astatos123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 9
- Like
- 902
- Πόντοι
- 426
Ας προσκυνήσουμε λοιπόν
Ας προσκυνήσουμε λοιπόν
τζιμακο ! παλι .... διακοπες κανεις?!
Ετοιμάζομαι για τουρ astato «παιδί» και κάνω «ζέσταμα»
Νου σου... τα μπριζολάκια τα θέλω medium well
Που είσαι παιδί...???? με ρέγουλα...Ετοιμάζομαι για τουρ astato «παιδί» και κάνω «ζέσταμα»
Νου σου... τα μπριζολάκια τα θέλω medium well
Αβε Μαρία...Ας προσκυνήσουμε λοιπόν
Που είσαι παιδί...???? με ρέγουλα...
και well done και γεια χαρανταν! και οτι θες!
Μαράκι στα λευκά.... όνειρο
Αβε Μαρία...
Που είσαι παιδί...???? με ρέγουλα...
να αναφερω οτι σε 2η επικοινωνια μου με μαρια..οτι τελικα δινει φιλια κ συντομα θα την συναντησω επιτελους!
ζητω συγνωμη απλα δε μαρεσει να με ειρωνευονται θελω να μου μιλανε οπως μιλαω..τωρα για μπανακι κτλ που λες ε οκ τα αυτονοητα ειναι αυτα..αν σεβεσαι τον εαυτο σου πρωτα.το ανεφερα γτ παρακολουθω τη σελιδα κριτικες κτλ κ ξερω ποια ειναι η μαρια..αλλα οκ επιλυθηκε το θεμα που ειχαΑγαπητέ συναγωνιστή,
χαιρόμαστε για την ενημέρωση σου.
Από την άλλη όμως δεν μας αφορά ως μεμονωμένο περιστατικό. Αυτό το οποίο έχει σημασία από ότι διάβασα τις προηγούμενες σελίδες είναι πώς γενικότερα έχεις την τάση να "αρπάζεσαι" και δυστυχώς κάποιες φορές να προσβάλλεις. Σε ένα site το οποίο χαρίζει την ανωνυμία και πίσω από ένα πληκτρολόγιο.
Θα χαρούμε λοιπόν να διαβάσουμε κριτική για την Μαρία και από εσένα. Να θυμάσαι φυσικά ότι η ευγένεια κερδίζει και πως με σύμμαχο αυτήν σε συνδυασμό με μπανάκι κλπ θα έχεις την βέλτιστη απόδοση και προθυμία από την κοπέλα.
να περνάς Καλά
!!!!!Μαράκι στα λευκά.... όνειρο
συμφωνω σε ολα..τα αυτονοητα δηλαδηBatzanakis21 Επειδη καταλαβα οτι τελικα θα την συναντησεις (πηρες την σωστη αποφαση) επειδη σε ειδα λιγο να αρπαζεσαι ευκολα θα σου δωσω ετσι μια συμβουλη (αν και για πολλους ειναι αυτονοητη) αν της φερθεις ομορφα και με ευγενεια και εισαι καθαρος θα περασεις σουπερ!! Και ειδικα στα φιλια το Μαρακι μας δεν τσιγκουνευεται!!Εγω πηγα καθαροτατος και της φερθηκα ομορφα και με ΣΕΒΑΣΜΟ και περασα τελειαααααααα