Sofia_Magic
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2021
- Like
- 44.457
Θα με παρακαλάς.....μετα εχει σουρβαϊβορ ημιτελικο... σορρυ
Θα με παρακαλάς.....μετα εχει σουρβαϊβορ ημιτελικο... σορρυ
το νουσου μην πεσεις, φελακια αγκαπε μο......Θα με παρακαλάς.....
Το ξερουμε οτι κανεις καταπληκτικη κουνια γενικα, για νεο μας το λες?Κάνω κούνια...θα απαντήσω μετά... σόρρυ αγάπες...
Να σου πω,αυτο που ειναι και γλυφιτζουρι δεν κανει?Tip of the day: Αν της πάρει κανείς μονόπετρο δε θέλω τσιγγουνιές στα καράτια. Από 0.30 και πάνω.
1) Τι να κανουμε δεν ειμαι ετοιμος ακομα για γαμο
2)Για την Γιολαντα ακουστηκε και εγω ειπα με λιγα λογισ ποιος χεστηκε εαν περνσμε καλα με οποιοδηποτε call girl
3) Επειδη σε εχω διαβασει αρκετες φορες ξερω οτι εισαι πλακατζης και χιουμοριστας οποτε ολα καλα με τα γραφομενα σου
Κάνει αν έχει υπογλυκαιμία το κορίτσιΝα σου πω,αυτο που ειναι και γλυφιτζουρι δεν κανει?
Αν δεν έχεις έρθει σε επαφή με το έργο του, θα σου πρότεινα να γνωρίσεις και τον Αναγνωστάκη, νομίζω ότι σου ταιριάζει, είναι και του κόμματος,ωείσαι και εσύ κόμματος!Το αν θα είμαι για πάντα συνοδος αυτό εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμένα....το αν επίσης μαρεσει να διαβάζω και να κάνω και άλλα πράγματα εκτός από το να γαμιεμαι επίσης δεν σε αφορά
. .επίσης το επάγγελμα.δεν καθορίζει κανέναν άνθρωπο αλλά η γενικοτερη στάση του πως είναι πως στέκεται και πως σχετίζεται
Απλα.εσυ έχεις μείνει στις πουτανες τις δεκαετίας του 90 που ήταν αποκλειστικά αυτό
PS. Προτιμώ καβάφη και Μισιο ευχαριστώ...
και λάικ και χαχα ηθελα να βάλω....και "ωωωω τι του'πεεεεε"...Μπα ουτε καν διαβαζω τι γραφεις,γραφεις σεντονια συνηθως και βαριεμαι να τα διαβασω. Παντως ησουν ο πρωτος που ηθελες λιστα απ'το @jormakka για το ποιος ειναι τι. Τελικα εμαθες που συγκαταλεγεσαι?
Πολύ κομμουνιστής βρε παιδί μ0Αν δεν έχεις έρθει σε επαφή με το έργο του, θα σου πρότεινα να γνωρίσεις και τον Αναγνωστάκη, νομίζω ότι σου ταιριάζει, είναι και του κόμματος,ωείσαι και εσύ κόμματο
Τζειμς,τα λες ωραια τα λες καλακαι λάικ και χαχα ηθελα να βάλω....και "ωωωω τι του'πεεεεε"...
τα βαζω γραπτώς το λοιπόνε!!
Ναι, μερικές φορές φορές το παρακάνει, αλλά μην ξεχνάς ότι έζησε και έγραψε σε εποχές ακραίου φανατισμού. Πάντως γράφει ωραία, και διεγείρει έντονα το συναίσθημα.Πολύ κομμουνιστής βρε παιδί μ
Τα λει πολυ καλα ο @james034 συμφωνω..Τζειμς,τα λες ωραια τα λες καλα
Σου εχω πει να μην παρεξηγησε τοσο ευκολα,ειδικα εδω μεσα. Στον James το γραφω συχνα αυτο γιατι ειμαστε bourdelobros. Αλλο τιποτα?Τα λει πολυ καλα ο @james034 συμφωνω..
Και εσυ τα λες ωραια..
Το θεμα εινσι το εξης (και εχει πλακα): ο @james034 πεταει υπονοουμενα για μενα καθε φορα χωρις να ασχολουμε καν μαζι του
Εσυ ειπες σεν με διαβαζεις.. Πασο..Καλα κανεις αν δεν με διαβαζεις
Αλλα τα υπονοουμενα και τα γραφομενα δειχνουν αλλο..
Τελος παντων, εαν δεν εχετε τι να μου απαντησετε στα ποστ μου απλα γραψτε με.. κανενα προβλημα, ουτε φιλοι ειμαστε ουτε καν γνωριζομαστε... αλλα τα υπονοουμενα δεν ειναι ευγενικα ουτε αντρικια..
Συμφωνεις φανταζομαι ετσι?
Πιστεψε δεν παρεξηγουμε καθολου.. Ειμαι τερμα ηρεμος.. Αυτο ελειπε να εχω κακιες για ατομα που δεν ξερω ουτε καν τις φατσες τους.. Απλα οπως εγω τα λεω ολα χυμα ετσι θελω και εμενα να μου τα λενε ολα χυμα (αυτο παει για τον @james034 ).. Αυτο.. κατα τα αλλα ολα οκ απο μεναΣου εχω πει να μην παρεξηγησε τοσο ευκολα,ειδικα εδω μεσα. Στον James το γραφω συχνα αυτο γιατι ειμαστε bourdelobros. Αλλο τιποτα?
Ασε που με εκοψες,μολις διαβαζα την κριτικη του @lagonisian ,νομιζα οτι θα παθει καρδια σε καποια φαση.
Τρομερή κούνια, για πολλά πέρα δώθεΚάνω κούνια...θα απαντήσω μετά... σόρρυ αγάπες...
μη μασας εγω απλα σε τσιγκλαω. τωρα σχετικα με την κριτικη... ηθελα να ρωτησω τον @lagonisianΠιστεψε δεν παρεξηγουμε καθολου.. Ειμαι τερμα ηρεμος.. Αυτο ελειπε να εχω κακιες για ατομα που δεν ξερω ουτε καν τις φατσες τους.. Απλα οπως εγω τα λεω ολα χυμα ετσι θελω και εμενα να μου τα λενε ολα χυμα (αυτο παει για τον @james034 ).. Αυτο.. κατα τα αλλα ολα οκ απο μενα
Υ.Γ. συγνωμη που σε διεκοψα ενω διαβαζες την κριτικη του @lagonisian
Ναι καλέ γιατί εδώ μέσα πουλάμε φικια για μεταξωτές κορδέλες
Όχι αγάπη μου για να καταφέρεις να με τσαντισεις θες πολύ προσπάθεια ....Δεν ήθελα να σε τσατίσω με συγχωρείς.