Νέα

Μαρίτα Χιονίδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 27
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
736
Πόντοι
96
the-ring.jpg

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.255
Πόντοι
506
Πολυ μουνιδη η Χιονιδη

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
αλλο τσιμπουκι που νομιζει πως ειναι τραγουδιστρια...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Δεν νομιζει οτι ειναι τραγουδιστρια , απλα κανει την τραγουδιστρια για να μπορει να δικαιολογει στους φιλους και γνωστους τα χρηματα που βγαζει απο τη αλλη της δουλεια  :pipa1:  :2on1:  :knockinb:

Αλλα ειμαστε απιθανοι ρε πουστη μου σαν χωρα , εχουν μεινει 10 μπουζουκια ανοιχτα απο τα 50 ή 100 που ειχαμε , και γι αυτα τα 10 μαγαζια εχουν βγει 100 τραγουδιστριες , που στο διαολο τραγουδανε ολες αυτες δεν μπορω να καταλαβω , μισο τραγουδι η καθε μια πρεπει να λεει , αλλιως κατι δεν παει καλα  :think:

Pantelis_lar

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
0
Παίδες χαίρεται Η εν λόγο κορασίδα τραγουδούσε δεύτερη φωνή στο φάληρο στη λάρισα μέχρι πριν 2 χρονια τώρα αν κάνει βίζιτες κλπ δεν γνωρίζω πάντως στη λάρισα απορροφούσε αγροτικές επιχορηγήσεις από τα πιάτα που σπάζαν για party τις....

edit: Απο greeklish σε ελληνικά...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.435
Πόντοι
12.756
Αυτο το ¨δευτερη φωνη ¨ πολυ μου αρεσε , ισως δευτερη τρυπα και ως εκει , ας την κρατήσει τη φωνή της για να βογκάει

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Παίδες χαίρεται Η εν λόγο κορασίδα τραγουδούσε δεύτερη φωνή στο φάληρο στη λάρισα μέχρι πριν 2 χρονια τώρα αν κάνει βίζιτες κλπ δεν γνωρίζω πάντως στη λάρισα απορροφούσε αγροτικές επιχορηγήσεις από τα πιάτα που σπάζαν για party τις....

edit: Απο greeklish σε ελληνικά...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
θυμηθηκα κατι...
Γιος (μωρο)...αρχιδι αρχιδι.,..
Πατερας....γιατι βριζεις παιδι μου? τι ειναι αυτα που λες ???
Γιος (μωρο) αρχιδι να Χιονίδη :)

Pankosm

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Like
10
Πόντοι
16
Ειναι ένας τύπος λοιπόν σε μια ξένη πόλη περαστικός και το βραδάκι μπαίνει σ’ ένα καφέ να περάσει λίγο την ώρα του. Το καφέ είναι άδειο εκτός από μια κοπέλα ";Να της πιάσω κουβέντα";, σκέφτεται . . . ";Να μην είμαι έτσι μόνος και χαμένος"; Την πλησιάζει λοιπόν και τι άλλο πιο έξυπνο να πει? Συστήνεται: ";Νίκος Χιόνης"; Η κοπέλα δεν μιλάει . . . Αυτός εξακολουθεί να έχει απλωμένο το χέρι του και επιμένει ";Νίκος Χιόνης, δεσποινίς. Δεν θα μουχαρίσετε το ονοματάκι σας?"; ";Aνοιξη";, του λέει αυτή ";Aνοιξη? Ωωωω εμείς οι δυο ήταν γραφτό να βρεθούμε. Όλος ο κόσμος θα μιλάει για μας! Θα μας γράψουν οι εφημερίδες"; Η κοπέλα τον κοιτάζει απορημένη . . . ";Μα γιατί . .. ?"; προσπαθεί να ρωτήσει Κι αυτός: ";Φανταστείτε το πρωτοσέλιδο: Είκοσι πόντοι χιόνι μέσα στην άνοιξη!";

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom