Νέα

Manchester Utd vs Chelsea.. Εσείς τι είστε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ass_Intruder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ass_Intruder

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Ανοίγω αυτό το θεματάκι για τον φετινό τελικό που θα γίνει στην Μόσχα και θα είναι αγγλικός.. :huh: τώρα καλό ή κακό θα το δούμε στο χορτάρι! Εσείς ποιά ομάδα λέτε ότι θα το σηκώσει το κουπίδι?  :) Εγώ είμαι Liverpool  :(
Επίσης έχω και μια απορία.. είχα συζήτηση τις προάλλες με κάτι φιλαράκια.. ποια ομάδα προτιμούν οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό κ αν αυτό μπορεί να γενικευτεί.Εμείς καταλήξαμε στο ότι οι πιο πολλοι Ολυμπιακοί είναι Liverpool+Barca(ένας από αυτούς είμαι κ εγώ  ;) ) Αντίθετα οι περισσότεροι παναθνηναικοί έιναι Manchester+Real Madrid κοκ. Για τους άλλους δεν ξέρω.. Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας? Ισχύει??

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
και εγω ηθελα τελικα Μπαρτσα Λιβερπουλ και να το παρει η Λιβερπουλ.... Αλλα τωρα υποστιριζω Τσελσι λογο Αμπραμοβιτς

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βάζελος και Chelsea Fan!

Οπότε...αντιλαμβάνεσαι τις επιθυμίες μου για φέτος!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
H Manchester United θα το σηκωσει.Sir Alex Ferguson For ever.

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τσελσυ,οντας οπαδος της λιβερπουλ.,

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ανοίγω αυτό το θεματάκι για τον φετινό τελικό που θα γίνει στην Μόσχα και θα είναι αγγλικός.. :huh: τώρα καλό ή κακό θα το δούμε στο χορτάρι! Εσείς ποιά ομάδα λέτε ότι θα το σηκώσει το κουπίδι?  :) Εγώ είμαι Liverpool  :(
Επίσης έχω και μια απορία.. είχα συζήτηση τις προάλλες με κάτι φιλαράκια.. ποια ομάδα προτιμούν οι οπαδοί των ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό κ αν αυτό μπορεί να γενικευτεί.Εμείς καταλήξαμε στο ότι οι πιο πολλοι Ολυμπιακοί είναι Liverpool+Barca(ένας από αυτούς είμαι κ εγώ  ;) ) Αντίθετα οι περισσότεροι παναθνηναικοί έιναι Manchester+Real Madrid κοκ. Για τους άλλους δεν ξέρω.. Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας? Ισχύει??

Οι περισσότεροι βάζελοι δεν είναι Μάντζεστερ. Οι περισσότεροι γαύροι (ειδικά οι άνω των 45-50) είναι Μάντζεστερ. Εάν διαβάσετε και λίγο ιστορία του γαύρου θα μάθετε ότι ο ένας εκ των ιδρυτών του Ολυμπιακού πήρε τα χρώματα από την Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ. Εχω ακούσει πολλές φορές αυτή τη μαλακία και είπα κάποια στιγμή να αποκαταστήσω την τάξη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τη Μάντζεστερ τη σιχαίνομαι (όπως άλλωστε και η πλειονότητα των λοιπών εγγλέζων) περισσότερο από κάθε άλλο σύλλογο. Είναι με γκάλοπ μακράν η αντιπαθέστερη ομάδα της Αγγλίας.
Η Τσέλσι είναι σιχαμένη, αλλά το ροχαλόμετρο γέρνει υπέρ της Μάντζεστερ. Αρα ροχάλα στη Μάντζεστερ. Φέτος θεωρώ σίγουρο ότι ο Αμπραμό θα σηκώσει κούπα στο σπίτι του. Ο Κρόκους της Σοβιετικής Ενωσης θα το πάρει στα χαρτιά....  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης

Κατά τη γνώμη μου η Τσέλσι είναι κομπλεξική ομάδα! Λόγω άγχους θα χάσει στον τελικό!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Εγώ από το περιβάλλον μου ξέρω ότι οι πιο πολλοί Ολυμπιακοί είναι με την Λίβερπουλ...δεν ξέρω το γιατί...λόγω χρώματος , λόγω λιμανιού , λόγω της ένδοξης αρχαίας ιστορίας που έχει... :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Οι περισσότεροι βάζελοι δεν είναι Μάντζεστερ. Οι περισσότεροι γαύροι (ειδικά οι άνω των 45-50) είναι Μάντζεστερ. Εάν διαβάσετε και λίγο ιστορία του γαύρου θα μάθετε ότι ο ένας εκ των ιδρυτών του Ολυμπιακού πήρε τα χρώματα από την Μάντζεστερ Γιουνάιτεντ. Εχω ακούσει πολλές φορές αυτή τη μαλακία και είπα κάποια στιγμή να αποκαταστήσω την τάξη.

σωστός. αυτό όμως που συμβαίνει τα τελευταία χρόνια είναι ότι πολλοί νεόγαυροι επιλέγουν τη Λίβερπουλ, γιατί είναι κι αυτή λιμάνι

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ είμαι με την Manchester United. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Chelsea, ούτε τώρα ούτε όταν είχε τον Μουρίνιο. Αντίθετα, η Manchester προσφέρει και θέαμα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
H ομαδα στο "Νησι" ειναι μια
Λιβερπουλ και ξερο ψωμι
Οσο για φετος,
"Ανθ'υμων ,οχι Γουλιμης,αλλα Τσελσι....
Να το παρει επιτελους και καμμια αλλη ομαδα εκτος των Μπαρτσα,Μιλαν
Ρεαλ,Λιβερπουλ
Και κλασικα,απο μενα,μαυρο στις ξυστρες του Φεργκιουσον
Η πραγματικη Μαντσεστερ ,παντα για μενα,ηταν αυτη του 
Αθανατου  Τζορτζ Μπεστ....

Επισκέπτης
H ομαδα στο "Νησι" ειναι μια
Λιβερπουλ και ξερο ψωμι
Οσο για φετος,
"Ανθ'υμων ,οχι Γουλιμης,αλλα Τσελσι....
Να το παρει επιτελους και καμμια αλλη ομαδα εκτος των Μπαρτσα,Μιλαν
Ρεαλ,Λιβερπουλ
Και κλασικα,απο μενα,μαυρο στις ξυστρες του Φεργκιουσον
Η πραγματικη Μαντσεστερ ,παντα για μενα,ηταν αυτη του απεθαντου και
Αθανατου  Τζορτζ Μπεστ....

Και απέθαντος και Αθάνατος? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ είμαι με την Manchester United. Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζει η Chelsea, ούτε τώρα ούτε όταν είχε τον Μουρίνιο. Αντίθετα, η Manchester προσφέρει και θέαμα.

Ταράτσα...... η Μάντζεστερ λέει προσφέρει θέαμα...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
¨Ετσι ακριβώς όπως και η Ελλάδα στο Γιούρο....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε φίλε θα μας τρελλάνεις τελείως; Επαφή με μπάλλα έχεις; Ομάδα που παίζει διπλή ζώνη άμυνας και κερδίζει με μισό μηδέν από μισή φάση προσφέρει θέαμα;
Στο μόνο παιχνίδι από τα τελευταία του τσου λου που είχε θέμα ήταν στο Τσέλσι Λίβερπουλ........
Με την Μπάρτσα ο τσίχλας έπαιζε ταμπούρι και χαράκωμα μπας και ο Μέσσι του βάλει γκολ....
Ρε τι άλλο θα ακούσομεν......Θέαμα η άμυνα διπλής ζώνης με κόντρα αντεπιθέσεις...........................

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ταράτσα...... η Μάντζεστερ λέει προσφέρει θέαμα...... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
¨Ετσι ακριβώς όπως και η Ελλάδα στο Γιούρο....... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Ρε φίλε θα μας τρελλάνεις τελείως; Επαφή με μπάλλα έχεις; Ομάδα που παίζει διπλή ζώνη άμυνας και κερδίζει με μισό μηδέν από μισή φάση προσφέρει θέαμα;
Στο μόνο παιχνίδι από τα τελευταία του τσου λου που είχε θέμα ήταν στο Τσέλσι Λίβερπουλ........
Με την Μπάρτσα ο τσίχλας έπαιζε ταμπούρι και χαράκωμα μπας και ο Μέσσι του βάλει γκολ....
Ρε τι άλλο θα ακούσομεν......Θέαμα η άμυνα διπλής ζώνης με κόντρα αντεπιθέσεις...........................

Περσονα εχεις απολυτο δικιο
  Ο τσιχλας εδωσε ρεσιταλ "κοουτσαρισματος" με φουλ επιθεση
  τετραπλης ζωνης αμυνας.. :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Παίδες ότι και να λέτε αν τα τελευταία 15-20 χρόνια έχει προσφέρει θέαμα μία Αγγλική ομάδα...αυτή είναι η Μάντσεστερ!!!!!!!!
Φέτος θέλει την κούπα πολύ και φυλάει τον κώλο του ο τσίχλας για να μην πάθει ότι έπαθε πέρυσι από τον Κακά! :dancing:

Επισκέπτης
Aκριβής αντιγραφή απο άλλο thread που έγραψα νωρίτερα σήμερα!

Πραγματικά οι οπαδοί της Liverpool είναι πλέον για κλάματα! :
Απο την τετάρτη και μετά το τι έχω ακούσει όχι μόνο εδώ στην Ελλάδα αλλά και από φίλους στην Αγγλία είναι πραγματικά τραγικό!
Λέτε για το ότι η united έγινε ομάδα θρύλος μόνο και μόνο από το αεροπορικό δυστύχημα η ότι δεν αξίζει εδώ που είναι η ακόμα και ότι μερικοί(ευτυχώς λίγοι) εύχονται να ξαναπέσει το αεροπλάνο μπας και γλυτώσουν οι άλλες ομάδες! :tickedoff:
Η πάλαι ποτέ ισχυρή Liverpool δυστυχώς έχει μικρύνει και όχι λόγω ομάδος γιατί μπορεί να έχει ξεχάσει πότε πήρε πρωτάθλημα τελευταία φορά αλλά πήρε και ένα τσου λου πρόσφατα και όχι μόνο αλλά λόγω του κόμπλεξ που διακατέχει πλέον τους οπαδούς της σε όλο τον κόσμο!!!
Περαστικά και σας εύχομαι να μην συνέλθετε ποτέ! Δεν σας αξίζει να συνέλθετε ποτέ!!! :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom