Βανέσα Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2021
- Like
- 9.331
τύπε όντως ανίκητος.Ένα έχω να προσθέσω φίλε μου και θα σε αφήσω να ακολουθήσεις τον δρόμο σου γιατί αναγνωρίζω ότι είσαι ανίκητος: Σάκη γόη γυναικών, πάρε το bourdela.com!
με απογοήτευσες...που είναι το "χέστηκα" ?Τι ωραιο ειναι να ξαναμπαινειες και το πρωτο που να βλεπεις ειναι να γρσφονται ωραια (αχρηστα) πραγματα για σενα (και οχι κατι σχετικο με τα νηματα)
Υ.Γ. η ωαση που λες @CaptainK ειναι βαση πραγματικων γεγονοτων .. οκ καναμε ενα λαθακι στην ορθογραφια
Υ.Γ. ο @hornyasfuck με εκανε μπλοκ οταν ειχα θεσει ενα ερωτημα για τις ελληνιδες (το οποιο ειχε σκασει σαν βομβα μεγατονων εδω μεσα για καποια και τελικα αποδειχτηκε παπαρολογια ) ..Ωστοσο στο ερωτημα μου με ειχε παρεθεσει , του ειχα απαντησει... με εκανε μπλοκ..και ζησαμε ολοι καλα
Υ.Γ.2. ο @LION7 απλα εγραφε, γραφει και θα συνεχιζει λογικα να γραφει στο ακυρο για μενα.. το συνηθισα
Υ.Γ.3. Απο εκει και περα παντα να θυμασαι οτι εχω γραψει σε προηγουμενα ποστ.. Τρολαρε ελευθερα και εσυ και οποιος αλλος θελει ..
Εχουμε καυλωσει ασχημα με την παρτυ σου και θελουμε να σε σκισουμεΜωρακια τι κανεετεεε;;;;
Να έρθετε να με σκίσετε τότεΕχουμε καυλωσει ασχημα με την παρτυ σου και θελουμε να σε σκισουμε
Καλώς την.. νόμιζα ότι δεν μας έκανες παρέα πια επειδή είμαστε μπουρδελιαρηδες...Μωρακια τι κανεετεεε;;;;
Δεν παίζεσαι βλέπωΝα έρθετε να με σκίσετε τότε
Φίλε Σάπιενς, εσύ όταν γράφεις καταλαβαίνουμε τί θες να πεις, ασχέτως εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι. Δεν υφίσταται σύγκριση.τύπε όντως ανίκητος.
γράφω κι εγω σεντόνια αλλά ο σάκης είναι απο άλλο πλανήτη...
Fa fa fa fa fa fa fa faΦίλε Σάπιενς, εσύ όταν γράφεις καταλαβαίνουμε τί θες να πεις, ασχέτως εάν συμφωνεί κάποιος ή όχι. Δεν υφίσταται σύγκριση.
Ο Σάκης ειναι psycokiller
better run, run, run awayFa fa fa fa fa fa fa fa
Psychokiller
Qu^est ce que c' est?
Ωραιο δωματιο.περιμενε ετσι οπως εισαι.ερχομαιΚαλησπερα...λανσάρω το καινούργιο δωματιο του Πριαμου...
Απίστευτη γυναικα με στυλ, αισθησιασμό καυλα και έναν τρόπο να σε φτιάχνει πριν ακόμα σε ακουμπήσει...Δεν το αφήνω λέμε...
Λαγε μου που είσαι? ❤@Γιολάντα Magic τι κορμί είναι αυτό που έχεις φτιάξει μέσα σε 2 μήνες γαμω το φελεκι μου... Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό εεε??
Γύρισα από διακοπές μαυρισμένος και καυλωμενος... Σημαίνει ότι πρέπει να σε δωΛαγε μου που είσαι? ❤
Τι σημαίνει?
ποιο δωμάτιο είναι αυτό?Καλησπερα...λανσάρω το καινούργιο δωματιο του Πριαμου...
Πρίαμος Ηλιούπολη - το νησίποιο δωμάτιο είναι αυτό?
Π