!!! Δεν ξέρω το όνομα της κοπέλας! Επιμένω γιατι η μία ξανθούλα βλέπεται... Καλά για την milf ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!