ΔανάηMagic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2024
- Like
- 5.800
Σου κάνει αυτό?Το μουνακι σου το έχουμε, το κωλαρακι σου ;;
Σου κάνει αυτό?Το μουνακι σου το έχουμε, το κωλαρακι σου ;;
Πεντανόστιμη ότι πρέπει για ξέσκισμαΣου κάνει αυτό?
Παράδεισος!!!@!@Σου κάνει αυτό?
Απιστευτη!!!!!!Σου κάνει αυτό?
Εντάξει ναι...Η Νέμεσις της τσέπης με το μέσο πορτοφόλι είναι το κορίτσι...
Είναι πολύ καλή, έγραψα κριτική (περιμένω να ανεβεί) ενώ έχει ήδη άλλη μία κριτική στο προφίλ της.Καποια πληροφορια για την νεμεσις;;;;ειναι καποια επωνυμη;;;υπηρεσιες;;;αν θελεις και ο μαγος περιμενω προσωπικο μυνημα γιατι θελω να την κλεισω την κοπελα
"ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του "......Καλησπέρα αγόρια μου λοιπόν επειδή από τότε που ξανά ξεκίνησα αυτήν την περίοδο έχω δυο καινούργιες κριτικές όπου η μια είναι καλή και η άλλη όχι θα ήθελα να σχολιάσω πρώτον όσον αφορά την δεύτερη κριτική αγαπητέ που την έγραψες θυμήσου λίγο τον τρόπο που φερόσουν και το ποσό απότομος ήσουν και το πως μίλαγες γιατί το παραδέχτηκες και μόνος σου και το ότι μου λες ενώ έπρεπε να φύγω ακριβώς στην ώρα μου ότι να κάτσω παραπάνω 5 λεπτά και σιγά δεν θα μου πουν κάτι και να κάνω μπάνιο 3 λεπτά πριν βγω… Και όσον αφορά τα σχόλια από κάτω ότι κριτική και εάν έχω είτε καλή είτε κακή πάντα θα βρίσκεται κάτι να πείτε δεν αρέσουμε σε όλους και δεν ταιριάζουμε με όλους ούτε όλες οι ημέρες είναι ίδιες όποτε οποίος πραγματικά θέλει καλύτερα να το βλέπει μόνος του και να συμπεράνει… Επίσης το ότι έχω αλλάξει σε κάποια πράγματα ισχύει και δεν το αλλάζω συνεχίζω να το προσπαθώ και σαν διάθεση και σαν υπηρεσία και γενικά δεν θέλω να έχω πάντα την αποδοχή από όλους και να ακούω ότι είμαι τέλεια αλλά να σέβονται την δουλειά του καθενός και να μην γράφουν αισχρά σχόλια που μειώνουν τον άλλον….. Ευχαριστώ πολύ φιλια από μεθαύριο μαζί σας αγάπες
Καποια πληροφορια για την νεμεσις;;;;ειναι καποια επωνυμη;;;υπηρεσιες;;;αν θελεις και ο μαγος περιμενω προσωπικο μυνημα γιατι θελω να την κλεισω την κοπελα
Πληροφοριες φωτο για Αρτεμις ???
Απορω με τον Μάγο , εχω γραψει και αλλες φορες , γιατι την κρατα και δυσφημιζει και την προσπαθεια των αλλων κοριτσιων, ΒΛΕΠΕ Σοφια Αλεξια Βικυ Ροξυ και παλαιοτερα Αριανα Βανεσα Αμυγδαλια !!!!
Καλά ότι πεις. Ήμουν ευγενικός μαζί σου και προσπάθησα να σου εξηγήσω κάποια πράγματα αλλά εσένα το μόνο που σε ενδιαφέρει ήταν να μην γράψω κριτική και έλεγες ότι είχες μια κακή μέρα.Καλησπέρα αγόρια μου λοιπόν επειδή από τότε που ξανά ξεκίνησα αυτήν την περίοδο έχω δυο καινούργιες κριτικές όπου η μια είναι καλή και η άλλη όχι θα ήθελα να σχολιάσω πρώτον όσον αφορά την δεύτερη κριτική αγαπητέ που την έγραψες θυμήσου λίγο τον τρόπο που φερόσουν και το ποσό απότομος ήσουν και το πως μίλαγες γιατί το παραδέχτηκες και μόνος σου και το ότι μου λες ενώ έπρεπε να φύγω ακριβώς στην ώρα μου ότι να κάτσω παραπάνω 5 λεπτά και σιγά δεν θα μου πουν κάτι και να κάνω μπάνιο 3 λεπτά πριν βγω… Και όσον αφορά τα σχόλια από κάτω ότι κριτική και εάν έχω είτε καλή είτε κακή πάντα θα βρίσκεται κάτι να πείτε δεν αρέσουμε σε όλους και δεν ταιριάζουμε με όλους ούτε όλες οι ημέρες είναι ίδιες όποτε οποίος πραγματικά θέλει καλύτερα να το βλέπει μόνος του και να συμπεράνει… Επίσης το ότι έχω αλλάξει σε κάποια πράγματα ισχύει και δεν το αλλάζω συνεχίζω να το προσπαθώ και σαν διάθεση και σαν υπηρεσία και γενικά δεν θέλω να έχω πάντα την αποδοχή από όλους και να ακούω ότι είμαι τέλεια αλλά να σέβονται την δουλειά του καθενός και να μην γράφουν αισχρά σχόλια που μειώνουν τον άλλον….. Ευχαριστώ πολύ φιλια από μεθαύριο μαζί σας αγάπες
"ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του "......
Επειδη μας τρελανες στις καταχωρισεις οτι αλλαξεσ συνηθειες κλπ
Επειδη ζητας "αλλά να σέβονται την δουλειά του καθενός" αλλα απο οτι αποδεικυεται πλεον εσυ δεν σεβεσαι ουτε τα χρηματα του αλλου τα οποια δεν ξερεις πως τα εχει αποκτησει ....
όσον αφορά την δεύτερη κριτική αγαπητέ που την έγραψες θυμήσου λίγο τον τρόπο που φερόσουν και το ποσό απότομος ήσουν και το πως μίλαγες γιατί το παραδέχτηκες και μόνος σου και το ότι μου λες ενώ έπρεπε να φύγω ακριβώς στην ώρα μου ότι να κάτσω παραπάνω 5 λεπτά και σιγά δεν θα μου πουν κάτι και να κάνω μπάνιο 3 λεπτά πριν βγω…
Εγώ μια χαρά τα σέβομαι και είμαι σωστή όπως πρέπει ούτε μειώνω κανέναν ούτε υποβιβάζω επίσης το τι κάνουν τα αλλά κορίτσια είναι δικαίωμα τους και μπράβο τους εγώ απλά ζήτησα να μην υπάρχουν μειωτικά σχόλια να λέει ο καθένας την άποψη του αλλά χωρίς να μειώνει τον άλλον"ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, μήτε τη γνώμη άλλαξε, μήτε την κεφαλή του "......
Επειδη μας τρελανες στις καταχωρισεις οτι αλλαξεσ συνηθειες κλπ
Επειδη ζητας "αλλά να σέβονται την δουλειά του καθενός" αλλα απο οτι αποδεικυεται πλεον εσυ δεν σεβεσαι ουτε τα χρηματα του αλλου τα οποια δεν ξερεις πως τα εχει αποκτησει ....
απορω με τον μαγο , εχω γραψει και αλλες φορες , γιατι την κρατα και δυσφημιζει και την προσπαθεια των αλλων κοριτσιων ΒΛΕΠΕ Σοφια Αλεξια Βικυ Ροξυ και παλαιοτερα Αριανα Βανεσα Αμυγδαλια !!!!