TRAMAZING
Trans
- Εγγρ.
- 19 Μαρ 2013
- Like
- 494
ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΥΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ? Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ... ΚΡΙΜΑ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝΘα μας τρελάνεις κ θα μας καυλοσεις πρωη πρωί.
ΠΟΙΟ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΔΙΧΩΣ ΚΑΥΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ? Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ... ΚΡΙΜΑ Σ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝΘα μας τρελάνεις κ θα μας καυλοσεις πρωη πρωί.
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΝΑ ΠΕΤΑΣ!!!!περπαταω σηκωθηκα σημερα.........μωρο μου σιγα σιγα..............ναι αγαπη μου τρελη....ευχαριστω που με προσεχεις χι χι χι........τελικα ειχαν δικιο ολοι οι αγγελλοι.........οτι ενας αγγελος ειναι πανω στην γη αφιερομενος για ολους εμας.......και αυτος εισαι εσυ μαρκελακι μου γλυκο μου πλασματακι....................
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΤΙ ΦΑΜΕ ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ Κ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΟΛΟΣ ΜΑΣΝα πηδάμε όσο μπορούμε.. Να τρωμε σουπερ...να ζήσουμε οπος εμείς θελουμε Και να κιμιούμε ισιχα
:-* :-* :-* :-* :-* :-*Μπισκότα κι μου θα ήθελα πόλοι να βρεθούμε για να σε γνωρίσω....?
ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ , ΜΙΑ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!καλησπέρα κουκλάρα,τι κάνεις?
ΕΧΕΙΣ ΠΜεδώ και πολύ καιρό θέλω να τα πούμε από κοντά αλλά δεν μπορούσα.σήμερα βρήκα την ευκαιρία.αν θες στείλε μου σε πμ που μπορώ να σε βρω