Νέα

Madonna υστερία !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
[size=20pt]Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη Madonna![/size]

Μέσα σε λίγες μόνο ώρες 80.000 εισιτήρια εξαφανίσθηκαν! 

Ελάχιστα «μαγικά» χαρτάκια έχουν απομείνει για τη συναυλία της Μαντόνα και μόνο για τα τμήματα PL3 και PL4 (100 και 85 ευρώ με θέση στις κερκίδες), καθώς και για το Pitch B (80€ όρθιοι πίσω στην αρένα). Και αυτά θα τα βρείτε αύριο ΜΟΝΟ από το Ολυμπιακό στάδιο ΟΑΚΑ, στην πύλη Α από τις 10.30 μέχρι τις 18.00, ενω δεν επιτρέπεται η πώληση άνω των 6 εισιτηρίων στο ίδιο άτομο.

Από την Κυριακή πάντως, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που θα τραγουδήσει η μεγαλύτερη pop star του αιώνα, έτσι και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη μαύρη αγορά πανάκριβα εισιτήρια, η τιμή των οποίων θα φτάσει και τις … χιλιάδες ευρώ.

Κατά τα άλλα, σήμερα στην Πανεπιστημίου και στο ΟΑΚΑ σχηματίσθηκαν ουρές που έφταναν μέχρι και τα 3 χιλιόμετρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, καθώς διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούσαν να «κλέψουν» τη σειρά άλλων που περίμεναν υπομονετικά επί πολλές ώρες. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες με τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν όσους δεν άντεξαν τη ζέστη και την ορθοστασία.

zougla.gr

ποιοι θα πατε στην συναυλια της????? :think:

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16

Ελάχιστα «μαγικά» χαρτάκια έχουν απομείνει για τη συναυλία της Μαντόνα και μόνο για τα τμήματα PL3 και PL4 (100 και 85 ευρώ με θέση στις κερκίδες), καθώς και για το Pitch B (80€ όρθιοι πίσω στην αρένα). Και αυτά θα τα βρείτε αύριο ΜΟΝΟ από το Ολυμπιακό στάδιο ΟΑΚΑ, στην πύλη Α από τις 10.30 μέχρι τις 18.00, ενω δεν επιτρέπεται η πώληση άνω των 6 εισιτηρίων στο ίδιο άτομο.

Από την Κυριακή πάντως, όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες που θα τραγουδήσει η μεγαλύτερη pop star του αιώνα, έτσι και στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στη μαύρη αγορά πανάκριβα εισιτήρια, η τιμή των οποίων θα φτάσει και τις … χιλιάδες ευρώ.

Κατά τα άλλα, σήμερα στην Πανεπιστημίου και στο ΟΑΚΑ σχηματίσθηκαν ουρές που έφταναν μέχρι και τα 3 χιλιόμετρα.

Σε αρκετές περιπτώσεις χρειάστηκε να επέμβει η αστυνομία, καθώς διάφοροι επιτήδειοι προσπαθούσαν να «κλέψουν» τη σειρά άλλων που περίμεναν υπομονετικά επί πολλές ώρες. Φυσικά, δεν έλειψαν και οι λιποθυμίες με τα ασθενοφόρα να μεταφέρουν όσους δεν άντεξαν τη ζέστη και την ορθοστασία.

zougla.gr

ποιοι θα πατε στην συναυλια της????? :think:

η ολη κατασταση θυμιζει αρπαχτη στην επαρχια!

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εδώ κατά τις 6 που έκλεινε το ταμείο παραλίγο να πέσουν κάτι ψίλές, κυρίως από άντρες.
αλήθεια έχει τόση περαση και στους άντρες;

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Με πρόλαβε ο CIVIL111!
Τα εισιτήρια των 80 θα τα πουλάνε 500€ τον Σεπτέμβριο.Τι 6 σε κάθε άτομο;Είναι λίγα τα 6.Δύο το πολύ θα έπρεπε και να έβαζαν σε βάση δεδομένων τα ονόματα.Δε θα πήγαινα και 10€ να είχαν,αλλά υπάρχουν άλλοι που θέλουν να πάνε αλλά καθημερινές εργάζονται και δεν μπορούν να στηθούν στην ουρά.Θα έπρεπε να πωλούνταν και μέσω internet.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
σιγα μην δωσουμε 100 ευρο για την μαντονα! :headbang:

ρε συ ψοφαει ο ελληνας για νταβαντουρι

και να μου το θυμηθεις ΟΛΟ τον σεπτεμβριο θα ασχολουμαστε με αυτη

εκλασε η μαντονα,εχεσε η μαντονα,εφαγε η μαντονα και αλλα διαφορα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ζητηματα

που φυσικα θα εχουμε πληρη ενημερωση απο το star channel!!!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Να εξαντληθηκαν απ τη πρωτη μερα το βλεπω λιγακι δυσκολο...χρονικα να το δεις δεν βγαινει.Αυτο το κανουν για να τραβηξουν τον κοσμο και να  πουλησουν οσο το συντομοτερο. Ετσι κατα καποιο τροπο δεσμευουν και τον καλλιτεχνη. Αλλα βεβαια αν θελει αυτος να το ακυρωσει ειδικα ονοματα οπως η μαντονα...το κανουν και δεν δινουν και λογαριασμο σε κανεναν!!!!
Αλλα ενταξη ομως ρε παιδια ειπαμε βασιλισσα της ποπ αλλα... εγω προσωπικα να παω να δωσω 90 ευρω το πιο φτηνο εισητηριο και να φαω και τετοια ταλαιπωρια... με τιποτα!!!

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε συ ψοφαει ο ελληνας για νταβαντουρι

και να μου το θυμηθεις ΟΛΟ τον σεπτεμβριο θα ασχολουμαστε με αυτη

εκλασε η μαντονα,εχεσε η μαντονα,εφαγε η μαντονα και αλλα διαφορα ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ζητηματα

που φυσικα θα εχουμε πληρη ενημερωση απο το star channel!!!
80000 φλωροι στην μαντονα..
και ειναι και ακριβο το τιcket..φλωροι και σκυλαδες

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εδώ κατά τις 6 που έκλεινε το ταμείο παραλίγο να πέσουν κάτι ψίλές, κυρίως από άντρες.

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775

ρε συ ειναι "μουνα" η μανδαμ! αλλα οχι και ξυλο για παρτη της :jerking:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ρε συ ειναι "μουνα" η μανδαμ! αλλα οχι και ξυλο για παρτη της :jerking:
άμα σφίξουν ακόμη λίγο οι ζέστες.
η συγκεκριμένη πλέον μάλλον γιαγιά είναι.
δηλαδή άμα έρθουν οι ρ/στοουνς  τί θα γίνει;
δε λεω για σκόρπιον γιατί αυτοί έχουν γίνει ψιλομαιντανοί.
Προσωπικά θα ήθελα μετάλικα

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
άμα σφίξουν ακόμη λίγο οι ζέστες.
η συγκεκριμένη πλέον μάλλον γιαγιά είναι.
δηλαδή άμα έρθουν οι ρ/στοουνς  τί θα γίνει;
δε λεω για σκόρπιον γιατί αυτοί έχουν γίνει ψιλομαιντανοί.
Προσωπικά θα ήθελα μετάλικα

καλα τα λες εσυ , αλλα δεν ξερεις πως η γρια κοτα εχει το ζουμι? :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Λοιπόν παίδες... κι εγώ μεταλάς είμαι από τα γενοφάσκια μου. Και ακόμα είμαι. Αλλά Madonna θα πάω ΣΙΓΟΥΡΑ. Δεν είναι του γούστου μου η μουσική της αλλά στο είδος της είναι ΜΙΑ και άλλη δεν υπάρχει. Κι ο Michael Jackson να ερχόταν πάλι θα πήγαινα. Κι αυτός μοναδικός στο είδος του.

Γνώμη μου!

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
5.775
Λοιπόν παίδες... κι εγώ μεταλάς είμαι από τα γενοφάσκια μου. Και ακόμα είμαι. Αλλά Madonna θα πάω ΣΙΓΟΥΡΑ. Δεν είναι του γούστου μου η μουσική της αλλά στο είδος της είναι ΜΙΑ και άλλη δεν υπάρχει. Κι ο Michael Jackson να ερχόταν πάλι θα πήγαινα. Κι αυτός μοναδικός στο είδος του.

Γνώμη μου!

ολα καλα ,αυτον τον "παιδεραστη" τι τον εβαλες τωρα? :think:

xsite

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Madonna-μάνια …για μια θέση στο ΟΑΚΑ !
Υστερία κατέλαβε τους θαυμαστές της βασίλισσας της pop Mαντόνα ,που έρχεται στην Ελλάδα στις 27 Σεπτεμβρίου, με την πρώτη μέρα που βγήκαν στην κυκλοφορία τα εισητήρια της συναυλίας…
Δείτε το θέμα από το «Πρώτο Θέμα online»

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
Με πρόλαβε ο CIVIL111!
Τα εισιτήρια των 80 θα τα πουλάνε 500€ τον Σεπτέμβριο.Τι 6 σε κάθε άτομο;Είναι λίγα τα 6.Δύο το πολύ θα έπρεπε και να έβαζαν σε βάση δεδομένων τα ονόματα.Δε θα πήγαινα και 10€ να είχαν,αλλά υπάρχουν άλλοι που θέλουν να πάνε αλλά καθημερινές εργάζονται και δεν μπορούν να στηθούν στην ουρά.Θα έπρεπε να πωλούνταν και μέσω internet.
οι τύποι είναι μαλάκες! οργάνωση μηδέν.
απο ίντερνετ δεν μπορούσες να κάνεις τίποτα γιατί είχε κρεμάσει όλο το σύστημα
δεύτερον σήμερα υπήρχε τόσο μεγάλη ουρά γιατί πούλαγαν ΚΑΙ για Manu Chao με 30 euro. απο αύριο θα τα βρίσκεις 45
πως να εξυπηρετήσει αυτή η τρύπα τόσο κόσμο

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Πεινάει ο Έλληνας, κύριοι!!! :rockon: :tooth:

Επισκέπτης
Και το εισητηριο με καταναλωτικο δανειο θα το πηραν οι πιο πολλοι να σιγουρος! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
τυχεροι οσοι πανε εμπειρια ζωης ειναι βγαλτε κανα βιντεο να δουμε εστω κονσερβα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)