Νέα

Male Sex Slave – Υποτακτικός Σκλάβος του Σέξ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html

Male Sex Slave – Υποτακτικός Σκλάβος του Σέξ
/2012/03/male-sex-slave.html



Η πεμπτουσία των αυταρχικών σεναρίων και φαντασιώσεων είναι η απόλυτη υποταγή του σκλάβου στην Αφέντρα , όχι μόνο για να τον τιμωρήσει αλλά και για να εκπληρώσει στο ακέραιο τις ανάγκες της για ηδονή .
Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η κινητήριος δύναμη και τα κίνητρα για την υποταγής ενός υποτακτικού εξολοκλήρου στην Γυναικεία Κυριαρχία , έχουν τις ρίζες τους , απο την εποχή του  Leopold von Sacher Mazoch στον ρομαντισμό .
Ποιός μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι ένας άντρας ο οποίος επιθυμεί να υποταχθεί στην Γυναίκα Αφέντρα , έχει θέσει ώς κύριο και πρωταρχικό σκοπό της ζωής του την ικανοποίησή της , την ηδονή της . Ίσως αν περισσότερες γυναίκες μπορούσαν να το διακρίνουν αυτό , αντί των στερεοτύπων που επικρατούν περί των S/M παιχνιδιών , να ήταν πολύ πιο εύκολα τα πράγματα .



Φυσικά , η συνειδητοποιημένη Αφέντρα , η σύγχρονη Δυναμική Κυριαρχική Γυναίκα σήμερα η οποία έχει θέσει το πλαίσιο της Κυριαρχίας στην σχέση της με τον υποτακτικό άντρα/σύντροφό της , απολαμβάνει τα «κέρδη» μιας sm σχέσης στο έπακρο .
Μια απο τις πολλές διαστάσεις της σαδομαζοχιστικής αυτής σχέσης , είναι και η Σκλαβιά του Σέξ , (Sex Slavery) .
Ο  υποτακτικός , είναι καταρχήν σκλάβος του Σέξ για την Αφέντρα του .
Μπορεί να έχουμε συνηθίσει τον υποτακτικό να φιλάει τα πόδια της Αφέντρας του ή να δέχεται εξευτελιστικές πράξεις ή ακόμα και να δέχεται με παθητικό τρόπο το στραπον και την εκπαίδευση «Αρσενικής Τσούλας» αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το Σέξ δεν έχει βγεί απο την ζωή ενός  ζευγαριού που βιώνει μια σαδομαζοχιστική σχέση .
Το Σέξ παίζει κυρίαρχο λόγο σε ένα τέτοιο ζευγάρι με την διαφορά ότι η πρωτοβουλία ανήκει μόνο στην Αφέντρα η οποία καθορίζει το τρόπο , το τόπο και τον χρόνο που θα χρησιμοποιήσει τον σκλάβο της για σέξ .



Συνήθως επιλέγει την θέση που η Αφέντρα είναι απο πάνω προκειμένου να έχει τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και φυσικά να αλληλεπιδρά με τον σύντροφό του χρησιμοποιώντας εξευτελισμό , χαστούκια κλπ .
Άλλες πάλι φορές μπορεί το σέξ αντί για βρώμικο και πρόστυχο να είναι αισθησιακό , δηλαδή ο υποτακτικός να της έχει κάνει πολύωρο μασάζ , στοματικό σέξ μπροστά και πίσω οπότε το σέξ έρχεται ώς λύτρωαη για τον τελικό οργασμό .
Η Αφέντρα μπορεί να επιλέξει να έχει στερήσει τους οργασμούς απο τον σύντροφό της για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου και εκείνος να έχει έναν εκρηκτικό οργασμό .
Θα ήταν παράλειψη να κλείσω το άρθρο , χωρίς να αναφέρω μια σκέψη που υπάρχει στο μυαλό των περισσότερων Κυριαρχικών Δυναμικών Γυναικών .
Το σέξ , είναι μια όμορφη «ανάγκη» αλλά μπορεί να δώσει λάθος μηνύματα στον υποτακτικό μιας και η Αφέντρα μπορεί να φανεί ότι «δέχεται» την ηδονή απο την διείσδυση.
Είναι λοιπόν αναγκαίο , αφενός μεν το σέξ να είναι απολύτως ελεγχόμενο απο την Αφέντρα το οποιο μπορεί να επιτευχθεί με πολλούς τρόπους , όπως για παράδειγμα να είναι δεμένος ανάσκελα ο υποτακτικός , να δέχεται σκαμπήλια και λεκτικό εξευτελισμό αλλά επίσης , μετά το σέξ , είναι απαραίτητο ένα πρόγραμμα έντονου εξευτελισμό και τιμωρίας προκειμένου ο υποτακτικός να μην ξεχάσει την θέση του .
Αρκετές Αφέντρες παίρνουν στα χέρια τους το στραπον και ανταποδίδουν στον υποτακτικό τους το πήδημα , άλλες κάνουν έντονο  Spanking , Cock And Ball Torture (CBT)  και γενικά θεωρούν ότι επιβάλλεται ένα έντονο αυταρχικό πρόγραμμα για να επανέλθει ο υποτακτικός απο το mode του «εραστή» στο mode του «υποταγμένου σκλάβου» .
Σκλαβιά και Σέξ , ανίκητος σίγουρα συνδυασμός .


Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα .
Dildo Training / Strapon Play  - Αλλαγή Ρόλων / Παιχνίδια με Στραπόν.
/2011/08/strapon-playdildo-trainingtransformatio.html
Orgasm Denial / Chastity Belts / Prostate Massage – Στέρηση Οργασμού/Ζώνες Αγνότητας/Μασάζ Προστάτη .
/2011/11/orgasm-denial-massage.html
Forced Feminization – Η Απόλυτη Υποταγή Στην Αφέντρα
/2011/11/forced-feminization-sissyfication.html
Humiliating Release – Εξευτελιστική Εκτόνωση
/2012/03/humiliating-release.html
Smothering / Ass & Pussy Worship – Κάτω Απο Τα Οπίσθια Της Αφέντρας
/2012/03/queening-smothering.html
 

TSONTAKIAS1

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2007
Μηνύματα
931
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
6
ρε μεγαλε μηπως το ξεφτιλισες λιγο και συ με τα νεα θεματα ολα τα θεματα σου ειναι στην ουσια ενα  νταξει καταλαβαμε γραφεις για αφεντρες και σκλαβους αλλα εχεισ ανοιξει 70 θεματα αλλο υποτακτικος σκλαβος αλλο υποτακτικος της πιπας αλλο εξευτελισμος αλλο με τις φιλες τησ αφεντρας αλλο με τη θεια της χωρια τις συνεντευξεις για καθε αφεντρα αλλο μηπως να εκανες ενα να τα μαζεψεις ολα εκει.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom