Νέα

Μάρτιν Σκορτσέζε! (ο αδικημένος των Όσκαρ)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μάγκες το Σάββατο είδα τον 'πληροφοριοδότη'. Φοβερή ερμηνεία απο τον βετεράνο Τζάκ Νίκολσον αλλά και απο τον Ντι Κάπριο και Ντέημον. Ο Σκορτσέζε πιστεύω την φετινή σαιζόν να μην τον αδικήσουν οι μ@#$ της ακαδημίας στα όσκαρ. Το αξίζει ο άνθρωπος και έχει αδικηθεί πάμπολες φορές...( Ταξιτζής,Κακόφημοι δρόμοι,Νew York New York,Οργισμένο είδωλο,Καλά παιδιά,Καζίνο,Ακρωτήρι του φόβου κλπ.) Ελπίζουμε μη δούμε φαινόμενα τύπου Κιούμπρικ στον Σκορτέζε (δηλαδή μετα θάνατον η απονομή >:()

Επισκέπτης
ντι καπριο δεν μου αρσει!τον θεωρω απαραδεχτο!!ο δε ντεημον αρχισε να κανει καλες ταινιες!!μετα τον μπουκοφσκι κανει καλες επιλογες!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Το ιδιο ελπιζω και εγω.....απο τους πλεον αδικημενους σκηνοθετες δυστυχως.........τον πληροφοριοδοτη παντως δεν τον εχω δει......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χχεχεχεχε ο ντι καπριο ειναι οντως τραγικος απ οπου κι αν τον πιασεις....αλλα στην Παραλια μου αρεσε (βεβαια την εχω δει αποσπασματικα οποτε μπορει και να κανω λαθος)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Μάγκες το Σάββατο είδα τον 'πληροφοριοδότη'. Φοβερή ερμηνεία απο τον βετεράνο Τζάκ Νίκολσον αλλά και απο τον Ντι Κάπριο και Ντέημον. Ο Σκορτσέζε πιστεύω την φετινή σαιζόν να μην τον αδικήσουν οι μ@#$ της ακαδημίας στα όσκαρ. Το αξίζει ο άνθρωπος και έχει αδικηθεί πάμπολες φορές...( Ταξιτζής,Κακόφημοι δρόμοι,Νew York New York,Οργισμένο είδωλο,Καλά παιδιά,Καζίνο,Ακρωτήρι του φόβου κλπ.) Ελπίζουμε μη δούμε φαινόμενα τύπου Κιούμπρικ στον Σκορτέζε (δηλαδή μετα θάνατον η απονομή >:()

παντως ο τζακ δεν εχει παραπονο!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Χχεχεχεχεχε λαθος το ερμηνευσα........τωρα το ειδα..........παιδαρα μου εννοουσα........λολολ

Επισκέπτης
Από τους πιο ολοκληρωμένους σκηνοθέτες μαζί με τους Spielberg και Eastwood (κατά την γνώμη μου πάντα!). Δεν είδα ακόμη τον "Πληροφοριοδότη", έψαχνα να το βρω σε torrent τις προάλλες αλλά δεν έχει βγει ακόμα. Έχει νταβαντούρι πολύ για να αξίζει να το δεις στο σινεμά ή και με μία plasma 42" και home cinema είναι ΟΚ? :) Προτιμώ το δεύτερο, γιατί εκεί έχεις τα τσιγαράκια σου, τα ποτάκια σου, κτλ κτλ!

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ντι καπριο δεν μου αρσει!τον θεωρω απαραδεχτο!!ο δε ντεημον αρχισε να κανει καλες ταινιες!!μετα τον μπουκοφσκι κανει καλες επιλογες!!

Ο Λεονάρντο με χάλαγε και μένα ... και μάλιστα πολύ!... Σε αυτήν την ταινία όμως δίνει ρέστα και βάλε!!! Εκπληκτικός!! Και πολύ πιο ενδιαφέρων και πειστικός από τον Τζακ! Γνώμη μου βέβαια...

Να το δει η δεσποινίς -με ή χωρίς παρέα αλλά σύντομα- και να καταθέσει -με ή χωρίς ... λοοολοοολ...- την γνώμη της. Και για τον ... Λήο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιου τοκιν του μι???? που να το δω τωρα......δεν προλλαβαινω...τα χριστουγεννα μαλλον.......

in_between

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
ʼμα δεν προλλλλαβαίνει κάποιος τα ΠΣΚ τώρα, πώς θα προλάβει στις Γιορτές με τα τρεξίματα,τα οψώνια, τις προσφορές , τα γεύματα κ.λ.π.
Να το βάλεις στα υπόψη για όταν θα βγεις στη σύνταξη!!!

Προσέχετε γιατί η πολλή δουλειά ... γκλουπ ... τρώει τον αφέντη!......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εγω δεν εχω τρεξιματα στις γιορτες ρε....ειμαι αραχτη και καθομαι σπιτι......λολολ

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
εγω δεν εχω τρεξιματα στις γιορτες ρε....ειμαι αραχτη και καθομαι σπιτι......λολολ

oh my little pussy, ερχομαι εγω να δουμε μαζι το εργακι...mounitsomaniac γαρ! στα αεροπορικα εισιτηρια θα κολλησουμε;  (warhol ποια Πιτσια οταν εχουme Mounitsia!!!!)

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
η ταινια ειναι πολυ καλη και ας ειναι βασισμενη στην εκπληκτικη κινεζικη τριλογια infernal affairs... για τσεκαρετε το και αυτο.. απο τοτε ποθ ειχε βγει συζητουσαν σε φορουμ οτι θα το γυρισουν και οι αμερικανοι...
ευτυχως το εκανε ο σκορτσεζε και μακαρι να παρει το οσκαρ...

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Από τους πιο ολοκληρωμένους σκηνοθέτες μαζί με τους Spielberg και Eastwood (κατά την γνώμη μου πάντα!). Δεν είδα ακόμη τον "Πληροφοριοδότη", έψαχνα να το βρω σε torrent τις προάλλες αλλά δεν έχει βγει ακόμα. Έχει νταβαντούρι πολύ για να αξίζει να το δεις στο σινεμά ή και με μία plasma 42" και home cinema είναι ΟΚ? :) Προτιμώ το δεύτερο, γιατί εκεί έχεις τα τσιγαράκια σου, τα ποτάκια σου, κτλ κτλ!
μπες sto greek-tracker.com το χει σε full DVD και με greek subs απο screener. Εγω το κατεβασα χθες αλλα δεν το χω δει ακομα, παντως ολοι λενε οτι ειναι πολυ καλη ταινία

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Κατα την ταπεινη μου αποψη οποιαδηποτε γιαπωνεζικη ή κινεζικη τριλογια ή απλη ταινια μετατρεπεται σε αμερικανια ειναι αθλια απο αυτες που εχω δει τουλαχιστον οποτε επιφυλασσομαι......αλλα ακουω πολλες καλες γνωμεις οποτε μαλλον θα το κατεβασω να το τσεκαρω......

τερατακι γυριζω ελλαδα συντομα οποτε why bother? :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom