Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.500
- Πόντοι
- 8.846
φοβάμαι πως θα περάσει στη λήθη...@Rebirthed Sapiens Sapiens
Απαξιει η μεγαλος σακης
κρίμα. το μπου έχει ανάγκη ταλέντων
φοβάμαι πως θα περάσει στη λήθη...@Rebirthed Sapiens Sapiens
Απαξιει η μεγαλος σακης
Θεωρεις τρολαρισμα επειδη ζηταμε λεπτομέρειες?
Οπως θα εχεις καταλαβει εσυ και οσοι τρολαρετε εμενα για τους δικους σας ακυρους λογους ο καθενας σας.. δεν συμμετεχω στο νημα πλεον (το εχω ξαναγραψει αλλωστε ποιο αναλυτικα)
Απλα εκανα μια εξαιρεση κανοντας μια αναφορα επειδη χαρηκα που γυρισε η Φραντζεσκα
Υ.Γ. Γραψε οτι θες- πες οτι θες (οπως επισης εχω πει βαριεμαι να ασχοληθω.. θα γραψω μονο κριτικη αν συναντησω καποια καινουργια κοπελα)
Υ.Γ.2. Αν σκασει τωρα και καποιος αλλος εντελως τυχαια τοτε χεστηκα
Καλα να περνατε
Υπαρχουν οι κριτικες μου... υπαρχει κριτικη και για την ΦρατζεσκαΘεωρεις τρολαρισμα επειδη ζηταμε λεπτομέρειες?
Τι μωρό είσαι εσύ!!!Καλημερα
Σήμερα και αύριο θα είμαι διαθέσιμη!!
Φιλιά πολλά.στον υπέροχό μου που μου έβγαλε τις φωτογραφίες
Ωραίο βοήθημα, τι άλλα παιχνίδια έχει το δωμάτιοΚαλησπέρα μωράκια μου
Αγαπημένη μέρα η Παρακευή
Εδώ μια φωτό στην οποία και να ήθελα δεν γινοταν να κουνηθώ καθόλου..
@Γιολάντα Magic Ο ορισμός της καύλας..Καλημερα και καλό ΣΚ
Τι μουνάρα είναι αυτή;Καλησπέρα μωράκια μου
Αγαπημένη μέρα η Παρακευή
Εδώ μια φωτό στην οποία και να ήθελα δεν γινοταν να κουνηθώ καθόλου..
Καλημερα γιολανταΚαλημερα και καλό ΣΚ
Δώσε τού λίγο χρόνο...αν γυρίσει ήταν δικό σου...αν όχι δεν ήταν ποτε... οχχ ουπς για σχέση είναι αυτό σόρρυ...Σάκη, αν βάλουμε ρεφενέ όλα τα παιδιά και κεράσουμε ένα κορίτσι από εδώ, εκτός από κριτική, θα σταματήσεις να μας κρατάς μούτρα;
Το βλέπεις οτι εγώ δεν σε πειράζω, κάνω λάικ στις κριτικές σου και προσπαθώ να γυρίσεις
η απόλυτη γυναίκα...αναλογίες που "σκοτώνουν"...Καλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
καυλό ΣΚ θα ναι αν μπορέσουμε να βρεθούμε @Γιολάντα MagicΚαλημερα και καλό ΣΚ
1)Δεν κραταω μουτρα απλα βαρεθηκα.. Η γνωμη μου για καθε κοπελα του μαγου που εχω συναντησει ειναι γνωστη... Συν οτι παροτι με διασκεδαζει ο καθε ανωνυμος τυπος να ασχολειται απο το πουθενα με εμενα (καλη ωρα οπως κανεις εσυ τωρα )δεν εχω ορεξη.. προτιμω οποτε μπαινω απλα να διαβαζωΣάκη, αν βάλουμε ρεφενέ όλα τα παιδιά και κεράσουμε ένα κορίτσι από εδώ, εκτός από κριτική, θα σταματήσεις να μας κρατάς μούτρα;
Το βλέπεις οτι εγώ δεν σε πειράζω, κάνω λάικ στις κριτικές σου και προσπαθώ να γυρίσεις
Τι καυλιαρα είσαι εσύ μωρό μου!! Ένα πρωινό δυνατό που θεςΚαλημερα και καλό ΣΚ
Εγω ειμαι μεσα παντως, επειδη η μοιρα του παιξε ασχημο παιχνιδι με το ραντεβου του glamour,Σάκη, αν βάλουμε ρεφενέ όλα τα παιδιά και κεράσουμε ένα κορίτσι από εδώ, εκτός από κριτική, θα σταματήσεις να μας κρατάς μούτρα;
μεγάλε σάκη καταρχάς εγώ δεν είμαι ανώνυμος τύπος, είμαι ο σαπιενς σάπιενς με το όνομα...1)Δεν κραταω μουτρα απλα βαρεθηκα.. Η γνωμη μου για καθε κοπελα του μαγου που εχω συναντησει ειναι γνωστη... Συν οτι παροτι με διασκεδαζει ο καθε ανωνυμος τυπος να ασχολειται απο το πουθενα με εμενα (καλη ωρα οπως κανεις εσυ τωρα )δεν εχω ορεξη.. προτιμω οποτε μπαινω απλα να διαβαζω
2) Δες την θετικη πλευρα του πραγματος: Διαμαρτυροσασταν και με πειραζατε επειδη λεγατε πως γραφω σεντονια.. Σας εκανα την χαρη και γλυτωσατε.. βεβαια με ξαναναφερεται τωρα που δεν ασχολουμαι με το νημα αλλα οκ πασο
3) Ποσταρετε οτι θελετε και πειτε οτι θελετε εσυ και ολοι οι υπολοιποι που σας αρεσει γενικα να ασχοληστε με αγνωστους
Καλη συνεχεια @CaptainK , καλη συνεχεια μαγκες
Γυναικάρα με τα όλα της!!! Όρθιο πρωκτικο μπροστά στον καθρέφτη και να τραβάς βίντεοΚαλό Σαββατοκύριακο μωράκια Απο Δευτέρα μαζί, να περάσετε όμορφα
Σόφι βλέπεις πόσο δύσκολος είναι. Έχει μουλαρώσει ο άτιμος. Πότε θα πάμε για ένα ποτάκι να μου πεις την άποψή σου για το τι πρέπει να κάνω;Δώσε τού λίγο χρόνο...αν γυρίσει ήταν δικό σου...αν όχι δεν ήταν ποτε... οχχ ουπς για σχέση είναι αυτό σόρρυ...
διαβολικόΣόφι βλέπεις πόσο δύσκολος είναι. Έχει μουλαρώσει ο άτιμος. Πότε θα πάμε για ένα ποτάκι να μου πεις την άποψή σου για το τι πρέπει να κάνω;
ο σάκης το φυσάει, υποστήριξη με λόγια θέλει. όχι χρήμαΕγω ειμαι μεσα παντως, επειδη η μοιρα του παιξε ασχημο παιχνιδι με το ραντεβου του glamour,
Βαζω το 50% των χρηματων να το ευχαριστηθει ο σακαρος