Νέα

Male Domination & BDSM : Πρωκτικό Σέξ ! Η Απόλυτη Υποταγή Μιας Γυναίκας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM :  /p/male-domination-bdsm.html

Male Domination & BDSM : Πρωκτικό Σέξ  ! Η Απόλυτη Υποταγή Μιας Γυναίκας
/2012/04/male-domination-bdsm_27.html




Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το γεγονός ότι το πρωκτικό σέξ ( anal sex ) κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στο μυαλό και την καρδιά κάθε άντρα αλλά και γυναίκας .
Στα κάθε λογής  studio  και λοιπά συναφή «ιδρύματα» , το πρωκτικό σέξ , σε όσες εκ των περιπτώσεων προσφέρεται μιας και υπάρχουν αρκετές επαγγελματίες που δεν το προσφέρουν , τιμολογείται ακριβότερα απο μια κανονική σεξουαλική συνεύρεση .  Σε μια σχέση vanilla sex  το πρωκτικό σέξ είναι μια κατάκτηση που επέρχεται συνήθως ύστερα απο μεγάλη προσπάθει του άντρα και απο μια θεωρούμενη «υποχώρηση»  της γυναίκας .
Στο κόσμο του BDSM τα πράγματα είναι σαφώς διαφορετικά .
Το πρωκτικό σέξ , θεωρείται ώς ένα εργαλείο επιβολής της Αντρικής Κυριαρχίας έναντι σε μια γυναίκα σκλάβα και μάλιστα πολλοί οπαδοί αυτού του τρόπου ζωής , το προτιμούν ακόμα και απο το κανονικό σέξ μαζί της .



Τι είναι όμως αυτό που διαφοροποιεί τόσο πολύ το πρωκτικό σέξ και το καθιστά με τόσο κατηγορηματικό τρόπο εργαλείο επιβολής Κυριαρχίας απέναντι σε μια Γυναίκα σκλάβα ;
Οι απαντήσει , μπορούν να δωθούν , αν κανείς εξετάσει με προσοχή το πλαίσιο αυτού που ονομάζουμε πρωκτικού σέξ .
Καταρχή το πρωκτικό σέξ , σαν σεξουαλική πρακτική , αποτελεί ταμπού για τις περισσότερες γυναίκες , όχι με την έννοια τη μη-αποκομιδής ηδονής κατά την άσκησή του (το εναντίον μάλιστα ) αλλά με την έννοια του κοινωνικού – ταμπού .
Καλώς ή κακώς , έχει επιβληθεί εδώ και αιώνες  στην ανθρώπινη ιστορία ότι το πρωκτικό σέξ είναι κάτι απαγορευμένο , επώδυνο που μειώνει την γυναίκα και την ταπεινώνει ακόμα περισσότερο απο το κανονικό σέξ που με την σειρά του και αυτό ήταν ενοχοποιημένο μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες .



Επιπλέον , ήταν διαδεδομένο σαν πράκτική στην ανώτερη κοινωνία ενώ έχει απεικονιστεί η τάση αυτή και στην λογοτεχνία , τον κινηματογράφο και όχι κατ΄ ανάγκη την πορνό βιομηχανία . Υπενθυμίζω σε αυτό το σημείο  λογοτεχνικά έργα όπως η  «Ιστορία της Ο» , «120 ημέρες στα Σόδομα» κλπ ενώ τα παραδείγματα απο τον κινηματογράφο ( πχ  Καλλιγούλας κλπ ) είναι εξίσου αναρίθμητα .
Καθιερώθηκε λοιπόν η άποψη ότι το πρωκτικό σέξ είναι κάτι το ταπεινωτικό και το επώδυνο για μια κανονική μικρό – μεσοαστή γυναίκα , άποψη η οποία υπάρχει μέχρι και σήμερα παρόλο που βιώνουμε μια εποχή σεξουαλικής απελευθέρωσης .
Στο σημείο αυτό έρχεται η θεωρία της Αντρικής Κυριαρχίας και εκμεταλλεύεται την θεωρία της ταπείνωσης και του εξευτελισμού που εκπέμπει  το πρωκτικό σέξ σαν πρακτική προκειμένου να το καθιερώσει ώς ένα εργαλείο ψυχολογικής αλλά και σωματικής υποταγής μιας σκλάβας .
Παρόλο λοιπόν που το πρωκτικό σέξ δίνει μεγάλη ευχαρίστηση στις γυναίκες που το δοκιμάζουν ( κατά την δική τους ομολογία ) , υποκριτικά , θεωρείται ώς κάτι ταπεινωτικό και μάλιστα αυτό αποτελεί και μέρος της γοητείας του .




Η πορνό βιομηχανία , έχει προσεγγίσει το πρωκτικό σέξ σαν μια μοναδική οντότητα μιας και μια απλή αναζήτηση , θα φέρει στο προσκήνιο , εκατοντάδες χιλιάδες ταινίες μόνο με πρωκτικό σέξ το οποίο και θεωρείται μια αυτόνομη κατηγορία απο μόνο του .
Οι εταιρείες παραγωγής  S/M ταινιών , έχουν αποφασίσει  εδώ  και  χρόνια ότι ταινία υποταγής χωρίς πρωκτικό σέξ δεν γίνεται να υπάρξει  .
Ως  εκ τούτου ,  σε όλες τις ταινίες , η σκλάβα θα δεχτεί άγριο πρωκτικό σέξ απο τον Αφέντη της και φυσικά η εκπαίδευσή της θα συνεχιστεί με πολλούς δονητές και  fisting .

 

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Μηνύματα
5.803
Like
0
Πόντοι
66
Μια φορα ειχα παει σε μια πουτανα μου λεει κολαρακι 5 ευρω παραπανω απο το μουνι..Τις λες ενταξη τον βαζω στον κωλο τις και νομιζα οτι γαμουσα μουνι..Μια αλλη φορα πηγα σε μια ρωσιδα πουτανα μου λεει μονο μουνη τις λεω οκ..Τον βαζω στο μουνη και νομιζα οτι πηγα να βαλω τον πουτσο μου να τον περασω μεσα απο μια βελονα τοσο στενη ηταν..Εδω ειναι που λεμε τις πουτσας τα καμωματα τα βλεπει η χιρα με τα 5 ορφανα και γελαει :2funny: :2funny: :2funny:Δηλαδη η χουφτα μας :2funny: :2funny: :2funny:
 

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Μηνύματα
6.465
Like
1.164
Πόντοι
266
ωραιο πραμα ο κωλος...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom