Επισκέπτης
εχουμε κανει ψηφοφοριες για ενα καρο θεματα!!ας κανουμε και για αλλο ενα θεμα ,ετσι για να περασει η ωρα !!οποια μαρκα βγει νικητρια ,η εταιρεια της θα κανει δωρο ct σε οσους την ψηφισαν αμα ξεχασα καποια μαρκα ,το γραφετε
καρελια φιλτρο,ασσος φιλτρο,σαντε αφιλτρο,αρωμαεχουμε κανει ψηφοφοριες για ενα καρο θεματα!!ας κανουμε και για αλλο ενα θεμα ,ετσι για να περασει η ωρα !!οποια μαρκα βγει νικητρια ,η εταιρεια της θα κανει δωρο ct σε οσους την ψηφισαν αμα ξεχασα καποια μαρκα ,το γραφετε
Τίποτα από τα παρπαάνω. Από το 1992 είμαι σταθερά σε καπνό SAMSON (το μπλε).
γλυκος καπνος τα μαλμπορο μακλειν!το κλασικο τσιγαρο για να καπνιζεις οταν ξεμεινεις απο τα δικα σου!!
τωρα καπνιζουν ολοι τσιγαρα των 1.5-2.0? για οικονομια προφανως...μεγαλη μαλακια κατα τη γνωμη μου....χαλι μαυρο η ποιοτητα του καπνου τους...και εγω με λακυ στραικ ξεκινησα!!τοτε καπνιζαν σχεδον ολοι μαλμπορο και καμελ οποτε ειπα να κανω τη διαφορα!!επειτα απο χρονια το γυρισα στα πρινς ,τωρα τελευταια εκανα καρελια λαιτς χρυση κασετινη-καλο τσιγαρο αλλα εκνευριστκο πακετο-και προσφατα γουινστον !
λες και καπνιζουν ρυζια!!αλλα υπαρχουν πολυ καλες μαρκες και φτηνεςτωρα καπνιζουν ολοι τσιγαρα των 1.5-2.0? για οικονομια προφανως...μεγαλη μαλακια κατα τη γνωμη μου....χαλι μαυρο η ποιοτητα του καπνου τους...
εχουμε κανει ψηφοφοριες για ενα καρο θεματα!!ας κανουμε και για αλλο ενα θεμα ,ετσι για να περασει η ωρα !!οποια μαρκα βγει νικητρια ,η εταιρεια της θα κανει δωρο ct σε οσους την ψηφισαν αμα ξεχασα καποια μαρκα ,το γραφετε