Νέα

Male Domination & BDSM : Spanking & Humiliation

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM  : /p/male-domination-bdsm.html

Male Domination & BDSM : Spanking & Humiliation
/2012/04/male-domination-bdsm-spanking.html




Εάν διερευνήσει κάποιος , τόσο στο διαδίκτυο , όσο και σε φόρα σχετικά με την Αντρική Κυριαρχία και τις γυναίκες υπoτακτικές , ένα απο τα πράγματα που θα διαπιστώσει , ίσως και άμεσα , είναι το γεγονός ότι η πλειοψηφία των σεναρίων , ξεκινούν με την σκλάβα να δέχεται σωματική τιμωρία ( spanking)  και φυσικά ακραίο εξευτελισμό .

Οι υποτακτικές γυναίκες , αρέσκονται  να τους μεταχειρίζονται , ώς “άτακτα μικρά κοριτσάκια” , γεγονός που μιμείται και η βιομηχανία παραγωγής πορνογραφικών ταινιών , με αντίστοιχη θεματολογία  γυναικείας υποταγής .



Ίσως κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι η φαντασίωση του “άτακτου κοριτσιού” πηγάζει απο την παιδική ηλικία στο μυαλό της κάθε υποτακτικής αλλά αυτό δεν έχει και τόση σημασία .

Αυτό που πραγματικά έχει σημασία , είναι το γεγονός ότι στις υποτακτικές γυναίκες , αρέσει να τις βαζει ο άντρας αφέντης σε αυτή την θέση . Απο το σημείο αυτό και μετά , όλα τα σενάρια είναι ανοικτά .



Τα πάντα ξεκινάνε με ένα session Spanking , κατά το οποίο , πολλοί “γνώστες” , θα σας ομολογήσουν ότι προκαλεί πραγματικό ερεθισμό σε μια σκλάβα μιας και ο Αφέντης , με το δάκτυλό του μπορεί άνετα να το διαπιστώσει , αγγίζοντας την κλειτορίδα της .

Αρκετοί ιστοχώροι στο διαδίκτυο , αναλώνονται σε αυτό ακριβώς το σενάριο . Δηλαδή ο Αφέντης εξευτελίζει και τιμωρεί σωματικά μια σκλάβα και στην συνέχεια , στην υποτιμητική αυτή θέση , της κάνει σέξ και μάλιστα αρκετά παθιασμένο .



Πολλές γυναίκες , που δεν έχουν τάσεις υποταγής , σε προσωπικές τους συζητήσεις , ομολογούν κρυφά , ότι έχουν την φαντασίωση , ένας αρρενωπός άντρας ,  “προικισμένος” να τις τιμωρήσει και στην συνέχεια να τους κάνει παθιασμένο άγριο σέξ .

Ίσως να αποτελεί κατάλοιπο μιας πρωτογονικής μορφής εξουσίας που με αυτό το τρόπο να εκδηλώνεται στο μυαλό μιας γυναίκας “σύγχρονης” , κανείς δεν ξέρει.

Οι έμπειροι Αφέντες , κατά την διάρκεια της τιμωρίας ( ξυλιές στα πισινά ) φροντίζουν με χρήση λεκτικού εξευτελισμού , να ενισχύσουν την δομή της φαντασίωσης προκειμένου η σκλάβα , να αισθάνεται μέρος της .

Αυτό , είναι πολύ σημαντικό μιας και για τις γυναίκες , τόσο στο σέξ , όσο και στα σαδομαζοχιστικά σενάρια , έχει σημασία η εγκεφαλική διέγερση . Έτσι λοιπόν με αυτό τον τρόπο , διασφαλίζεται ότι μονίμως η υποτακτική θα αισθάνεται και θα βιώνει συναισθήματα ανάλογα με τον ρόλο που υποδύεται εκείνη την στιγμή .

Εξάλλου και στο σέξ , τα βρωμόλογα προκαλούν ιδιαίτερη διέγερση .

Γιατί ένα σενάριο , γυναικείας υπoταγής θα διέφερε ;
 

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
3.379
Κριτικές
6
Like
56
Πόντοι
16
Εφαγες κανα βαρυ φαγητο το βραδυ γκαβλιαρι?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom