You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαριάννα Μπερερή
- Μέλος που άνοιξε το νήμα skalks
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 205
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
να μια κοπελα που πραγματικα μου ταιριζει ...αλλα λιγο πιο σεμνη αν ηταν θα ηταν καλυτερα .ολα τα εβγαλε εξω....
Επισκέπτης
εμενα σε αναλογο κομματι,προτιμω τη θελξη που ειναι πιο σεμνη απο αυτην και πιο γκαβλιαρικο σωμα αν τα βγαλει ολα .την εχω δει με μαγιο..ηταν η πιο γκαβλα σε παραλια που ειχε 6000-7000 ατομα
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Πεμπτη ημουν Θελξη σωματαρα δεν την λες κοκκαλο εχει κ λαβες αλλα εχει πολυ μικρο κεφαλι αν και εχει ομορφο προσωπο και πλαστικο βυζιεμενα σε αναλογο κομματι,προτιμω τη θελξη που ειναι πιο σεμνη απο αυτην και πιο γκαβλιαρικο σωμα αν τα βγαλει ολα .την εχω δει με μαγιο..ηταν η πιο γκαβλα σε παραλια που ειχε 6000-7000 ατομα
Επισκέπτης
μικρο προσωπο??? οχι οτι εχει κωλαρα ....δε τα λες....εκτος αν αλλαξε τοσο πολυ απο περσυ που την ειδα με μαγιω.το βυζι πλαστικο ειναι???μμμ,εδω εχεις δικιο...αλλα γουστα ειναι αυτα.
Επισκέπτης
ΕΛΛΕΕΙΝΙΔΑ ΤΣΟΥΛΑΡΑ!!!!
Nick the Dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Οχι και τσουλάρα η κοπέλα! Την ξέρεις από χθες; Τί σε κάνει να το λες;
Επισκέπτης
Οχι και τσουλάρα η κοπέλα! Την ξέρεις από χθες; Τί σε κάνει να το λες;
Άκου να δεις θα σου πω ποιά είναι η διαφορά μεταξύ ΤΣΟΥΛΑΣ και ΠΟΥΤΑΝΑΣ.Η ΤΣΟΥΛΑ καβλώνει τους άνδρες και τους αφήνει με το πουλί στο χέρι,ενώ η ΠΟΥΤΑΝΑ τους αφήνει να την γαμήσουν!!!
Η συγκεκριμένη που ξεγυμνώνεται μπροστά στο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ εσύ που είσαι έξυπνο παιδί τι είναι?
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Τι καβλα ειναι αυτη???
ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!!!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
Τι επαγγέλεται η σεμνη αυτη δεσποινιδα κυριοι??
ΠΟΥΤΑΝΑ μήπως?
Επισκέπτης
Να μας βρεις το τηλ...please. Τόσο κακάσχημη θα χρεώνει και λίγο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 2K