kostas8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2011
- Like
- 181
- Πόντοι
- 16
και ποιός σου είπε εσένα ότι έκλεισε ?
τα συμβολαια(αποταμιευτικα) πληρωθηκαν στην ληξη τους ή όχι?????
και ποιός σου είπε εσένα ότι έκλεισε ?
τα συμβολαια(αποταμιευτικα) πληρωθηκαν στην ληξη τους ή όχι?????
κανα αξιοπιστο κ δοκιμασμενο site που να στα στελνει τα κιτρινα νομισματα σπιτι εχετε?? αν γινετε κ ανωνυμο
μπορουμε κ απο την Τραπεζα ελλαδος, αλλα εκει σε καταγραφουν και μπορει να στα ζητησουν πισω αν χρειαστει για το εθνικο συμφερον
οι δε χρυσοχοοι νομιζω πως ειναι πιο ακριβοι και αναξιοπιστοι
μέχρι κεραίας... δεν πληρώθηκαν τα επενδυτικά (unit linked)
τα αποταμιευτικά / συνταξιοδοτικά μέχρι κεραίας ...
δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο απλα τους απαντας ότι σου τις εκλεψαν ή ότι τις δωρησες ή ακομα και ότι τις πουλησες για να πληρωσεις λογαριασμούς
kostas86 τα αμερικανικα επιτόκια θα ανεβουν και θα ανεβουν αρκετα και τοτε η wall δεν θα το αντεξει αυτό
σαφως και θα ξερεις ότι είναι τις μοδας τωρα τελευταια αυτου του είδους(ΣΕ ΟΛΕς ΤΙς ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕς) τα και καλα αποταμιευτικα και στο τελος παιρνεις ότι εδωσε και η AIG
αυτό δεν μπορείς να το κάνεις αν τις έχεις αγοράσει από ΤτΕ.. πρέπει υποχρεωτικά να τις πουλήσεις στην ΤτΕ
αυτό δεν μπορείς να το κάνεις αν τις έχεις αγοράσει από ΤτΕ.. πρέπει υποχρεωτικά να τις πουλήσεις στην ΤτΕ
κανα αξιοπιστο κ δοκιμασμενο site που να στα στελνει τα κιτρινα νομισματα σπιτι εχετε?? αν γινετε κ ανωνυμο
μπορουμε κ απο την Τραπεζα ελλαδος, αλλα εκει σε καταγραφουν και μπορει να στα ζητησουν πισω αν χρειαστει για το εθνικο συμφερον
οι δε χρυσοχοοι νομιζω πως ειναι πιο ακριβοι και αναξιοπιστοι
πυραμιδα????αιγυπτου?????Υπαρχει μια επενδυση που με 10.000 ευρω αποδιδει 400.000 ευρώ κέρδος μέχρι τον Σεπτεμβριο.
Η επενδυση αυτη λεγεται grains markets.
Αυτη την στιγμη τα soybeans markets εχουνε 1050/a bushel
Αν καποιος παρει τωρα τα 1460/a bushel OTM calls για 4.00 τον Σεπτεμβριο θα αξιζουνε 80 =20 φορες πανω τα χρηματα σου.
Οποιος θελει λεπτομερεις μπορει να μου στειλει pm να του πω ακριβως τον τροπο πως να το κανει.
Λεω 10.000 γιατι ειναι το minimum requirement για να ανοιξει καποιος λογαριασμο.
πυραμιδα????αιγυπτου?????
Στην Ελλάδα του 2017 και βλέποντας το απολογιστικά ώς πενηντάρης.
Οσοι νέοι αντί να φάνε τα καλά λεφτά που έβγαζαν τις εποχές των παχιών αγελάδων, σε πουτάνες η σε διασκέδαση και τα επένδυσαν, οι περισσότεροι απλά τα έχασαν.
Κάποιοι τα έχασαν στο χρηματιστήριο το 1999 – 2000.
Κάποιοι άλλοι σε επιχειρήσεις που οι περισσότερες βάρεσαν κανόνια.
Κάποιοι άλλοι σε ''ασφαλείς'' επενδύσεις όπως τα ακίνητα, πού τώρα έχουν χάσει το 45% της αξίας τους, και πρέπει να πληρώνουν αρκετά υψηλά έξοδα συντήρησης αλλά και αισίως ΕΝΦΙΑ.
Κάποιοι έχοντας γλυτώσει από τις παραπάνω λούμπες της τελευταίας εικοσαετίας τα έχασαν στην ‘’ασφαλή όαση’’ της Κύπρου μετά το κούρεμα κλίσμα του Χερ Σόιμπλε. Εχω προσωπική εμπειρία από φίλο μου, που δεν με άκουσε, έχασε τις οικονομίες μιας ζωής εκεί, και ζεί σήμερα με αντικαταθλιπτικά.
Κάποιοι άλλοι τα επένδυσαν σε ''στιγμές''. Το ποιοι νοιώθουν μαλάκες σήμερα το αφήνω στη κρίση του καθενός.
Ο υποφαινόμενος, πενηντάρης σήμερα, ΄΄επένδυσε’’ 'παντού'. Σε ταξίδια σε απολαύσεις σε γυναίκες, σε ακίνητα, σε χρηματιστήρια κλπ. Κάπου έχασα κάπου κέρδισα. Συνολικά θα έλεγα ότι αρκετά κερδισμένος είμαι. Μέχρι στιγμής τουλάχιστον. Διότι το παιχνίδι ακόμη συνεχίζεται.
Η μόνη ''επένδυση'' που ποτέ δεν μετάνοιωσα είναι το ότι γύρισα το κόσμο, γέμισα το κεφάλι μου με εικόνες, σκέψεις, γεύσεις, και ότι γάμησα ( επί πληρωμή τις περισσότερες φορές ) πάρα πολλές όμορφες γυναίκες !! Προσωπικά πιστεύω ότι τις επενδύσεις σε γνώσεις, ταξίδια, και εμπειρίες δεν τις μετανοιώνει κάποιος ποτέ.
Σε πρακτικό επίπεδο το τι επιλογές έχει κάποιος σήμερα θα απαντήσω αργότερα μια και τώρα έχω να εμπεδώσω μια νέα ''ασιατική εμπειρία/επένδυση'' που βρήκα στην αθήνα !!!
πολυ ωραιο ποστ αλλα τελειως ασχετο με το θεμα
για μενα η μονη επενδυση που επρεπε να ειχε κανει ενας νεος την χρυση εποχη ειναι τιτλοι σπουδων κ ξενες γλωσσες
ολα τα αλλα χαμενα πηγαν
αλλα ενας που σπουδασε στο εμπ μηχανολογος κ εκανε παραλληλα γερμανικα κ εχει κ τα διπλωματα κλπ τωρα παει γερμανια κ κανει την τυχη του
Σε λιγους μηνες κλεινω τα 31 και με εχει πιασει ενα αγχος για το μελλον. Συνταξη απο το κρατος δε με βλεπω να παιρνω ποτε, η δημοσια υγεια ειναι για τον πουτσο, αρα κατι πρεπει να κανω εγω ο ιδιος ωστε να εξασφαλισω το μελλον μου. Αποταμιευσεις εχω ελαχιστες και ακομα και για αυτες ο τοκος ειναι σχεδον μηδενικος...
Ειναι καποια μελη εδω που ειναι πανω απο 50-60, εσεις εχετε κανει κανα συνταξιοδοτικο προγραμμα, καμια ιδιωτικη ασφαλεια υγειας, εχετε πονταρει σε ακινητα, εχετε χαρτοφυλακιο με μετοχες; Τι συμβουλες εχετε να δωσετε;
Οι υπολοιποι μπουρδελιαρηδες κανετε τιποτα για το μελλον ή τα τρωτε ολα στις πουτανες;