Νέα

Μάλλον το πιο όμορφο Saunaclub στη Γερμανία: Das 5. Element

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dyvoir
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dyvoir

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Δεκ 2012
Κριτικές
9
Like
328
Πόντοι
21
Από τα 180 κανονικά Saunaclub που μετρώ αυτήν την στιγμή στη Γερμανία (χωρίς τα Pauschalclub) ξέρω περίπου 60 προσωπικά και έχω διαβάσει αναφορές για κάθε μαγαζί που δεν έχω επισκεφτεί μέχρι τώρα. κάποια Club μοιάζουν με παραμελημένες παλιοταβέρνες, άλλα πάλι με λαμπρά παλάτια. Κατά τη γνώμη μου (και όχι μόνο) μάλλον γενικά το πιο όμορφο Saunaclub της Γερμανίας βρίσκεται στην πολίχνη Eichenzell, ακριβώς 100 χλμ βορειοανατολικά από τη Φρανκφούρτη, και ονομάζεται

Das 5. Element (Το 5το στοιχείο)

Το Club άνοιξε στο 2009. Πρόκειται για ένα μοντέρνο Spa for men με εξίσου εξαιρετικό Wellness και φαγιτό. Δεν υπάρχει υπερβολική μεγαλοπρέπεια, το Club απλά πείθει με την καλαίσθητη διαμόφωση του χώρου. Το Club ανήκει στην κατηγορία των μεγαλύτερων Premium-Saunaclub, έκταση περίπου 3000 μ² + 500 μ² κήπος. Δυστυχώς το μαγαζί βρίσκεται στην επαρχία με συνέπια το ότι το ρόστερ είναι κάπως περιορισμένο, σε ένα καλό βράδυ θα βρεί κανείς περίπου 30 κοπέλες.

Η πρόσβαση με αυτοκίνητο από την Φρανκφούρτη είναι πολύ απλή αφού ο πηγαιμός αποκλειστικά γίνεται μέσω αυτοκινητόδρομο. Για όσους ψάχνουν μια εναλλακτική λύση στο γειτονικό και γνωστό FKK World συστήνω το 5. Element ανεπιφύλακτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom