Νέα

Mαλακία υγεία ή όχι;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mαλακία υγεία ναι ή όχι;;;;;

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

• Δεν ξερώ/απαντώ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Επισκέπτης
Mαλακία υγεία ή όχι;;;;; :S :think:

Σύμφωνα με τον Δόκτωρ Θ.Ασκητή είναι υγεία και μάλιστα καλό είναι να γίνεται 3 φορές την εβδομάδα,αν δεν υπάρχει σεξ τόσο συχνά και μάλιστα υποστηρίζει οτί κάνει καλό στον προστάτη για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων!!! :rolleyes:

Παλαιότερα το θεωρούσαν αρρώστια κ μη υγιεινό για τον άνθρωπο,σε περιοχή της Ασίας μάλιστα απαγορεύεται ακόμα κ σήμερα δια νόμου!!! :huh:

Πείτε την γνώμη σας,εγώ προσωπικά όταν δεν γαμάω,τρεις φορές την εβδομάδα μαλακία δεν τραβάω,τώρα αν πάθει ο προστάτης μου δεν ξέρω,ελπίζω όχι!!! :P

Υ.Γ.Πάντως από εχθές που το έμαθα λέω να αρχίσω να προσεχώ περισσότερο την υγεία μου(:bigdick:)!!! :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

Σύμφωνα με τον Δόκτωρ Θ.Ασκητή είναι υγεία και μάλιστα καλό είναι να γίνεται 3 φορές την εβδομάδα,αν δεν υπάρχει σεξ τόσο συχνά και μάλιστα υποστηρίζει οτί κάνει καλό στον προστάτη για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων!!! :rolleyes:

Παλαιότερα το θεωρούσαν αρρώστια κ μη υγιεινό για τον άνθρωπο,σε περιοχή της Ασίας μάλιστα απαγορεύεται ακόμα κ σήμερα δια νόμου!!! :huh:

Πείτε την γνώμη σας,εγώ προσωπικά όταν δεν γαμάω τρεις φορές την εβδομάδα μαλακία δεν τραβάω,τώρα αν πάθει ο προστάτης μου δεν ξέρω,ελπίζω όχι!!! :P

Υ.Γ.Πάντως από εχθές που το έμαθα λέω να αρχίσω να προσεχώ περισσότερο την υγεία μου(:bigdick:)!!! :grin:

πώς σου ήρθε αυτό το θεματάκι ρε παίκτη? :S :think:

ξέρεις πιστεύω και την παροιμία:" το πολύ το τάκα-τάκα  :bigdick: :bigdick:κάνει το παιδί μαλάκα! :jerking:"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πώς σου ήρθε αυτό το θεματάκι ρε παίκτη? :S :think:

ξέρεις πιστεύω και την παροιμία:" το πολύ το τάκα-τάκα  :bigdick: :bigdick:κάνει το παιδί μαλάκα! :jerking:"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτό ακριβώς με απασχόλησε: όταν δεν  :knockinb:,δεν είμαι και όσο τακά-τακά πρέπει (:bigdick:)!!! :cheesy:

Μέχρι το πρωί το κουβέντιαζα με ένα ρεμάλι και με άγχωσε ο τσόγλανος,όλο οτί κάτι θα πάθει το πουλί μου νιώθω από το πρωί!!! :tooth:

Y.Γ.Εχώ αρρωστοφοβία(αν το λένε έτσι),θα ρίξω και μία έρευνα στο νετ πάντως.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό ακριβώς με απασχόλησε: όταν δεν  :knockinb:,δεν είμαι και όσο τακά-τακά πρέπει (:bigdick:)!!! :cheesy:

Μέχρι το πρωί το κουβέντιαζα με ένα ρεμάλι και με άγχωσε ο τσόγλανος,όλο οτί κάτι θα πάθει το πουλί μου νιώθω από το πρωί!!! :tooth:

Y.Γ.Εχώ αρρωστοφοβία(αν το λένε έτσι),θα ρίξω και μία έρευνα στο νετ πάντως.

ρε τι μαλακίες κάθεσαι κι ακούς απ τον καθένα!
ούτε απ την υπερβολική χρήση, ούτε απ την λίγη παθαίνει τίποτα!

κάνεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου (η καύλα σου)

Επισκέπτης
ρε τι μαλακίες κάθεσαι κι ακούς απ τον καθένα!
ούτε απ την υπερβολική χρήση, ούτε απ την λίγη παθαίνει τίποτα!

κάνεις ότι επιθυμεί η καρδιά σου (η καύλα σου)
Αντέ πες τα και στον Ασκητή αυτά!!! :P

Τελοσπάντων κάπως ξεαγχώθηκα!!! :badair:

Μα να πας από γαμήσι( :knockinb:) οκ το χάρηκες κιόλας,να πας από λίγη μαλακία ξεφτίλα!!! :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αντέ πες τα και στον Ασκητή αυτά!!! :P

Τελοσπάντων κάπως ξεαγχώθηκα!!! :badair:

Μα να πας από γαμήσι( :knockinb:) οκ το χάρηκες κιόλας,να πας από λίγη μαλακία ξεφτίλα!!! :rolleyes:

κοίτα γίνονται διάφορες έρευνες (που στηρίζονται περισσότερο στη στατιστική)  και που αποδεικνύουν διάφορα, άλλες φορές βέβαια αλληλοσυγκρούονται.
δεν είχες δει τον Ασκητή σε μια εκπομπή το πρωί που είχε πει ότι το σπέρμα προκαλλεί καρκίνο στο στομάχι (για όσες το καταπίνουν) και η Μενεγάκη πανικόβλητη-όσο και αυθόρμητη να λέει:"καλά γιατί δεν μας το λέτε τόσα χρόνια"? :tooth: :tooth:
και σε επόμενη εκπομπή, να λέει ότι νέα έρευνα αποδεικνύει ακριβώς το ανάποδο!

οπότε κι η Ελένη ανακουφίστηκε φαντάζομαι. :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Επισκέπτης
κοίτα γίνονται διάφορες έρευνες (που στηρίζονται περισσότερο στη στατιστική)  και που αποδεικνύουν διάφορα, άλλες φορές βέβαια αλληλοσυγκρούονται.
δεν είχες δει τον Ασκητή σε μια εκπομπή το πρωί που είχε πει ότι το σπέρμα προκαλλεί καρκίνο στο στομάχι (για όσες το καταπίνουν) και η Μενεγάκη πανικόβλητη-όσο και αυθόρμητη να λέει:"καλά γιατί δεν μας το λέτε τόσα χρόνια"? :tooth: :tooth:
και σε επόμενη εκπομπή, να λέει ότι νέα έρευνα αποδεικνύει ακριβώς το ανάποδο!

οπότε κι η Ελένη ανακουφίστηκε φαντάζομαι. :headbang2: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
Ρε το Ελενάκι!!! :grin:

Εκεί ακριβώς είχε πει και για την μαλακία!!! ;)

Υ.Γ.Μάλλον η σεξολογία είναι ψιλο ασαφής επιστήμη ακόμα!!!! :rolleyes:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε το Ελενάκι!!! :grin:

Εκεί ακριβώς είχε πει και για την μαλακία!!! ;)

Υ.Γ.Μάλλον η σεξολογία είναι ψιλο ασαφής επιστήμη τελικά ακόμα!!!! :rolleyes:
άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων!
όπως κα το "νινί" της γυναίκας άλλωστε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
άβυσσος η ψυχή των ανθρώπων!
όπως κα το "νινί" της γυναίκας άλλωστε! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αβυσσός δεν λες τίποτα,κυρίως το νινί της γυναίκας!!! :dancing:

Εν τω μεταξύ 100% οι ψήφοι οτί η μαλακία είναι υγεία,μάλλον όλοι ακούν κ συμβουλεύονται τον Δόκτωρ Θ.Ασκητή!!! :grin:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αβυσσός δεν λες τίποτα,κυρίως το νινί της γυναίκας!!! :dancing:

Εν τω μεταξύ 100% οι ψήφοι οτί η μαλακία είναι υγεία,μάλλον όλοι ακούν κ συμβουλεύονται τον Δόκτωρ Θ.Ασκητή!!! :grin:
ρε τι υγεία και αρρώστια και...μαλακίες?
είναι απλά κάτι φυσικό που κάνει κάποιος σε δύσκολους καιρούς! :knockinb: :S

αρκεί βέβαια μην του καλοαρέσει και αποτελέσει τη μόνη σεξουαλική του διέξοδο! :grin: :grin: :grin:
τότε είναι αρρώστια ναι!
και λέγεται μαλακίαση του άνω και κάτω εγκεφάλου!

ΠιΠίαση με μια λέξη! :dancing: :dancing:  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Πείτε την γνώμη σας,εγώ προσωπικά όταν δεν γαμάω,τρεις φορές την εβδομάδα μαλακία δεν τραβάω,τώρα αν πάθει ο προστάτης μου δεν ξέρω,ελπίζω όχι!!! :P

o αμτζικ δεν ποσταρε ακομη εδω; :think:αυτος το κατεχει καλα το θεμα..... :jerking:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[quote author = Papazol link = topic = 83893.msg1744047 # msg1744047 date = 1269246536]
Mαλακία υγεία ή όχι ;;;;;: S: σκεφτείτε:

Σύμφωνα με τον Δόκτωρ Θ. Ασκητή είναι υγεία και μάλιστα καλό είναι να γίνεται 3 φορές την εβδομάδα, αν δεν υπάρχει σεξ τόσο συχνά και μάλιστα υποστηρίζει οτί κάνει καλό στον προστάτη για αποφυγή μελλοντικών προβλημάτων! : Rolleyes:

Παλαιότερα το θεωρούσαν αρρώστια κ μη υγιεινό για τον άνθρωπο, σε περιοχή της Ασίας μάλιστα απαγορεύεται ακόμα κ σήμερα δια νόμου! : Huh:

Πείτε την γνώμη σας, εγώ προσωπικά όταν δεν γαμάω, τρεις φορές την εβδομάδα μαλακία δεν τραβάω, τώρα αν πάθει ο προστάτης μου δεν ξέρω, ελπίζω όχι! : P

Υ. Γ. Πάντως από εχθές που το έμαθα λέω να αρχίσω να προσεχώ περισσότερο την υγεία μου (: bigdick :)!!! ? D
[/ Quote] ισχυει για ηλικιες πανω απο 55χρονων συμπερασμα πρεπει να μαμαμαι μεχρι να τα τιναξουμε χε! Χε!

Επισκέπτης
Ρε συ άφηνε κενά οπού χρησιμοποιείς φατσούλες πριν την λέξη ή το σημείο στίξης!!! ;)

Επισκέπτης
το σακουλι θελει 3 μερες να γεμισει...ε μετα καλο ειναι ν αδειαζει...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.706
Πόντοι
9.297
και εγω ακουσα οχι τον ασκιτη αλλα εναν αλλο ουρολογο να λεει οτι πρεπει να εκσπερματωνουμε τουλαχιστον ανα 3 μερες.επισης για να βοηθαμε τον προστατη πρεπει να καταναλονουμε επαρκος λικοπενιο που βρισκετει στις ντοματες και το καρπουζι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ειναι και υγεια  , και οικονομια  :2funny: :2funny: :2funny:

Sexy_Despinaki

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οσο πιο συχνα τραβάς... το "λουκι" τοσο πιο συχνα φτιάχνει ο οργανισμός σου καινούργιο σπέρμα.. οποτε αυτο σημαίνει οτι δεν προλαβαίνει να μπαγιατέψει γρήγορα και να χαλάσει.. Επίσης, κανει καλο και στην ψυχική υγεία οποτε μπες στο www.kafto.com]www.kafto.com[/url] και δοστου να καταλάβει στις Ελληνικές τσοντες.. χαχχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom