Νέα

Male Domination & BDSM : Chikan Videos ! Ιαπωνική Διαστροφή !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή :
Male Domination & BDSM :
/p/male-domination-bdsm.html


Male Domination & BDSM : Chikan Videos ! Ιαπωνική Διαστροφή !
/2012/10/male-domination-bdsm-chikan-videos.html




Η επωνυμία Chikan προφανως δεν λέει τίποτε σε κανέναν απο εμάς ! Ακούγεται ώς μια άγνωστη ξένη λέξη που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να σημαίνει κάτι σημαντικό ! Ή μήπως σημαίνει ;;;

Όταν ο φίλος αναγνώστης με ενημέρωσε σχετικά με την ύπαρξη της συγκεκριμένης ορολογίας , δεν σας κρύβω ότι με έπιασε αδιάβαστο μιας και ο κόσμος της Αντρικής Κυριαρχίας είναι τελείως ξένος ώς προς την φιλοσοφία μου  και το Φετίχ του Chikan Fetish δεν το είχα ξανακούσει ποτέ στην ζωή μου , τουλάχιστον όχι με αυτή την μορφή !

Λοιπόν τι ακριβώς είναι το  Chikan Fetish ?




Πρόκειται για ένα Φετίχ στο οποίο έχει βασιστεί ένας τεράστιος μηχανισμός παραγωγής πορνογραφικού υλικού στην Ασία και έχει ώς κεντρικό θέμα και concept τους “Εφαψίες” των Γιαπωνέζικων τραίνων που δρούν στο Μετρό .

Πρόκειται για μια πολύ συνηθισμένη φαντασίωση που επικρατεί στην Ασία και μάλιστα πολλές φορές ακροβατεί στα όρια της νομιμότητας μιας και προϋποθέτει ότι μια αθώα κοπέλα στο μετρό , γίνεται στόχος απο διάφορους άντρες “εφαψίες” οι οποίοι επάνω στο στρίμωγμα την χουφτώνουν , την χαιδεύουν στην κλειτορίδα τρίβουν τα πέη τους επάνω της και μάλιστα την οδηγούν σε οργασμό εκεί στα όρθια μέσα στο τραίνο .

Είναι μάλιστα τόσο μεγάλο το “κόλλημα” με αυτή την φαντασίωση που υπάρχουν οίκοι ανοχής και στούντιο στην Ιαπωνία που έχουν ειδικούς χώρους διαμορφωμένους σαν βαγόνι τραίνου με καθίσματα και χειρολαβές και οι επαγγελματίες κοπέλες μπαίνουν μέσα φορώντας στενά μίνι φορεματάκια και σέξυ σετάκια ενώ όι πελάγες κάθονται στο κάθισμα / αντιγραφο του τραίνου και σηκώνονται αναπαράγοντας την φαντασίωσή τους με σέξ στα όρθια ενώ είναι  στις χειρολαβες .




Οι Ιαπωνέζοι έχουν επηρεαστεί τόσο πολύ με το Chikan Fetish που έχουν σημειωθεί αναρίθμητες καταγγελίες στην αστυνομία απο κοπέλες που δέχονται σεξουαλική επίθεση απο άγνωστους άντρες στο Μετρό .

Τι είναι όμως αυτό που έχει ωθήσει το συγκεκριμένο Φετίχ σε τέτοια επίπεδα εξάπλωσης στο διαδίκτυο αλλά και τη πραγματικότητα ;

Η απάντηση είναι πολύ απλή και προφανώς είναι κρυμμένη στο συλλογικό υποσυνείδητο του Ιαπωνικού λαού .




Στην Ιαπωνία , υπάρχει μεγάλη προσκόληση στην παράδοση και στους τύπους ενώ ώς κοινωνία είναι πολύ συντηρητική . Ίσως έχετε διαβάσει για τις λεγόμενες σχολές γέλιου που μαθαίνουν στους Ιαπώνες να γελούν επειδή δεν το έχουν στο καθημερινό τους πρωτόκολλο και το χρειάζονται στις εμπορικές σχέσεις κλπ

Σε αυτο το πέπλο κοινωνικού “καθωσπρεπισμού” μια τόσο ανάρμοστη και χυδαία συμπεριφορά , ξυπνάει αισθήματα εξευτελισμού και ερωτικής διέγερσης στους ανθρώπους που ζουν κάτω απο αυτή την πίεση .




Ο εξευτελισμός , πάντα είναι ερεθιστικός , είτε στο Vanilla είτε στον BDSM κόσμο και έτσι κάπως γεννήθηκε η κουλτούρα του  Chikan Fetish που μέχρι σήμερα έχει πάρει κολλοσιαίες διαστάσεις και μάλιστα προκαλεί ανησυχία στις Αστυνομικές Αρχές της Ασίας που προσπαθούν να δώσουν μάχη με την λαίλαπα της παιδεραστίας που μαστίζει αυτές τις χώρες .

Δεν ξέρω στην Ελλάδα αν θα δούμε ποτέ στούντιο που κάποιο δωμάτιο να μοιάζει με τρόλευ η βαγόνι τραίνου ! Η κουλτούρα μας είναι τελείως διαφορετική αλλά σε κάθε περίπτωση , το φετίχ αυτό δείχνει πόσο διαφορετικοί είναι οι λαοί μεταξύ τους ._



Links :



 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
πολύ ενδιαφέρον θα με άρεσε κάτι τέτοιο!
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
πάρα πολύ ενδιαφέρον άρθρο... μπράβο φίλε...
(νομίζω πρέπει να είχε γυριστεί και στην Ελλάδα μια ταινια παλιοτερα με τέτοι θέμα..με τον Νινιο..)
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α ναι ρε φίλε το θυμάμαι όντως παίζει τέτοιο έργο!! Άλλη μια σύνδεση του Ελληνικού και του Ιαπωνικού πνέυματος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom