Τυπε απο το πρωτο ραντεβου ως το πιο προσφατο.Από πότε ;
Σε καλυψα;
Τυπε απο το πρωτο ραντεβου ως το πιο προσφατο.Από πότε ;
Τύπε μάλλον είσαι ο εκλεκτός της, γιατί οι υπόλοιποι παίρνουν μουγκριτόφιλα..Τυπε απο το πρωτο ραντεβου ως το πιο προσφατο.
Σε καλυψα;
Εκλεκτος δεν θα το ελεγα.Τύπε μάλλον είσαι ο εκλεκτός της, γιατί οι υπόλοιποι παίρνουν μουγκριτόφιλα..
Συμφωνώ φίλος ,απόλυτα υπογράφω!..Έχω καιρό να βρεθώ μαζί της .Διαμαντάκι είναι!Το ωραίο κορμί της σε απόλυτη αρμονία με τη φυσική απλότητα του χαρακτήρα της....Στην καθημερινότητα μου ,μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ο εαυτός τους,που δεν υποκρίνονται,και η Μαρία το έχει αυτό ...Σε κάποιους από μας μπορη να μην αρέσει αυτό,αλλα τι να κάνουμε....Η συνηθισμένη λάσπη για την κοπέλα πού είναι διαμάντι όμως και δεν κολλάει πάνω της. Όποιος την έχει συναντήσει το ξέρει καλά
Τα αξίζει εννοείται και 2 ώρες ραντεβού αξίζει να κάνεις ...αχ να έβαζε στο μενού και την ΚΩΛΑΡΑ ΤΗΣτα 80 τα αξίζει η Μαρία
Η ίδια μου έχει γράψει πως δεν φιλάει. Αν το κάνει επιλεκτικά είναι άλλο θέμα.Μια χαρα φιλια εχει το προγραμμα τυπε!
Τι να σου πω τυπε.Η ίδια μου έχει γράψει πως δεν φιλάει. Αν το κάνει επιλεκτικά είναι άλλο θέμα.
Η ίδια μου έχει γράψει πως δεν φιλάει. Αν το κάνει επιλεκτικά είναι άλλο θέμα.
Τυπε περιορισου να χαχανιζεις και κρατα τα προσβλητικα σχολια για παρτη σου!Ὅ,τι σοῦ'πε ἰσχύει... Ἄσε τὶς ρέγκες νά λένε καί νά τραγουδᾶνε ρέγκε
Τυπε περιορισου να χαχανιζεις και κρατα τα προσβλητικα σχολια για παρτη σου!
Ληγμενα παιρνεις ετσι;Ὅ,τι πῆς trapshooter
Ληγμενα παιρνεις ετσι;
Παρε καινουργια τώρα.
Μην πας στο γιατρο.
Θα σου τα δωσει ο φαρμακοποιος χωρις συνταγη.
Σε ξερει πια.
Κριμα το πολυτονικο που χρησιμοποιεις.Τό ψέμμα σου κλῶνε τῆς κακιᾶς ὥρας ἔχει κοντά ποδάρια!
Κριμα το πολυτονικο που χρησιμοποιεις.
Ειμαι μελος απο το 2007 με χιλιαδες μηνυματα.
Δεν ειχα γραψει ποτε εδω και μολις μπηκα να πω την εμπειρια μου ορμησατε τα γνωστα τρολ.
Σκεψου και λιγο!
Συγγνωμη, ξεχασα.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΚΑΝΕΙΣ!
Συγγνωμη, ξεχασα.
Ο γιατρος ειπε να σου λεμε ναι!
Γεια χαρα και καλα μυαλα δικε μου!Δές γύρω σου πόσοι σέ πιστεύουν καί μετά μιλᾶς... Γειά χαρά!