Νέα

Male Domination :Bukkake Εκσπερμάτωση στο στόμα της σκλάβας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM :
/p/male-domination-bdsm.html



Bukkake – Ομαδική Εκσπερμάτιση Στο Στόμα της Σκλάβας
/2012/04/bukkake.html
Απο τις πιο ιδιόμορφες τιμωρίες που μπορεί να επιβάλλει ένας Αφέντης σε μια σκλάβα του, είναι το επονομαζόμενο Bukkake , δηλαδή μια πρακτική κατά την οποία , αφού η σκλάβα τιμωρηθεί πρώτα με πολλούς τρόπους      (Spanking , Εξευτελισμό κλπ ) , εξαναγκάζεται να δεχτεί στο πρόσωπο και το στόμα , πολλαπλές εκτονώσεις απο μεγάλο αριθμό άγνωστων αντρών .
Η λέξη Bukkake που περιγράφει την ιδιόμορφη αυτή τιμωρία , είναι σύνθετη στα Ιαπωνικά και σημαίνει σε ελεύθερη πάντα απόδοση «Ορμητική Πλημμύρα»  , προφανώς για να περιγράψει την μεγάλη ποσότητα σπέρματος που εξανγκάζεται η σκλάβα να δεχτεί στο πρόσωπό της .



Το  φετίχ / τιμωρία αυτό , πρωτοεμφανίστηκε στην Ιαπωνική πορνογραφία, λόγω κάποιων νομικών επιπλοκών που υπάρχουν στην Ιαπωνία . Συγκεκριμένα , υπάρχει νομοθεσία που απαγορεύει να φαίνονται καθαρά στην ταινία τα γεννητικά όργανα των  pornstars οπότε αυτό δρα περιοριστικά σε κάθε σκηνοθέτη ο οποίος δεν μπορεί να δείξει «διείσδυση».
Όλοι όσοι έχουν δεί ταινία απο εκείνη την εποχή , θυμούνται την «αλλοίωση» που υπήρχε στα κοντινά πλάνα .
Έτσι λοιπόν , οι Ιαπωνέζοι σκηνοθέτες , έχοντας να δουλέψουν μόνο με μακρινά πλάνα στα σώματα των ηθοποιών και με κοντινά πλάνα στο πρόσωπο μόνο , έπρεπε να φανούν εφευρετικοί προκειμένου να είναι ανταγωνιστικοί οπότε , κάπως έτσι , σε μια στιγμή εφευρετικότητας εγεννήθηκε η πρακτική του Bukkake στα μέσα της δεκαετίας του 80.



Η καθιέρωσή του όμως στο χώρο της πορνό βιομηχανίας επήλθε αργότερα , την δεκαετία του 90 απο τον  Kazuhiko Matsumoto  , στον οποίο αποδίδεται και η εξάπλωσή του .
Εδώ και αρκετά χρόνια έχει περάσει στο χώρο του εξευτελισμού και της Αντρικής Κυριαρχίας μιας και η εικόνα μιας δεμένης σκλάβας η οποία δέχεται στο πρόσωπό της σπέρμα απο άγνωστούς άντρες θεωρείται άκρως ερεθιστική .
Η συγκεκριμένη πρακτική , έχει χαρακτηριστεί ώς ομαδικός βιασμός και ύψιστη μορφή εξευτελισμού απο ομάδα ψυχολόγων που έχουν κάνει διαρκείς αναλύσεις μιας και η ύπαρξη του Bukkake ήταν τόσο έντονη σαν εφεύρημα της πορνογραφίας που εξαπλώθηκαν φήμες ότι υπήρχε όντως σαν μορφή τιμωρίας στην περίοδο του μεσαίωνα στην Ιαπωνία.



Η  Gail Dines , διάσημη φεμινίστρια και ακτιβίστρια κινήματος εναντίον της πορνογραφίας έχει προσφύγει με την οργάνωσή της σε όργανα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών σε ειδικές επιτροπές Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων  προκειμένου να πετύχει ολική απαγόρευση αναπαράστασης του  Bukkake .
Η ύπαρξη του Bukkake εκτός των Ιαπωνικών ταινιών μεταφέρθηκε και σε Αμερικανικές , Αγγλικές , Γερμανικές παραγωγές ταινιών S/M αλλά και vanilla sex , ενώ στο διαδίκτυο , υπάρχουν αναρίθμητα site με θεματολογία τέτοιου είδους .



Πέραν των ταινιών και των ιστοσελίδων , σαν τρόπος τιμωρίας , είναι άκρως εξευτελιστικός και παρόλο που υπάρχουν πρακτικά προβλήματα στην υλοποίηση του απο έναν Αφέντη προς μια σκλάβα ( εννοώντας ότι πρέπει να βρεθούν και άλλα άτομα) , παρόλο αυτά αν επιτευχθεί , παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα .
Κλείνοντας , πρέπει και πάλι να τονίσω ότι το Bukkake είναι μια απο τις τιμωρίες που προσφέρουν το μέγιστο εξευτελισμό σε ένα αυταρχικό σενάριο ανάμεσα σε έναν Αφέντη και μια σκλάβα και σίγουρα οι παραγωγές που θα βγούν , θα εντυπωσιάσουν ενώ ακόμα και σε σενάρια που έχουν να κάνουν με προσωπικές σχέσεις , είναι ένα φετίχ εξευτελισμού που θα κάνει την σκλάβα ακόμα πιο πειθήνια .
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom