Eliza magicgirls
Call-Girl
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2024
- Like
- 1.206
Όχι αγόρι μου δεν ειπα αυτό απλά έτυχε κάποιες φορές να μην κάνω για δικούς μου λόγους καμία σχέση με το μέγεθος όπως λες αυτό δεν έχει και κάποια επιρροή κιόλας στο στοματικό…Βάση ποιόν κριτηρίων γίνεται η επιλογή για το αν θα κάνεις CIM;
Για παράδειγμα αναλόγως το μέγεθος; Δηλαδή μετά το anal, που κάποιες βγάζουν την μεζούρα και το παχύμετρο, εσύ θα το εφαρμόσεις και στο CIM λανσάροντας νέα μόδα;
Νομίζω πως πρέπει να καταλάβεις πώς αυτά που λες είναι ασόβαρα.
Χαχαχ εντάξει αφού το ζητάςΑμα η φωτο ειναι με μουνακι κατι γινεται αλλιως δεν
Ναι δεν γράφει η Ελίζα Μακάρι να μπορούσα να ήμουν άνετη την ώρα που γράφω να βγάλω φωτογραφία το πρόσωπο μου για όσους με ξέρετε και με έχετε δει από κοντά αλλά δυστυχώς δεν γίνεται…Και εάν θες να ξέρεις πολλά άτομα από το forum που μιλάω τους ρωτάω από κοντά εάν βρεθώ μαζί τους εσυ ήσουν αυτός που είπαμε εκείνο έτσι για χαβαλέ όποτε δεν ισχύει καν αυτό που λεςΚαι κάτι ακόμα εδώ του ξέφυγε και προδόθηκε πως δεν γράφει η Ελίζα
Χαχαχ αυτό δεν έχει καμία σχέση με την δουλειά καλή καρδιά να έχουμε όλοι μαςΜπορεί να είμαστε χοντρά και άσχημα μωρα,δε το ξερεις
Απορία και δική μου για την επιστροφή της Σόφιας
Νομίζω είναι πλέον γνωστό πως τα μέλη του bou εκτός από μεγάλα πέη, διαθέτουν και εξαιρετική εμφάνιση. Μορφονιοι!Μπορεί να είμαστε χοντρά και άσχημα μωρα,δε το ξερεις
Όχι αγόρι μου δεν ειπα αυτό απλά έτυχε κάποιες φορές να μην κάνω για δικούς μου λόγους καμία σχέση με το μέγεθος όπως λες αυτό δεν έχει και κάποια επιρροή κιόλας στο στοματικό…
και επιδοσεις ξεχασεςΝομίζω είναι πλέον γνωστό πως τα μέλη του bou εκτός από μεγάλα πέη, διαθέτουν και εξαιρετική εμφάνιση. Μορφονιοι!
Μάλλον από εβδομάδα...Την αναμένουμε ΉΔΗ ....
Η καρτέλα της το αναφέρει σαν υπηρεσία.ποια είναι τα κριτήρια για να κάνει CIM; για εμένα είναι βασικό προκειμένου να κανονίσω συνάντηση.
Η καρτέλα της το αναφέρει σαν υπηρεσία.
Εμένα μου είπε από κοντά ότι το έχει κόψει πλέον. Πως δεν το προσφέρει.
Βέβαια εδώ είπε ότι το κάνει.. Ίσως άλλαξε γνώμη πάλι.
Εφόσον λες ότι είναι βασικό για σένα, απαίτησε το σαν υπηρεσία για να κλείσεις.
....σε κάποια άτομα δεν έκανα επιλεγμένα για να είμαι ειλικρινής....
λεφταδες ξεχασεςΝομίζω είναι πλέον γνωστό πως τα μέλη του bou εκτός από μεγάλα πέη, διαθέτουν και εξαιρετική εμφάνιση. Μορφονιοι!
Καλησπέρα γυναικάρα όμορφηΖουμερα φιλακια και ομορφη κυριακη στα Αστερακια μου
Καλησπερα αστερι μου ομορφοΚαλησπέρα γυναικάρα όμορφη
....κουκλα εγινες ανεξαρτητη?!!??Καλησπέρα με πολύ καύλα
Διαθέσιμη ξανά Δευτέρα στις 17.00
Τρίτη και Τετάρτη από νωρίς