Νέα

Μαρίνα milf!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nitrowwe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nitrowwe

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια καλησπερα μηπως εχει κανενας πληροφοριες γι αυτο το τρελο milf  τη γνωστη μαρινα που εχει videakia  στο yuvutu.com?οποιοσ εχει πληροφοριεσ πχ msn, e-mail , κινητο ασ μ στειλει pm.                                              οριστε και τα βιντ.ασ ανταλλαξουμε αποψεισ

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
υπαρχη οντως σε καποιο μαγαζι ?

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
υπαρχη οντως σε καποιο μαγαζι ?
Απο τη  συνεχή γύρα πάντως εγώ προσωπικά δεν την έχω πετύχει σε κανένα ρδέλο η στούντιο.
Τα βιντεάκια είναι ερασιτεχνικά, το πήδημα γίνεται χωρίς προφυλακτικό και ο παρτενέρ της είναι το ίδιο άτομο.
Οπότε μάλλον πρόκειται περι ζευγαριού που φτιάχνουν δικά τους βιντεάκια και τα καταχωρούνε σε ερασιτεχνικά τσοντοσάϊτ.

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Απο τη  συνεχή γύρα πάντως εγώ προσωπικά δεν την έχω πετύχει σε κανένα ρδέλο η στούντιο.
Τα βιντεάκια είναι ερασιτεχνικά, το πήδημα γίνεται χωρίς προφυλακτικό και ο παρτενέρ της είναι το ίδιο άτομο.
Οπότε μάλλον πρόκειται περι ζευγαριού που φτιάχνουν δικά τους βιντεάκια και τα καταχωρούνε σε ερασιτεχνικά τσοντοσάϊτ.

σωστος , διοτι ουτε σε μπουρδελο + στουντιο + μαζας την εχω πετυχει ....... αρα εχεις δικιο ........  δυστιχος, διοτι  ανετα την εσκιζ@ , ειναι της κατηγοριας  που ψαχνω ( χαχαχα )

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
υπάρχει και αλλη Ελληνίδα αμα θέλετε να δείτε
Πηγαινετε στο TAG Greece
BBW20000

Stories