Νέα

Male Domination & BDSM : Bondage & Sex – Δεσίματα και Σέξ !

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Male Domination & BDSM : /p/male-domination-bdsm.html


Male Domination & BDSM : Bondage & Sex – Δεσίματα και Σέξ !
/2012/04/male-domination-bdsm-bondage-sex.html





Απο τα δημοφιλέστερα παιχνίδια σε ένα ζευγάρι που βιώνει σαδομαζοχιστική σχέση με τον Άντρα Αφέντη και την Γυναίκα σκλάβα , δεν θα μπορούσε να είναι άλλο απο τα διάφορα δεσίματα , που ώς αντικειμενικό σκοπό έχουν την  πλήρη ακινητοποίηση της γυναίκας σκλάβας .

Το σημείο στο οποίο προσπαθεί ο Αφέντης να υποβιβάσει την σκλάβα με την πρακτική των δεσιμάτων είναι αυτό του «πράγματος»  , του «αντικειμένου» , χωρίς βούληση , χωρίς οντότητα με μια και μόνο σκέψη στο μυαλό της . Αυτή της τιμωρίας και της υποταγής στον άντρα Αφέντη .

Οι Ιάπωνες , είναι εκείνοι που έχουν ιδρύσει ολόκληρη σχολή σχετικά με τα δεσμά τα οποία χαρακτηρίζουν με την ονομασία Kinbaku το οποίο σε πολύ γενική μετάφραση αποδίδεται ώς «Η ομορφιά των σφιχτών δεσμών» .





Σε αντίθεση με το Bukkake για το οποίο είχε  ειπωθεί ότι επρόκειτο για τιμωρία των γυναικών της Ιαπωνίας στον μεσαίωνα , τα ιαπωνέζικα δεσμά , ώς σεξουαλικό παιχνίδι έχουν καταγραφεί επισήμως με ιστορικές αναφορες απο την  Ιαπωνική ιστορική περίοδο Edo που τοποθετείται απο το 1600 – 1800  ενώ αναβιώθηκε απο τον Ιαπωνέζο ζωγράφο Seiu Ito ο οποίος ξεκίνησε να το απεικονίζει καλλιτεχνικά .





Εν τέλει , την δεκαετία του 1950 , στην Ιαπωνία ήρθε το περιοδικό Kitan Club , το πρώτο περιοδικό S/M περιεχομένου το οποίο απο-ενοχοποίησε την συγκεκριμένη πρακτική  ενώ περί τα μέσα της δεκαετίας του 1960 , πραγματοποιούνταν ακόμα και live shows  απο έμπειρους καλλιτέχνες στα Ιαπωνέζικα Φετιχιστικά Δεσίματα .

Εννοείται φυσικά ότι το θέαμα μιας σκλάβας , δεμένης στα χέρια του Αφέντη επηρέασε και την Δυτική  πορνό βιομηχανία που το υλοποίησε όμως με πολύ πιο απλές πρακτικές στις ταινίες .

Εάν κάποιος δεί Ιαπωνέζικο δέσιμο , σίγουρα θα απορήσει με την περιπλοκότητα , με την μεθοδικότητα που ο Αφέντης πρέπει να έχει και φυσικά με τις ώρες που θα καταναλώσει προκειμένου η σκλάβα να βρεθεί ανάποδα δεμένα σε μια εξαιρετικά άβολη στάση .

Στις Αμερικανικές ταινίες , ένα απλό δέσιμο στα χέρια πίσω απο την πλάτη και άγριο πρωκτικό σέξ αρκεί , προκειμένου να γεμίσει ο χρόνος μιας ταινίας .





Απο την άλλη , πρέπει να τονίσουμε ότι έχουν γίνει και πάρα πολλά ατυχήματα και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις και θάνατοι απο κακή πρακτική Kinbaku  απο ερασιτέχνες μιας και όλοι , όσο αφορά τα δεσίματα , συμπεραίνουν αυθαίρετα ότι μόνο το δέσιμο στο λαιμό σκοτώνει , αγνοώντας όμως ότι  το δέσιμο μπορεί να προκαλέσει θρομβώσεις στο αίμα , ασφυξία με άλλους τρόπους και το αποτέλεσμα να είναι μοιραίο .

Επιπλέον , κατά το δέσιμο , πρέπει να λαμβάνεται και ειδική μέριμνα προκειμένου να είναι δυνατό να γίνει σέξ μιας και αρκετοί δεν γνωρίζουν ότι στην Μεσαιωνική Ιαπωνία , το φετίχ ήταν να ακινητοποιηθεί η σκλάβα , να είναι αβοήθητη και να υπηρετήσει σεξουαλικά τον Αφέντη απο αυτή την άβολη θέση , χωρίς ικανοποίηση για την ίδια .

Στο εξωτερικό , υπάρχουν ακόμα και σχολές απο έμπειρους Αφέντες στην τέχνη των Ιαπωνέζικων δεσμών που εκπαιδεύουν μαθητές και μαθήτριες στην περίπλοκη αυτή sm τεχνική .

Επισημαίνω για ακόμα μια φορά  ότι τα δεσμά με σκοινιά χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και καλό είναι να αποφεύγονται όταν δεν υπάρχει εμπειρία και κακά τα ψέματα , στην Ελλάδα δεν υπάρχει .




 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
Τι ειναι αυτα τα ξενερωτα πραγματα ρε καυλιαρη? Aκους εκει male domination?
Εγω νομιζα οτι οι αντρες ειναι μονο για να τρωνε σφαλιαρες και να εκπαιδευονται απο εμπειρες αφεντρες ωστε να γινουν σωστα τσουλια  :2funny:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :2on1:
 

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.189
Like
2
Πόντοι
16
Aκους εκει male domination?
Εγω νομιζα οτι οι αντρες ειναι μονο για να δίνουν σφαλιαρες και να τις εκπαιδεύουν, ως έμπειροι αφέντες, ωστε να γινουν σωστα τσουλια  :2funny:

ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :2on1:

Ε καλά νόμιζες.  :s&m_3:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom