Νέα

Μαντζάρου 14 (πρώην 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για να αποσυμφορηθει λιγο η μπουρδελοκατασταση και για να ειναι ποιο ευκολη η ευρεση πληροφοριων σχετικα με το εν λογο στουντιο

http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/images/stories/jreviews/tn/tn_2394_Mantzarou14_1278929780.jpg[/img[/URL]]

Ατζελα Βικυ και Σαρα ειναι οι εδω και καιρο <μονιμες > παρουσιες

Πληροφοριες ενημερωσεις σχολια και οτι εχετε ευχαριστηση εδω....

Τωρα αν μπει και κανεις του μαγαζιου και θελει να ενημερωνει βαρδιες νεες αφηξεις κλτ , ελευθερα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
755
Πόντοι
4.535
Καλά για Σάρα τα σχόλια περιττεύουν... έχει δείξει την αξία της καιρό τώρα...

Απ' ότι ξέρω πρωϊνή βάρδια!

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατα φωνη , αυτο με το κουδουνι το εχω νοιωσει και γω , τον καταλαβαινω τον συναγωνιστη ( σε αλλο σπιτι )
Αν αλλαξε συμπεριφορα μετα το κουδουνι ειναι ενα φαουλ οσο ναναι

Την Σαρα μια φορα την ειδα πρωσοπικα αλλα δεν περασα εκεινη την μερα , την αφησα για μετα.....

Η Βικυ δεν πολυ ακουγετε απ αυτο το σπιτι , μονο μια κριτικη βλεπω
εμενα δε με κερδισε εμφανισιακα και τοσο  :-

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Για την Σαρα!
σορρυ παίχτες εγω την βρηκα πεσμενη οταν την πηρα :fuck2: :fuck2: προσφατα με πολλα δηθεν και καμια σχεση με το παρελθον! Ηταν ακομα μαυρισμενη και την βρηκα πιο sexy αλλά ειχε παχυνει
και δεν επιασε καλους ρυθους! μου εφερε τις βυζαρες στα μουτρα για να πέξω μαζι τους αλλά όταν μου επαιρνε πίπα δεν με αφηνε να παίξω με το νινακι της! :sunglasses:
Ενα μιλφακι με βυζαρες και αξιπρεπες service τιποτα περισσοτερο!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σορρυ παίχτες εγω την βρηκα πεσμενη οταν την πηρα :fuck2: :fuck2: προσφατα με πολλα δηθεν και καμια σχεση με το παρελθον! Ηταν ακομα μαυρισμενη και την βρηκα πιο sexy αλλά ειχε παχυνει
και δεν επιασε καλους ρυθους! μου εφερς τις βυζαρες στα μουτρα για να πέξω μαζι τους αλλά όταν μου επαιρνε πίπα δεν με αφηνε να παίξω με το νινακι της! :sunglasses:
Ενα μιλφακι με βυζαρες και αξιπρεπες service τιποτα περισσοτερο!
την σαρα λες ετσι; :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγω παλι καλα περασα και με αντζελα και με σαρα.....μαγαζι κλωνος του ερως16 και στο σχεδιασμο.....και στα κοριτσια....ανετο παρκινγκ..τιμες φαρμακι....ωραια και εντυπωσιακα συνηθως κοριτσια.....δωματια καλα εως πολυ καλα.....μικρο σαλονακι....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.818
Πόντοι
11.585
Ισογειο μπουρδελο πολυτελειας.! Φουλ διακοσμηση σχεδον ιδια οπως και στα αλλα δυο της αλυσιδας Α.Γεωργιου 16, Μαντζαρου 1Α, προθαλαμος για να σταθεις εξω απο την πορτα που παλαιοτερα υπηρχε βιντεοθυροτηλεφωνο αλλα τωρα το κανανε απλο θυροτηλεφωνο με candid camera.!!! :2funny: :2funny: Υποδοχη ωραια με ντιζαινατα φωτιστικα. Αλλα απουσιαζει η τηλεωραση.! :( οπως και στα 3 δωματια δεν υπαρχει τηλεωραση, αλλα στο ενα στρογγυλο υπερυψομενο κρεβατι περιτριγυρησμενο απο καθρευτες, και υδρομασαζ, το δευτερο ειναι ποιο λιτο αλλα και αυτο εξησου καλο, με νουζιερα και απο θεμα καθαρησμου αυτοματο χαρτι και αυτοματο υγροσαπουνο. Κοπελες που περασανε ισαξιες του χωρου...τσατσαδες οι χειροτερες θα ελεγα.!!

raikage

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Like
18
Πόντοι
1
Ενδιαφέρομαι να επισκεφτώ τη Σάρα. Κάθε μέρα πρωινή είπαμε;

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μάλιστα  ρώτησα την τσατσά στη Μαντζάρου για τις ώρες που δουλεύει η γλυκιά μας Ρωσίδουλα  :cum: :cum:  και είναι κάθε δευτέρα τριτή σάββατο και κυριακή 20.00 -6.00 ...
Περι Νατασσας ο λογος

Απ οτι θυμαμαι Αντζελα ειναι Τεταρτη - Πεμπτη -Παρασκευη Βραδυ , ενω τα πρωηνα τραγουδαει η Σαρα

Αυτο ειναι το προγραμμα σε γενικες γραμμες αλλα φυσικα υπαρχουν αλλαγες εκτος προγραμματος

Η Βικυ εχει φυγει εδω και καιρο , ενω μια Ψιλη Βανεσσα εμφανιστηκε για λιγο και ισως ξαναφανει ....

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Νατασσα.ru/tsarina αγνοειτε

Αντζελα , Σαρα και "η αλλη " Νατασα τραβανε κουπι
αλλο ενα σπιτι με "Μονιμες" παρουσιες , μεσω ΑΣΕΠ και εδω οι προσληψεις

Χασαμε και το καλο το τεμαχιο

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
το χασαμε το κορμι (και το κουλουρι) Jo! :headbang: :headbang: :headbang:
οι αλλες ποιο ΑΣΕΠ και @@ χαρτοπολεμο, ουτε την βαση δεν πιανουν! :headbang: :headbang: :headbang:
Νατασσα.ru/tsarina αγνοειτε

Αντζελα , Σαρα και "η αλλη " Νατασα τραβανε κουπι
αλλο ενα σπιτι με "Μονιμες" παρουσιες , μεσω ΑΣΕΠ και εδω οι προσληψεις

Χασαμε και το καλο το τεμαχιο

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
οι αλλες ποιο ΑΣΕΠ και @@ χαρτοπολεμο, ουτε την βαση δεν πιανουν! :headbang: :headbang: :headbang:

:-
Το χασαμε αυτο , παει και το μωρο μου ( για σενα εχει παει απο καιρο )
Αν ακουσετε για τον Πατερ Τζο τον αγιορητη , μη μαρτυρησετε το αμαρτωλο παρελθον του  :rolleyes:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
koulouri.jpg

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τελικα δε χασαμε μονο το μωρο .. χασαμε ολο το ντελο  :2funny:

Πριν από λίγο διαπίστωσα ότι μείνανε 14 τα σπιτάκια.

Το Μανζάρου 14 σφραγήστικε με μολυβοσφραγίδα. Χθες το πρωϊ στις 11 έγινε η δουλειά, υπάρχει και σχετικό χαρτί στην ε'ισοδο του καταστήματος.

Να λοιπόν καθάρισαν το city gate, ο δήμαρχος θα πρέπει νανε περήφανος γι  αυτό.

Σε λίγο όπως πάει θα πρέπει να πηγαίνουμε  στην Κοζάνη για μπουρδελότσαρκα. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Ετσι για να θυμομαστε ποτε εκλεισε
μεσα στον Ιουνη πρεπει αν ξεκαθαρισει η κατασταση απ οτι λεγεται .. για να δουμε  :priest:

Pavloukos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Η τάξη αποκαταστάθηκε. Το κατάστημα ξανάνοιξε και μας περιμένει, με το ίδιο cast (τουλάχιστον σήμερα το πρωί δούλευε η Σάρα).  :dancing:

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι