κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.838
- Πόντοι
- 19.795
Δινει κωλο δηλ;;;;Νομίζω τρουμπακης έχει τηλέφωνο. Αν όχι, το χει ο Άγιος.
Δινει κωλο δηλ;;;;Νομίζω τρουμπακης έχει τηλέφωνο. Αν όχι, το χει ο Άγιος.
Αν αλλάξει αυτήν την καουκα που έχει για μαλλί, θα είναι πιο ωραία
ακομη και χεσμενη?Της έγλειφα την κωλάρα μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Όχι ότι δεν θα έριχνα κι ένα , ακόμα και δύο στη Μαραντόνα, πως τη λενεΈτσι μύστη μου!
Ειναι της μοδας αυτο το χτενισμα, μαλιστα μερικες τα μπροστα τα κοβουν και μονες τους.Αν αλλάξει αυτήν την καουκα που έχει για μαλλί, θα είναι πιο ωραία
Ειδικά τότε, είναι σαν τον πατσά, έχει νοστιμιά!!ακομη και χεσμενη?
Πω ρε μπούστη μουΕιδικά τότε, είναι σαν τον πατσά, έχει νοστιμιά!!
συμφωνω. αηδια ο πατσας...Πω ρε μπούστη μου
Αποδειχτηκε οτι δε μετεφερε...γενικα μη λες οτι να ναι πραματα αμα δε ξερεις..με εικασιες δε γινεται δουλειαΟ γκόμενος ντιλια με ναρκωτικά να φανταστώ εε? Και αυτή μάλλον τα μεταφέρει όπως την άλλη που την επιασαν στο Χονγκ Κονγκ??
Έτσι φημολογείται στους κόλπους του σαηΔινει κωλο δηλ;;;;
Θα την έγλειφα σαν να ήταν Μερέντα που έσταξε από λουκουμά.ακομη και χεσμενη?
Και μετά θα γίνει συνοριοφύλακαςΟ γκόμενος ντιλια με ναρκωτικά να φανταστώ εε? Και αυτή μάλλον τα μεταφέρει όπως την άλλη που την επιασαν στο Χονγκ Κονγκ??
Αστυνομία του ίντερνετ εκει??? Τι έγινε σου θιξαμε την βζτ που κουβαλούσε ολόκληρη βαλίτσα με ναρκωτικά κ οταν την πήραν πρέφα εκανε στους Κινέζους την Κινέζα ?Αποδειχτηκε οτι δε μετεφερε...γενικα μη λες οτι να ναι πραματα αμα δε ξερεις..με εικασιες δε γινεται δουλεια
Kαθαρισε ο Σακης τυπε,τους ειπε οτι κοντοζυγωνουν Χρισουγεννα και χρειαζομαστε πολυ αχνη-ζαχαρη για κουραμπιεδεςΑστυνομία του ίντερνετ εκει??? Τι έγινε σου θιξαμε την βζτ που κουβαλούσε ολόκληρη βαλίτσα με ναρκωτικά κ οταν την πήραν πρέφα εκανε στους Κινέζους την Κινέζα ?
Μουφα ειναι ρε βλακα...Δωρακι για τα παιδια λεει....Τι επαρση εχετε μερικοι εδω μεσα ρε ....Δωράκι για τα παιδιά
Κρίμα...τζάμπα την επαιξαΜουφα ειναι ρε βλακα...Δωρακι για τα παιδια λεει....Τι επαρση εχετε μερικοι εδω μεσα ρε ....
Αν τον αρμεγεις με φεικ φωτογραφία δν μετράειΚρίμα...τζάμπα την επαιξα
Το οτι ειναι Αλμπαν το ξεπερασες τελικα?Δεν εχει πει κανείς ποσό και αρχίζω να ανησυχώ