athensstef
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 136
- Πόντοι
- 6
το λινκ της Κατερινας ?
το λινκ της Κατερινας ?
Η Σβετλάνα διέγραψε το προφίλ στο mamba? Ξέρει κανείς τι παίζει?
πολυ..λαικη αγορα εχει πεσει στο θρεντ... ;)
τι υπονοεις ρε ανθρωπε; διαβασε και μην αφθαδιαζεις στον ανθρωπο που ξερει ολα τα πουτανοτηλεφωνα και τα δινει σε οσους αξιζουν και τις πηδαει δυο δυο για να τις προλαβαινει σεβασμος πανω απο ολα παιδια αστειευομαι αφηστε τους καβγαδεςδεν περίμενα να πιάσεις το λογοπαίγνιο...
εσενα στο ειπα δεν ασχολουμε με ανυπαρκτουςτι υπονοεις ρε ανθρωπε; διαβασε και μην αφθαδιαζεις στον ανθρωπο που ξερει ολα τα πουτανοτηλεφωνα και τα δινει σε οσους αξιζουν και τις πηδαει δυο δυο για να τις προλαβαινει σεβασμος πανω απο ολα παιδια αστειευομαι αφηστε τους καβγαδες
το οποιο (θρεντ) είναι των σαλονιών υποθέτω...
λαική αγορά, ψαρόσκαλα, μέγαρο μουσικής, Μεγάλη Βρεττανία...
τι κάνει διαφορετική την κάθε τοποθεσία ιανέ μου(??) ή Ιαν ναι όπως να'ναι τέλος πάντων, το έχεις σκεφτεί ποτέ?
τα παγκάρια ή τα δερμάτινα καθίσματα?
ή μήπως οι άνθρωποι?
προτιμώ αξιοπρέπεια και δύο πτυχία να φωνάζουν "πάρε πάρε" στη λαική, παρά λαμογιά με Brioni στο Ιθάκη και στο Βυζαντινό. Και φυσικά πιο πολύ από όλα προτιμώ την αξιοπρέπεια σε συνδυασμό με κουστούμι από μερινό...anyway.
έχουμε αναλώσει άπειρο μελάνι για ένα κωλοτηλέφωνο που ζήτησα.
σταματώ εδώ
εσενα στο ειπα δεν ασχολουμε με ανυπαρκτους
[move]Σε γλεντάω και γελάω [/move]
ok, no problem φίλε μου
παιχτη ο συναγωνιστης στα ειπε πολυ καλα ..νομιζεις οτι σαν νεος και εγω εδω μεσα επαιρνα τηλεφωνα ;) απο την αλλοι το τελευταιο διαστημα υπαρχουν πολλοι κλωνοι που νομιζουν οτι κανουν κατι κανουν επιθεσεις για να σπρωξουν καμμια δικια τους αλλα τελικα δεν τους βγαινη με αποτελεσμα να την πληρωνουν και οι υπολοιποι ;) οποτε θελει λιγο υπομονη απο την πλευρα σου μεχρι να καθαρισει το τοπιο ;)ok, no problem φίλε μου
παιχτη ο συναγωνιστης στα ειπε πολυ καλα ..νομιζεις οτι σαν νεος και εγω εδω μεσα επαιρνα τηλεφωνα ;) απο την αλλοι το τελευταιο διαστημα υπαρχουν πολλοι κλωνοι που νομιζουν οτι κανουν κατι κανουν επιθεσεις για να σπρωξουν καμμια δικια τους αλλα τελικα δεν τους βγαινη με αποτελεσμα να την πληρωνουν και οι υπολοιποι ;) οποτε θελει λιγο υπομονη απο την πλευρα σου μεχρι να καθαρισει το τοπιο ;)
γελα καλε μου ανθρωπε χαιρομαι που δινω χαμογελο στη ζωη σου κατι προσφερω κι εγω στην μπουρδελοκοινοτηταεσενα στο ειπα δεν ασχολουμε με ανυπαρκτους
[move]Σε γλεντάω και γελάω [/move]
εσυ το μονο που προσφερεις ειναι ανυπαρξία και ατελειωτο σπαμγελα καλε μου ανθρωπε χαιρομαι που δινω χαμογελο στη ζωη σου κατι προσφερω κι εγω στην μπουρδελοκοινοτητα
Ποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες γιατί ψήνομαι? Είτε δημόσια είτε σε pm?
Όπως πχ. είναι GFE ή PSE, επαγγελματίας ή πιο αματούρι, καθαρή κλπ.
φιλε εχει γραφτει πιο πισω κανα 2-3 φορες
Ποιος μπορεί να μου δώσει πληροφορίες γιατί ψήνομαι? Είτε δημόσια είτε σε pm?
Όπως πχ. είναι GFE ή PSE, επαγγελματίας ή πιο αματούρι, καθαρή κλπ.
θες και τηλεφωνο?ακομα δεν σε ειδαμε,γιαννη σε βγαλαμε.πρεπει να βρεξεις κωλο για να φας ψαρι.
ναμαι και εγω.επηδει φανταζομαι,το ολο θεμα αρχισε με αυτο που εγραψα ,θα πω δυο κουβεντες ξεκαθαρες προς ολους οσους ζητουν και ξαναζητουν,σαλιαριζουν και καλησπεριζουν.και αν καπου κανω λαθος να με διορθωσουν οι αξιοπιστοι και εγκριτοι συναδελφοι,οχι η πρωτη κατηγορια.αρχη με τον μπαρουφακη.σε εμενα θα μιλας καλυτερα και ασε τα χαλαρωσε,θα μαθεις να διαβαζεις,να μελετας τας γραφας,να συμμετεχεις με σοβαρα ποσταρισματα και αν εχεις κατι ενημερωνεις.και αυτο θα φανει να ξερεις.και μετα ολα θα ερθουν,οπως ηρθαν και εμενα και προφανως σε ολους τους πιο παλιους.τωρα με τα τηλεφωνα.ειναι ξεκαθαρο οτι οποια κοπελα δεν το εχει φορα παρτιδα εδω μεσα η σε αγγελια ,δουλευει επιλεκτικα και συστημενα.τετοια τηλεφωνα λοιπον δεν δινονται αμεσως και σε οποιοδηποτε,για πολλους και διαφορους λογους.δεν τους αναλυω,ο καθεις μπορει να καταλαβει.αρα καποιος η θα ερθει σε επαφη,αν εχει ακρη με την κοπελα η θα του το δωσει καποιος παικτης.για να γινει το δευτερο,θα πρεπει αυτος που ζηταει να ειναι πραγματικος,αξιοπιστος ,αχεμυθος και εγκριτος.αυτο προκυπτει απο καποια δεδομενα εδω μεσα.ο καθε ενας κανει τις αξιολογησεις του.η συμετοχη και η ενημερωση ειναι καποια χαρακτιριστικα.ο.κ κυριοι που ζητατε?και αυτα τα ειπα για να τα μαθετε,ισως ξεχασα και κατι,και να μελετατε αυτα που γραφονται.για να αποφευγετε την καζουρα,αφου σας πειραζει κιολας.προσωπικα,δεν δινω τιποτε αν δεν πληρουντε οι προιποθεσεις αυτες.και πολες φορες ,ζηταω την εγκριση της κοπελας.δινω και θα δινω,εφοσον εχω και μπορω , μονο σε σοβαρους, αξιοπιστους, εγκριτους και με συμετοχη συναδελφους.και ενοηται σε οσους με εχουν βοηθησει.Υ.Γ θελει πολυ ψωμι τσακαλακια,για να εχεις πολλα η και ολα.δηλαδή ρε φίλε μήπως να ξαναπεράσω από το στράτευμα για βασική εκπαίδευση?
χαλάρωσε για πληρωμένο σεξ μιλάμε