Trelogeros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 9
- Like
- 650
- Πόντοι
- 300
Μια χαρά είναι η Μαρία. Κούκλα και φοβερή συμπεριφορά. Top3 για μένα στις ανεξάρτητες.
μονο αν δοκιμασεις μονος σου θα σχηματισεις αποψη.Μας μπερδεψατε αδερφια αλλοι λετε δεν αξιζει και αλλοι πως αξιζει
Δικιο εχειςμονο αν δοκιμασεις μονος σου θα σχηματισεις αποψη.
εδω ολοι μιλαμε συμφωνα με τα γουστα μας ο καθενας.
Δεν υπάρχει μπέρδεμα. Αν βρεθούν και 1-2 άτομα να πουν κάτι αρνητικό, δε σημαίνει πώς η κοπέλα δεν αξίζει. Σταματήστε να ψάχνετεΜας μπερδεψατε αδερφια αλλοι λετε δεν αξιζει και αλλοι πως αξιζει
Δεν την εχω συναντησει.Κορμάρα χωρίς αμφιβολία! 9άρι σίγουρα.
Πρόσωπο το κλασσικό βλαχοσλάβικο, όχι άσχημο αν σου αρέσει το είδος. Θα έλεγα 7.
Δεν τη λες και κλασσάτη ούτε πανέξυπνη, την βάση τη πιάνει ωστόσο. Ένα 6αράκι.
Από συμμετοχή μέτρια πράγματα, σε κάποιος αρκούν βέβαια. Ακόμα ένα έξι.
Συνολικά 7/10, όχι κι άσχημα αρκεί να ξέρεις τί θα συναντήσεις.
Πολυ σωστα!Δεν υπάρχει μπέρδεμα. Αν βρεθούν και 1-2 άτομα να πουν κάτι αρνητικό, δε σημαίνει πώς η κοπέλα δεν αξίζει. Σταματήστε να ψάχνετε
εγγυήσεις. Δοκιμάστε και λίγο μόνοι σας. Η συγκεκριμένη κοπέλα και σωματάρα έχει, και υπηρεσίες άνω του μετρίου προσφέρει και η τιμή είναι εξαιρετική.
Το ακριβο δεν ειναι παντα καλο και το καλο δεν ειναι παντα ακριβο!Δεν την εχω συναντησει.
Επειδη ομως κανενας δεν σου χαριζει λεφτα,τα 80 με κανουν επιφυλακτικό.
Αν κρινω απο φωτογραφίες και περιγραφες το νορμαλ θα ηταν πανω απο 120 το λιγοτερο.
Οποτε θεωρω οτι καποιο λακκο εχει η φαβα.Ειναι στο προσωπο;Στο πρόγραμμά της;Στο γενικότερο στυλ της;Δεν ξερω.
Τα 80 δεν τα λες και χάρισμα βέβαια. Κατά τα λοιπά είπα ήδη ότι το πρόσωπο είναι λίγο βήτα, ο χαρακτήρας και η συμμετοχή κάπως παθητικά.Δεν την εχω συναντησει.
Αν κρινω απο φωτογραφίες και περιγραφες το νορμαλ θα ηταν πανω απο 120 το λιγοτερο.
Οποτε θεωρω οτι καποιο λακκο εχει η φαβα.Ειναι στο προσωπο;Στο πρόγραμμά της;Στο γενικότερο στυλ της;Δεν ξερω.
Στα 80 αξιοπρεπείς παρουσίες είναι της Μαρίας και της Άννας. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση επιλέγεις τη Μαρία, αν προκρίνεις τη συμμετοχή σίγουρα την Άννα.Το ακριβο δεν ειναι παντα καλο και το καλο δεν ειναι παντα ακριβο!
Η για να το πω αλλιως η Αννα ειναι pse φαση και η Μαρια gfe.Στα 80 αξιοπρεπείς παρουσίες είναι της Μαρίας και της Άννας. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο η εμφάνιση επιλέγεις τη Μαρία, αν προκρίνεις τη συμμετοχή σίγουρα την Άννα.
αννα πιπινακι?Η για να το πω αλλιως η Αννα ειναι pse φαση και η Μαρια gfe.
Και οι δυο κατα τη γνωμη μου τιμουν τα λεφτα τους!
Ναι.αννα πιπινακι?
GFE χωρίς φιλιά με γλώσσα;Η για να το πω αλλιως η Αννα ειναι pse φαση και η Μαρια gfe.
Και οι δυο κατα τη γνωμη μου τιμουν τα λεφτα τους!
Από κορμί κορμάρα από υπηρεσίες όχι κάτι το τρομερό την παίρναει την βάση ...θα πεις ότι γάμησες ενα πολύ ωραίο κορμί μέχρι εκεί...αν θες να γαμησεις και μετά να πας σπίτι και να σκέφτεσαι τι γαμησι έκανες και σου εκαναν πας Αντριάννα με κλειστά τα ματιαΔεν την εχω συναντησει.
Μια χαρα φιλια εχει το προγραμμα τυπε!GFE χωρίς φιλιά με γλώσσα;
Από πότε ;Μια χαρα φιλια εχει το προγραμμα τυπε!