makrixeris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανα μαγαζί στην Αθήνα που να μαζεύει ώριμες κύριες και να ψάχνονται ?
FIRST .......Ζωγράφου!
Ψάχνω και εγώ Μιλφ προς Γκιλφ να σπρώξω, αλλά δεν βρίσκω τπτ. Τις θέλω φινετσάτες και καλοδιατηρημένες όμως σαν τις μάνες των Στίφλερ και Φιντς από american pie reunion. Ξέρουμε στέκια τέτοιων κυριών? Λείπει και ο Γαμα'ι'κανός στο στρατό και δεν έχω άτομο σχετικό να ρωτήσω..
Ψάχνω και εγώ Μιλφ προς Γκιλφ να σπρώξω, αλλά δεν βρίσκω τπτ. Τις θέλω φινετσάτες και καλοδιατηρημένες όμως σαν τις μάνες των Στίφλερ και Φιντς από american pie reunion. Ξέρουμε στέκια τέτοιων κυριών? Λείπει και ο Γαμα'ι'κανός στο στρατό και δεν έχω άτομο σχετικό να ρωτήσω..
γεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανα μαγαζί στην Αθήνα που να μαζεύει ώριμες κύριες και να ψάχνονται ?
ήταν μέγα λεσβιάδικο μετέπειτα ελληνάδικοΈτη παλαιότερα ακουγόταν το Ραδιο Μπαρ στην Αλεξάνδρας
Παλιά είχαν στέκι στο ΖΟΝΑΡΣ στην Αθήνα.
αρχισε να διαβαζεις τακμαν και θα την βρεις την ακρη.γεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανα μαγαζί στην Αθήνα που να μαζεύει ώριμες κύριες και να ψάχνονται ?
Το 1987 παιζόταν ένα παιχνίδι τέτοιο στη Ρόδο, στο ΛΑ ΣΚΑΛΑ και στο CLUB 33. Κλειστή φάση, γαμούσανε τρεις Ροδίτες κάτι Αμερικάνες.
Μπιλντερόνια, όλη μέρα ρακετες στη θάλασσα και γυμναστήριο και το βράδυ πήδημα τις θείτσες. Έπεφτε πολύ χρήμα. Ζιγκολίκι από τα λίγα.
Η μία από αυτές είχε πάρει τον έναν και στην Αμερική κάνα χρόνο.
Καυλιάρες οι θείες... Κάθε μέρα θέλανε γαμήσι...
τυπε μακριχερι θα διαβασεις πολλαγεια σας μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κανα μαγαζί στην Αθήνα που να μαζεύει ώριμες κύριες και να ψάχνονται ?
Αν απλά πήγαινες το 87 στο Λα Σκάλα, τρέχα γύρευε... Αλλά αν δούλευες εκεί τότε, ήθελα να ΄ξερα ποιος είσαι ρε μετά από τόσα χρόνια... Ο Ραφτάκης; χαχαχα