wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Εννοείται ρε κι ας λέγαν ότι ήταν χοντρή και το ένα και το άλλο.Εβγαζε τρελή καύλα,η βυζαρα ήταν τέλεια και η κωλαρα της για γερά γαμησιαΔικος .μου κ συ
Εννοείται ρε κι ας λέγαν ότι ήταν χοντρή και το ένα και το άλλο.Εβγαζε τρελή καύλα,η βυζαρα ήταν τέλεια και η κωλαρα της για γερά γαμησιαΔικος .μου κ συ
Εννοείται ρε κι ας λέγαν ότι ήταν χοντρή και το ένα και το άλλο.Εβγαζε τρελή καύλα,η βυζαρα ήταν τέλεια και η κωλαρα της για γερά γαμησια
κυρα Μαριαννα και τα μυαλα στα καγκελα λεμε.......ειναι legacyΧα χα καλα καβλα οχι κ τοσο πολυ
Εμενα η πληθωρικη κορμαρα μου την εδινε
Ειμαι αρρωστος το ξερω
κυρα Μαριαννα και τα μυαλα στα καγκελα λεμε.......ειναι legacy
Χα χα καλα καβλα οχι κ τοσο πολυ
Ειμαι αρρωστος το ξερω
Βγήκε από τη φυλακή η Βίβιαν?Και η Βίβιαν Ιωακείμ τέλειο κωλαρακι παλιές καλές εποχές
αυτό όσοι δεν το ξέρουν επειβαιβεωνωΧα χα καλα καβλα οχι κ τοσο πολυ
Ειμαι αρρωστος[color=red[color=red][/color]][/color] το ξερω
αυτό όσοι δεν το ξέρουν επειβαιβεωνω
γιατί με βρίζεις :- τα παιδιά μπορεί να μην ξέρουν ότι είσαι μιλφοκυνηγοςΤι μλκ εισαι αδερφουλη
γιατί με βρίζεις :- τα παιδιά μπορεί να μην ξέρουν ότι είσαι μιλφοκυνηγος
ε ναι έχει πολλα νέας εσοδείας μελοι
Βγήκε από τη φυλακή η Βίβιαν?
τι μουναρος αυτή η βιβιαν ρε φίλε πω τι μου θύμισες10 χρόνια δεν είχε φάει;;; Και έλεγε ότι τη χαπάκωνε ο Αφγανός ο γκόμενος και δεν ήξερε τί έκανε;
2013 ήταν, άρα λογικά έξω θα είναι.
kα ελενα ψηνεστε να σας παω ταξιδι στα καμμενα βουρλα;;;Τύποι πλέον αναζητά συνταξιδιώτες για αθώα ταξιδάκια,άλλαξε επίσης όνομα και εθνικότητα
www.travelgirls.com/member/3134715-Elena-girl/gallery]https://www.travelgirls.com/member/3134715-Elena-girl/gallery[/url]
Αν πρόσεχε λίγο παραπάνω το σώμα της ήταν ωραία γυναίκα η Ντούβλη