Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 43.151
Όπου μπει @Spiros_73 μου...πηγες να πεις κωλος
Όπου μπει @Spiros_73 μου...πηγες να πεις κωλος
Για πολύ χυσιμο είσαι μωρό μουΧρόνια πολλά στα μωρά που γιορτάζουν,και στης Ελενες που θα έχω γλειψει Διαθέσιμη από 18:00
Την έδιωξαν ή έφυγε?? Ξέρεις τι έπαιξε??Την έδιωξε ο μάγος
Την έδιωξαν το είπε ο ίδιος ο ΜΑΓΟΣ στο νήμα εδώ . Μη παίζουμε σπασμένο τηλέφωνοΤην έδιωξαν ή έφυγε?? Ξέρεις τι έπαιξε??
Κάντε κανένα σταυρό να μην φύγει η Σοφία και αφήστε τις μαλακιες. Για @despoinamagicmilf δεν έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν θέλω να λέω παπατζες αλλά θα γίνει σύντομα
Η @Sofia_Magic είναι η ναυαρχίδα του μάγου τώρα και να παραμείνει δε πρέπει να πάει πουθενάΚάντε κανένα σταυρό να μην φύγει η @Sofia_Magic και αφήστε τις μαλακιες. Για @despoinamagicmilf δεν έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν θέλω να λέω παπατζες αλλά θα γίνει σύντομα
Αδερφέ δεν είναι η σελίδα εδώ για ομάδες οπότε μην το ανεφερεις καν. ΑΛΛΆ ΕΊΣΑΙ ΨΩΛΑΣ ΕΠΙΣΤΡΈΨΑΜΕ ΣΤΗΝ Α1 ΣΤΟ ΜΠΑΚΣΕΤΖΗΤΩ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ! ΖΗΤΩ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΛΕΣ!
Κάντε κανένα σταυρό να μην φύγει η @Sofia_Magic και αφήστε τις μαλακιες. Για @despoinamagicmilf δεν έχω δοκιμάσει ακόμα οπότε δεν θέλω να λέω παπατζες αλλά θα γίνει σύντομα γιατί με έχει κατακαυλωσει μόνο και μόνο από το παρουσιαστικο της
Εδω περιμένω τον Richard Gere! Ρίτσαρντ βερε αρε γου μυ λοβε...Η @Sofia_Magic είναι η ναυαρχίδα του μάγου τώρα και να παραμείνει δε πρέπει να πάει πουθενά
πες την βαλει κωλο!δες το ειπα εγω
@Sofia_Magic μια ηλιόλουστη μέρα ξεκίνησε από το πρωί...πες την βαλει κωλο!δες το ειπα εγω
Είναι γάτα αυτή ...θα το καταλάβει ...πες την βαλει κωλο!δες το ειπα εγω
@despoinamagicmilf βάλε λίγο τον Κωλο σου ψυχή μου Γιατί μαγειρεύω ...
Φαγαμε ακυροΕίναι γάτα αυτή ...θα το καταλάβει ...
Αυτό είναι για την πίτα που φάγαμε εμείς η για αυτό που θα φάει η Σοφία??Καλή ὄρεξη
Αυτό είναι για την πίτα που φάγαμε εμείς η για αυτό που θα φάει η Σοφία??