Νέα

Μαϊρα και Κιρκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marki
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Παίδες χαίρεται! Έπεσα πανω σε δυο γκομενετα που το ενα δηλωνει τραγουδιαρα και το αλλο μοντελα. Την μια την λενε Μάιρα και την αλλη Κιρκη. Ξερουμε κατι σχετικο; Αν τον παιρνουν για παραδειγμα και ποσο;

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 49
OP
OP
M

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Μαϊρα

Συνημμένα

• 5.jpg
    5.jpg
    102,3 KB · Εμφανίσεις: 162
OP
OP
M

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Κιρκη (ξανθια)

Συνημμένα

• 6.jpg
    6.jpg
    74,6 KB · Εμφανίσεις: 45

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
η βαρβαρα ειναι η κιρκη μποι.τη γαμουσε ο παντελιδης και μετα ο κασσιδιαρης
και ενδιαμεσα ενας λοχος φανταζομαι.
φιλη μου χροοονια.ωραιο μουνετο αλλα απ τις πλαστικες χαλασε :hi:

OP
OP
M

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
τον παιρνει επ αμοιβη ή ειναι των λεφτων αισθηματων και ειναι της προσκολησεως σε ρουληδες με πορτοφολι;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
τον παιρνει επ αμοιβη ή ειναι των λεφτων αισθηματων και ειναι της προσκολησεως σε ρουληδες με πορτοφολι;
το δευτερο σιγουρα.για το πρωτο δεν εχω ιδεα

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Παίδες χαίρεται! Έπεσα πανω σε δυο γκομενετα που το ενα δηλωνει τραγουδιαρα και το αλλο μοντελα. Την μια την λενε Μάιρα και την αλλη Κιρκη. Ξερουμε κατι σχετικο; Αν τον παιρνουν για παραδειγμα και ποσο;

Αφού δεν ξέρεις αν τον παίρνουν ρε τύπε γιατί άνοιξες το θέμα στην κατηγορία Call-girls? :huh:

OP
OP
M

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
δεν το κατεχω το μπλιμπλικι αδερφε συγνωμη αν χαλασα την ταξη πραγματων.... να τις εβαζα στις διασημες; τις ξερουν πολλοι;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.926
Πόντοι
606
δεν το κατεχω το μπλιμπλικι αδερφε συγνωμη αν χαλασα την ταξη πραγματων.... να τις εβαζα στις διασημες; τις ξερουν πολλοι;
απ το διασημες παντως εισαι πιο κοντα :grin:

OP
OP
M

marki

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
93
Πόντοι
11
Η Μαϊρα σε παλαιοτερες "επιτυχιες"

Συνημμένα

• 4.jpg
    4.jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 61

nagia

Call-Girl
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
6

εάν και εφοσων η κοπελα εχει επενδυση στο σωμα της βαζοντας σελικονη οπωσδήποτε χρειαζεται να βγαλει κερδος από την επενδυση της αυτή.

οποτε με τον έναν η με τον άλλο τροπο η επενδυση θα αποφερει κερδος

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Τύπε η φωτό σου είναι λάθος!
Η (Βαρβάρα) Κίρκη είναι όντως η ξανθιά και είναι χορεύτρια, αλλά η μελαχρινή δεν έχει καμιά σχέση με την Μάιρα (Ψιλοπούλου) που είναι όντως τραγουδιάρα και τέως ηθοποιός (λέμε τώρα!). Η Μάιρα είναι ξανθιά κι αυτή και η πραγματική της φωτός είναι αυτή που παραπάνω ποστ.

Τα κορίτσια είναι ξαδέρφες και φίλες μου στο φου-μπου, πιο πολύ με την Μάιρα έχω επαφές στα πλαίσια δημοσίων σχέσεων που κάνει για τα διάφορα σκυλάδικα που τραγουδάει.

Για το ποια κάνει βίζιτες ή όχι δεν έχω προσωπική άποψη πάντως για την Κίρκη κάτι έχει ακουστεί, με κάμποσα πράσινα φυσικά.
Για την Μάιρα δεν έχω ακούσει κάτι, αν και η πεποίθησή μου είναι πως όλες αυτές έχουν κάποια τιμή, είτε άμεσα (μετρητά στο χέρι), είτε έμμεσα (προώθηση της καριέρας της). Σε κάθε περίπτωση όμως σαν να ξεφεύγουμε τιμολογιακώς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom