Νέα

Μαρία Τσαγκαράκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trikardos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Σόρρυ φίλτατε κύρις Τρυποκάρυδε που μπαίνω στα χωράφια σου, την παρουσίαση-προβολή διασημων Ελληνίδων, αλλά αυτό το μωζακι μου αρέσει πολύ.

Εχει μια ματία ηφαίστιο.

Μιά μελαχρινή καλλονή από το Ηράκλειο Κρήτης, η Μαρία Τσαγκαράκη, θα εκπροσωπήσει την ελληνική ομορφιά στα καλλιστεία «Μις Κόσμος», που θα γίνουν τον επόμενο μήνα στην Κίνα!

Η Μαρία, που στέφθηκε «Μις Κρήτη» το 2009 και αναπληρωματική «Σταρ Ελλάς» το 2010, αναχώρησε για την Κίνα το πρωί της Τετάρτης, αφού έκανε την τελευταία πρόβα με τα ρούχα που έβαλε στις αποσκευές της. Η εκπρόσωπός μας στον διαγωνισμό ομορφιάς έχει ύψος 1,76, έχει τελειώσει Φιλολογία και γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά. Ασχολείται με τους κρητικούς παραδοσιακούς χορούς και  την κολύμβηση, ενώ έχει δηλώσει ένθερμη οπαδός του ΟΦΗ.

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
466
Πόντοι
166
Σόρρυ φίλτατε κύρις Τρυποκάρυδε που μπαίνω στα χωράφια σου, την παρουσίαση-προβολή διασημων Ελληνίδων, αλλά αυτό το μωζακι μου αρέσει πολύ.

Αν πω ότι την είχα στα υπόψιν μου, θα φανώ εγωϊστής.  :grin:
Όντως, πολύ όμορφη. Ανεβαίνει υλικό λίαν συντόμως.  ;)

stavrosss95

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα παιδια την εχω γνωρισει απο κοντα την κοπελα, απο κοντα πολυ ωραια εμφανιση λιγο πιο ομορφη θαλεγα καλο σωμα και πολυ ψηλη γυρω στα 1,75 μου αφησε πολυ καλη πρωτη εντυπωση α και επισης σπουδαζει φιλολογια αλλα δυστηχως τα καλα σταματουν εδω... ειναι τελειως χωριατα και ζει σενα χωριο στην Κρητη και καθε πρωι παει και ξεβυζαινει αγελαδες ΣΟΒΑΡΑ δεν κανω πλακα! Εχει τελειως Κρητικη προφορα και το χειροτερο οταν κατσαμε στο τραπεζη να φαμε ο χωριατης ο γκομενος της πηρε το μαχαιρι και καθαριζε τα νυχια του μπροστα στον κοσμο και τις εριξε και ενα κερατο και δεν ειπε τιποτα αυτη, αυτα μην σας ξεγελα η εμφανιση. Αμα ειχε καλητερο στυλ ισως να μιλουσαμε για μια πολυ ωραια κοπελα αλλα με ολα αυτα δεν κανει ουτε για μοντελο πρεπει να την ακουσετε να μιλαει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Καλησπερα παιδια την εχω γνωρισει απο κοντα την κοπελα, απο κοντα πολυ ωραια εμφανιση λιγο πιο ομορφη θαλεγα καλο σωμα και πολυ ψηλη γυρω στα 1,75 μου αφησε πολυ καλη πρωτη εντυπωση α και επισης σπουδαζει φιλολογια αλλα δυστηχως τα καλα σταματουν εδω... ειναι τελειως χωριατα και ζει σενα χωριο στην Κρητη και καθε πρωι παει και ξεβυζαινει αγελαδες ΣΟΒΑΡΑ δεν κανω πλακα! Εχει τελειως Κρητικη προφορα και το χειροτερο οταν κατσαμε στο τραπεζη να φαμε ο χωριατης ο γκομενος της πηρε το μαχαιρι και καθαριζε τα νυχια του μπροστα στον κοσμο και τις εριξε και ενα κερατο και δεν ειπε τιποτα αυτη, αυτα μην σας ξεγελα η εμφανιση. Αμα ειχε καλητερο στυλ ισως να μιλουσαμε για μια πολυ ωραια κοπελα αλλα με ολα αυτα δεν κανει ουτε για μοντελο πρεπει να την ακουσετε να μιλαει.
εσύ είσαι γαλαζοαίματος;

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Δεν τρελαθηκα κιολας.... υπαρχουν πολυ πιο ομορφα κοριτσια εξω...

gauvain

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Like
3.415
Πόντοι
446
Μάλλον η πιο ωραία γυναίκα σήμερα στην Ελλάδα.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ε μοντελο ειναι,δεν θα δινει συνεντευξεις τυπου

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.051
Πόντοι
2.696
Πολύ όμορφη κοπέλα.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.229
Πόντοι
17.085
Πολύ καλή.

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
340
Πόντοι
21
Πολύ μουναρα, για πολλα γαμησια ❤️❤️ :pipa3:

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
340
Πόντοι
21
Φίλε είναι πολύ μουναρος και χωριάτισσα, εγω πρωσοπικα την πάω με χίλια

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
Πανεμορφη.
Πιστευω απο τις ομορφοτερες ελληνιδες!
ΟΜΩΣ αν δειτε και στο instagram της,καθως και βιντεο στο Youtube,"πουλαει πολυ" το οτι ειναι "χωριατισσα" και "κρητικοπουλα"..
Μιλαει με κρητικη προφορα,ανεβαζει βιντεο που κοβει ραδικια και κραταει προβατακια  κλπ..
Δεν ειναι κακο αυτο για μια αγνωστη.Αλλα η συγκεκριμενη μου φαινεται πως το "πουλαει" για τοπικιστικους λογους..
Ολοι εχουν υπερηφανια για τον τοπο τους αλλα οι κρητικοι ειναι οι καλυτεροι στον τοπικισμο.
Απο εκει και περα,διαβαζοντας το σχολιο πιο πανω πως ο πρωην της καθαριζε τα νυχια του(!!!)μπροστα στον κοσμο με μαχαιρι(!!!)εχασα καθε εντυπωση για την τυπισσα!!
Αυτο δεν θα το ανεχοταν ουτε μια ρομα ή μια αστεγη!!!!Ποσο μαλλον μια εστεμμενη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom