Νέα

Μάρκα τσιγάρων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 142
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

τι μαρκα τσιγαρων καπνιζετε??

• lucky strike

Ψήφοι: 0 0,0%
  • marlboro

Ψήφοι: 3 50,0%
  • camel

• winston

Ψήφοι: 1 16,7%
  • karelia

• davidof

• old navy

• gr

• gauloises

• prince

• ασσος

• σαντε

• αρωμα

• pall mall

• rothmanns

• murratti

• leader

• next

• philip morris

• president

• καπνος old h.

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

Επισκέπτης
εχουμε κανει ψηφοφοριες για ενα καρο θεματα!!ας κανουμε και για αλλο ενα θεμα ,ετσι για να περασει η ωρα :grin: :grin: :grin:!!οποια μαρκα βγει νικητρια ,η εταιρεια της θα κανει δωρο ct σε οσους την ψηφισαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αμα ξεχασα καποια μαρκα ,το γραφετε

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
εχουμε κανει ψηφοφοριες για ενα καρο θεματα!!ας κανουμε και για αλλο ενα θεμα ,ετσι για να περασει η ωρα :grin: :grin: :grin:!!οποια μαρκα βγει νικητρια ,η εταιρεια της θα κανει δωρο ct σε οσους την ψηφισαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αμα ξεχασα καποια μαρκα ,το γραφετε
καρελια φιλτρο,ασσος φιλτρο,σαντε αφιλτρο,αρωμα :headbang: :headbang:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Το καπνισμα λενε?είναι αργος θανατος?
Ποιος ειπε ότι θελω να πεθανω γρηγορα?
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Τίποτα από τα παρπαάνω. Από το 1992 είμαι σταθερά σε καπνό SAMSON (το μπλε).

Επισκέπτης
winston!καλος καπνος,φτηνα ,πραγμα πολυ βασικο ,και underground αμερικανικα τσιγαρα ...!!παντως και τα καρελια ειναι καλα!

Επισκέπτης
η πιπα της ειρηνης πιανεται ??? (για οσους ξερουν...δν μιλαμε για το τραγουδι) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

περα απ'την πλακα,marlborο κ ξερο ψωμι!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Επισκέπτης
γλυκος καπνος τα μαλμπορο μακλειν!το κλασικο τσιγαρο για να καπνιζεις οταν ξεμεινεις απο τα δικα σου!!

Επισκέπτης
γλυκος καπνος τα μαλμπορο μακλειν!το κλασικο τσιγαρο για να καπνιζεις οταν ξεμεινεις απο τα δικα σου!!

στα 17 ξεκινησα με lucky strike...αλλα μετα απο ενα ασχημο κρυωμα...δν κατεβαινε ο καπνος με τπτ...οποτε αλλαξα σε marlboro κ ειμαι μια χαρα..ταιριαζει κ με τη βοτκα...:):):):):):)!!!!

Επισκέπτης
και εγω με λακυ στραικ ξεκινησα!!τοτε καπνιζαν σχεδον ολοι μαλμπορο και καμελ οποτε ειπα να κανω τη διαφορα!!επειτα απο χρονια το γυρισα στα πρινς ,τωρα τελευταια εκανα καρελια λαιτς χρυση κασετινη-καλο τσιγαρο αλλα εκνευριστκο πακετο-και  προσφατα γουινστον !

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
από 17 χρονων μεχρι 47 Καρέλια κλασικά.. μετά το έκοψα πρίν μου το κόψουν δια της βίας.. και μιλάμε για 3 πακέτα την μέρα..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
αλλά ακόμη και τώρα μετα΄από σχεδόν 4 χρόνια ώρες ώρες λέω.. αχχ εσύ κυρά μ' το κατουράς και γώ το λαχταράω..

Επισκέπτης
και εγω με λακυ στραικ ξεκινησα!!τοτε καπνιζαν σχεδον ολοι μαλμπορο και καμελ οποτε ειπα να κανω τη διαφορα!!επειτα απο χρονια το γυρισα στα πρινς ,τωρα τελευταια εκανα καρελια λαιτς χρυση κασετινη-καλο τσιγαρο αλλα εκνευριστκο πακετο-και  προσφατα γουινστον !
τωρα καπνιζουν ολοι τσιγαρα των 1.5-2.0? για οικονομια προφανως...μεγαλη μαλακια κατα τη γνωμη μου....χαλι μαυρο η ποιοτητα του καπνου τους...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Golden Virginia πράσινος καπνός. Αλλά το κοψα οριστικά και αμετάκλητα

Επισκέπτης
τωρα καπνιζουν ολοι τσιγαρα των 1.5-2.0? για οικονομια προφανως...μεγαλη μαλακια κατα τη γνωμη μου....χαλι μαυρο η ποιοτητα του καπνου τους...
λες και καπνιζουν ρυζια!!αλλα υπαρχουν πολυ καλες  μαρκες και φτηνες

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Μα καλα τι θεμα ειναι αυτο αντι να κανετε κανα θεμα για το πως να κοψεται το καπνισμα,μα καλα ποσο  :uglystupid:  :idiot:  :headbang:  :jerking: ειστε κοφτε το γαμημενο.θελετε  :helpplea: πηγαιντε σε κανα αντι καπνιστικο κεντρο.

MasterC

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Εδώ άλλοι δεν κόβουν τα ακάποτα.....το τσιγάρο θα μας πειράξει ;;;; χααχχαχαχαχα

Επισκέπτης
παντως με βλεπω να γυριζω στα παλια....λακυ στραικ ή πρινσες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αυτά τα παλιά καλά τα camel μαλακά τι έχουν απογίνει? Όχι τα καινούρια τα ξενέρωτα με το μπλε πακέτο

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Επιτέλους θα μαθουμε τι καπνο φουμαρει ο καθενας!!!!!!!!

Βασικα το εχω κοωψει αλλα οταν καπνιζα Malboro κοκκινο και ligh καπνιζα. Λειπουν παρα πολλα κατι Philip Morris τα Leader  τα Rothmanns τα Murratti βαλτε και το εχω κόψει και δεν καπνίζω σαν επιλόγη. Αυτα και κοφτε το!!!!!

edit Προς dzf. Πανευκολο ειναι να κόψεις το τσιγάρο ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom