adventure1290
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2016
- Like
- 1.010
- Πόντοι
- 81
Εκτός από κωλάρα έχεις και υπέροχα χειλάκια!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Λογικό να πηγαίνει συνέχεια πίπα - κώλο!
Εκτός από κωλάρα έχεις και υπέροχα χειλάκια!Λογικά με τέτοια ζέστη θα πάρω και bonus σήμερα που δουλεύω ❤
Μωρη καυλα μας εφτιαξες παλι.εχεις μαυρισει κιολας.ο κωλος τουρλα ολα τα λεφτα ειναι.Δεν είναι στημένος βέβαια αλλά δεν μπορώ να σου χαλάσω και χατήρι ❤
Σε αυτό το σημείο θα έρθει ο @Jim85 Και εκτός του ότι θα αναφέρει τους Έλληνες φορολογούμενους , θα με αποκαλέσει ανεδεστατο πλασμα που δεν τηρώ τις ώρες κοινής ησυχίας για την εύρυθμη λειτουργία του τόπου μας
Αγαπη μου όσον αφορά το 2ο σκέλος θέλω να σου πω ότι όταν κάνεις σςξ υπάρχει απόλυτη ελευθερία δίχως όρια., ο χρόνος παγώνει και οι αισθήσεις διογκώνονται.....επομένως, όταν κάνω ΣΕξ σπίτι μου 4 η ώρα το πρωί πως να σκεφτώ ότι είναι ώρα κοινής ησυχίας.?
Οκ εδώ θέλει ψυχραιμίαΚαλησπέρα μωράκια
Αύριο επιστρέφω από Τρίτη ξανα μαζί
Σε ένα μήνα που θα σε δω, θα σου κάνω κ'άλλα.. Τι λες;Εσυ έχεις κάνει ήδη πολλά
Έλα Θεσσαλονίκη βόλταΚαλησπέρα μωράκια
Διαθέσιμη από 6:30
Είναι ίδιον του χαρακτήρα και του ζωδίου μου να πιανω πράγματα στον αέρα για άτομα που δεν μου είναι αδιάφορα... Ρώτα και τη ΣοφίαΑχ πόσο με ξέρεις χωρίς να με ξέρεις ❤
πιστεύω πάντως και κρεβατιακά θα ταιριάξουμεΜόλις την ρώτησα...ταιριάζουμε ζωδιακα πάντως ❤
Χθες με ρώτησαν αν έχουμε σχέση.... λογικό να ρωτάνε με αυτά πού γράφεις....κάπου όπα Γιολ ...χάνω υποψήφιους γαμπρούς...
γιατί όχι?? αν ζηλεύεις πάω πάσο αλλά με ξέρεις είμαι ανοιχτόμυαλος...όλοι οι καλοί χωράνε...Δευτέρα Τετάρτη εσύ @Sofia_Magic , Τρίτη Πέμπτη Σάββατο @Γιολάντα MagicΕμμμ οχιιιιι
Υπερπαραγωγή και με εντυπωσιακό med στριγκακι.. Φάγαμε καλάόχι ρε συ εδω είναι...την πήρα το Σάββατο και έμεινα μαλάκας...έτρεχα μετά Ωνάσειο για καρδιογραφημα...θα ανέβει κριτική
όχι ρε συ εδω είναι...την πήρα το Σάββατο και έμεινα μαλάκας...έτρεχα μετά Ωνάσειο για καρδιογραφημα...θα ανέβει κριτική
Aπ'οτι εχω καταλαβει η Taylor δεν πολυκαιγεται για επικοινωνια,ισως εχει πολυ κοσμο που τη ζηταει.Ἡ Τέιλορ τί ἔγινε ρέ παιδιά; Πάλι σέ ρεγκάτα πῆγε?
κοιτα να γραψεις για συναισθηματα και καρδιες ενωμενες.ανεβαίνει κριτική άμεσα...
μόνο για αυτά θα γράψω εννοείται...Aπ'οτι εχω καταλαβει η Taylor δεν πολυκαιγεται για επικοινωνια,ισως εχει πολυ κοσμο που τη ζηταει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
κοιτα να γραψεις για συναισθηματα και καρδιες ενωμενες.
Τελεια σου εχω Κροπότκιν να στοχαστούμε ❤Δεν μπορώ να στα λέω όλα δημόσια ρε Γιολ! Σύντομα επιστρέφω στην Ελλάδα και λέω να διαβάσουμε μαζί αν σε αφήνει αυτή η Σοφία που είναι Κέρβερος
Τι είπες τώρα!!! Θέλω να διαβάσουμε Κροπότκιν!!! Μόνο...(καλά όχι μόνο, μαλακίες λέω).Τελεια σου εχω Κροπότκιν να στοχαστούμε ❤
Τελεια σου εχω Κροπότκιν να στοχαστούμε ❤
εεε δεσποινίς....τι κάνετε εδώ τέτοια ώρα?? έχω την αίσθηση ότι πρέπει να φύγετε για να προλάβετε...Τελεια σου εχω Κροπότκιν να στοχαστούμε ❤