spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
και βυζαρου....Δωσε ενα δεκαρικο ρε τσιγγουνη. Ομορφη γυναικα θα παρεις
και βυζαρου....Δωσε ενα δεκαρικο ρε τσιγγουνη. Ομορφη γυναικα θα παρεις
στειλε εδω μαικ μου φαινετε πολυ ανωμαλη, με ρωτησε ποσα προσφερω τις ειπα 60 και με απαξιωσε, ισως εσενα σου κατσει.
Εχεις τηλ της;
Λες να τον απαξιωσε δινοντας το τηλ της;
πεντανοστιμοι αλλα απογορευεται το ξερεις εεεε?Αμ το καλοκαιρι θα κατεβουμε εμεις κατω να φαμε και κανενα ψαρι η πετροσωληνες μαζι με τον "κινεζο"
ορμα τζακ .... παρτο παρτο...και βυζαρου....
εεεεεεεε νο... καιθολου καλα
Καλημέρα σας. Και οι τρεις λογαριασμοί είναι η ίδια κοπέλα.
Και δεν είναι με τα καλά της.
στειλε εδω μαικ μου φαινετε πολυ ανωμαλη, με ρωτησε ποσα προσφερω τις ειπα 60 και με απαξιωσε, ισως εσενα σου κατσει.
Εχεις τηλ της;
Και πολύ καλά της είπεςστειλε εδω μαικ μου φαινετε πολυ ανωμαλη, με ρωτησε ποσα προσφερω τις ειπα 60 και με απαξιωσε, ισως εσενα σου κατσει.
εν μερη γιατι τις ανωμαλες τις κυνηγαμεΚαι πολύ καλά της είπες
η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζω,
διαβαζω κριτικες και αναρωτιεμαι, ειναι δυνατον αυτη η αποθεωτικη κριτικη να ειναι για την ιδια κυρια που συναντησα και εγω?? το ονομα ειναι ιδιο, το λινκ της στο μαμπα ιδιο,οι φωτογραφιες ιδιες.
προς το παρων προσπαθω να καταλαβω πως παιζετε το παιχνιδι εδω και δεν θα ηθελα να γραψω καποια κριτικη, οταν θα κατανοησω τους ...κανονες θα γραψω κριτικη.
προφανος καποιοι να θεοποιούνε καποιες... αυτό μπορει να είναι ειτε για προμοσιον με τα αναλογα ωφελοι η ακομα κ για τα χαμηλα στάνταρτ που εχουν ορισμένοι...όπως κ να εχει όμως καποιοι κανονες υπαρχουν κ ενας από αυτους είναι ότι αν καποιος πει το αντιθετο οι αγαπουληδες ορμανε να τον φανε... οποτε οσοι εχουν άλλη αποψη συνηθως δεν μιλανε μεχρι να μαζευτουν πολλες οι φολλες κ να βγουν στον αερα...εγω φίλε μου περιμενω και τις δικες σου κριτικές για να ενημερωθώ και να αποφασίσω αν θα δω η όχι καποια κυρία . αλλωστε ο καθενας μπορει να εχει οτι άποψη θελει για καποια χωρίς απαραίτητα να συμπίπτουν ή όχι οι απόψεις μας ... δεν καταλαβαίνω βέβαια το ύφος σου με ερωτηματικό που βαζεις και αυτό που γράφεις για τους κανονες ....για εξηγησε μας τι εννοείς .....
τωρα αν εγω πέρασα καλα και θελω να ενημερώσω όπως το κάνω συχνά πυκνα είναι δικό μου θέμα ... αλλιως ο καθενας ας κρατάει τις εμπειρίες για τον εαυτό του και να μην γραφουμε τίποτα ... ισως και να το κανω απο εδω και πέρα .... ώστε να μην διαβαζω ασυναρτησίες και μου την δίνει πρωινιάτικα ...
είναι ωραία μέρα σήμερα προκρίθηκε ο θρύλος ....... καλη συνεχεια και περιμένω και τις κριτικές σου
εν μερη γιατι τις ανωμαλες τις κυνηγαμε
δεν ξeρω για να το ειπε ο φιλος που μιλησε κατι θα ξερειΚαι γιατί σας φαίνεται ανώμαλη; Και εμένα μου αρέσουν οι ανώμαλες αλλά δεν μου το βγάζει αυτο
Ναι ..μόνο μην εξελιχτεί σε τρελή κ μας κυνηγάει αυτή μετάεν μερη γιατι τις ανωμαλες τις κυνηγαμε
..κάπως γυαλίζει λίγο το μάτι τηςΝαι ..μόνο μην εξελιχτεί σε τρελή κ μας κυνηγάει αυτή μετά
Χαχα
εεεεεεεε νο... καιθολου καλα
μην μπερδευεσε άλλο ανώμαλη άλλο τρελή... Τις δευτέρες τις βλέπουμε και τρέχουμε... Από την αντίθετη κατεύθυνση οχι πάνω τουςΝαι ..μόνο μην εξελιχτεί σε τρελή κ μας κυνηγάει αυτή μετά
Χαχα
την έχει συναντήσει ένας φίλος βάλε στην αναζήτηση το λινκ της... Έλεγε για υπηρεσίες δελου με τάσεις ξεπετας από αρκετά καλοσχεδιασμένο επιπλοΕπιβεβαιώνω κι εγώ, τρελή τελείως και τα ξέρει όλα όμως!! Την έχει πάρει κανείς συνάδελφος?