BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
με βαση ερευνας γερμανων επιστημονων λεει οτι οι γυναικες δυσκολευονται περισσοτερο στο παρκαρισμα λογω χαμηλης αντιληψης του χωρου (λογω ελειψης τεστοστερονης)
για παιχνιδια καλες ειστε...!!!στο δρομο τι κανετε ειναι το θεμα...!!το ξερουμε![]()
κοιταξε το θεμα ειναι να εξικοιωθεις με το τιμονι...!!! και ασε την σχολη οδηγων που εχεις τον δασκαλο διπλα και θα επεμβει στο παραμικρο....το θεμα εινα να μην κομπλαρεις αν εισαι μονη σου και σου σβησει σε φαναρια αν σε κορναρουν αν σε εχουν στριμωξει...!!να σου πω δε ξερω ακομη... γιατι εχω οδηγησει μονο για να παρω το διπλωμα κ τετοιο παρκαρισμα δεν μας εβαλαν να κανουμε χαχαχαχα αλλα οδηγουσα καλα στα μαθηματα.. οταν δεν ταξιδευε το μυαλο μου![]()
απλα προσοχη θελει...!!κανενας δεν γενηθηκε μαθημενος...!!!!!!ειναι και ποσο το αγαπας το γουσταρεις...!!!ε κατσε τωρα πηρα το διπλωμα που θα παει θα εξοικειωθω... ελπιζω χωρις να παρω κανενα στο λαιμο μου χαααααααααααχαχαχα
ε κατσε τωρα πηρα το διπλωμα που θα παει θα εξοικειωθω... ελπιζω χωρις να παρω κανενα στο λαιμο μου χαααααααααααχαχαχα
ευτιχος που δε μενεις αθινα!!!!μπουαχχαχχαχα!!!ε κατσε τωρα πηρα το διπλωμα που θα παει θα εξοικειωθω... ελπιζω χωρις να παρω κανενα στο λαιμο μου χαααααααααααχαχαχα
ε δεν χρειαζεται να σε τραστ το ξερω κ απο μονη μου
παλι καλα που εχω καλα αντανακλαστικα κ αντισταθμιζουν την βαρεμαρα μου αμα οδηγω λολ
πως την παλευετε ρε μαγκες αθηνα?? την μισω την κινηση...!!!