Νέα

Mac Users και οχι μονο... βοηθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sferdeklos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ειναι η πρωτη φορα που ανοιγω θεμα και υπαρχει λογος σοβαρος.

Πριν μια εβδομαδα επανεγκετεστησα το λειτουργικο συστημα στο MacBook μου και ενω ειχα σωσει ολα τα προγραμματα πριν την επανεγκατασταση, ενα ελειπε...
Και το συγκεκριμενο player ενω ηταν τσαμπα, τωρα μου ζηταν να πληρωσω 40 δολλαρια.
Το player ειναι το RealPlayer, και εαν εχετε καποιο συνδεσμο που μπορω να κατεβασω μια προηγουμενη εκδοση του τσαμπα, θα το εκτιμουσα.
Το μονο που θελω ειναι το Downloader Agent, για να μπορω να "κατεβαζω" βιντεακια και αλλα "εκπαιδευτικου" περιεχομενου βιντεος... βεβαιως βεβαιως

Βοηθηστε να δωσουμε στην RealNetworks 40 αρχιδια και οχι δολλαρια.

Σας merco in advance...

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ποιος σε ρωτησε σε αργοσχολε?

Τελοσπα, η Real πηρε τα καλοσχηματισμενα χοντρα μου καλαμπαλικια
linux....οχι πιασοκωλι απο την Apple και οσες εταιρειες πουλανε λογισμικο για unix

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Αδελφε δεν ειναι θεμα της Apple αλλα της RealNetworks.
Εδω και τουλαχιστον 3 χρονια διεθετε το λογισμικο δωρεαν και πριν 3 εβδομαδες αρχισε να ζηταει 40 δολλαρια.

Οταν η Apple γινει Microsoft (που το βλεπω στο εγγυς μελλον), τοτε θα το γυρισω σε Linux

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

ό,τι πεις κοπελίτσα μου..
Ρε βλακακο, νομιζεις οτι θα κατσω να απανταω στις παπαριες σου?
Καθεσαι ρε ακαματη και τα ξυνεις ολη μερα και ευτυχως που εχεις βρει το bourdela.tv για να την λεσ'τον κοσμο.
Θα σου εγραφα και αλλα ταλαιπωρος εισαι και δε μου πεφτει και λογος.

Περιμενω εναγωνιως την τελευταια σου εξυπναδα για να κλεισω το thread

triplex1

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
16
rlp11gold.jpg

[size=10pt]Features of RealPlayer :
- Best video & audio quality ever
- Plays CDs, DVDs and all major file types.
- Integrated Music Store
- Harmony Technology – download music to 100+ secure portable devices
- Download selected songs for only 49¢ in RealPlayer
- Online Radio: Over 3200 stations worldwide & 60 ad-free stations for endless listening.
- Expanded Controls: Optimize sound with the 10-Band Graphic Equalizer and get the sharpest picture with advanced video controls.
- Advanced CD Burning: Rip, mix & burn CDs like a pro - fast! Encode MP3s at up to 320kbps.
- Play Everything: RealOne Player plays all major media formats including Quicktime MPEG-4, Windows Media, DVDs, & more.
- Easy, Fun & Intuitive: Browse the web, organize audio & video files, create playlists, & more!

Real Networks RealPlayer 11- the next major version of its media player software. The jukebox is the first to focus attention on capturing web-based video instead of simply offering tools to play it back. A unique extension to the player’s web plugin can automatically detect videos that are recordable from the web and saves multiple clips at one time; this works for both live video events as well as prerecorded shows, Real says. The software is intelligent enough to also recognize copy protection on certain streams and will refuse downloads when DRM appears. Any video can be linked to a friend through a sharing feature to save the trouble of recreating the link.

Equally new in version 11 is Video CD recording. Any saved video recognized by RealPlayer can be burned as a standard VCD, which works both in a large number of DVD players as well as some playback tools on computers without any version of RealPlayer installed. The paid Plus version will also burn directly to DVD.

Overall performance has been given a boost, Real claims, in terms of load times as well as an improved visual interface and a less intrusive install routine. Support for multiple player-specific formats such as QuickTime and Windows Media will carry over from earlier versions.
[/size]

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://rapidshare.com/files/108614106/RealPlayer.11.0.0.446.FULL_zyberakuma.rar[/code[/URL]]

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Το VLC player ηδη το εχω εγκαταστασει και ειναι μακραν το καλυτερο.

Το μονο θετικο με το RealPlayer ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να "κατεβαζεις" οποιοδηποτε βιντεακι απο το internet στον σκληρο σου.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Το VLC player ηδη το εχω εγκαταστασει και ειναι μακραν το καλυτερο.

Το μονο θετικο με το RealPlayer ειναι οτι σου δινει την δυνατοτητα να "κατεβαζεις" οποιοδηποτε βιντεακι απο το internet στον σκληρο σου.

Πιστεύω πως το VideoDownloadhelper θα σε καλύψει.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εγώ χρησιμοποιώ το "The Kmplayer"
έχει και έκδοση για μακ αν δεν κάνω λάθος.
έχει πολλά features συντομεύσεις, μέχρι και frame-shot μπορείς να κάνεις και όλα αυτά πατώντας 3 πλήκτρα.

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

SAFARI/WINDOWS/ACTIVITY  , υστερα πατημα επανω στο αρχειο .MB και κατεβαινει στον σκληρο σου , απλα και ωραια  :dancing:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εγώ χρησιμοποιώ το "The Kmplayer"
έχει και έκδοση για μακ αν δεν κάνω λάθος.
έχει πολλά features συντομεύσεις, μέχρι και frame-shot μπορείς να κάνεις και όλα αυτά πατώντας 3 πλήκτρα.
υπαρχει (και εχει καποιο νοημα )ΕΚΔΟΣΗ για λινουξ να το κατεβασουμε; :think:

OP
OP
sferdeklos

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

Ρε συ Vizouvios για "σπαστα" και ξαναριξτα. Καλη μαγκια φαινεται αυτο αλλα δε μου βγαινει...

Ασχετο: Το τελευταιο καιρο οταν μπαινω στο , για να κατεβασω σειρες βεβαια, o mac μου βγαζει ενα μηνυμα περι malware και μου προτεινει να κλεισω την σελιδα. Εχει κανεις ιδεα αν αυτο ειναι αυθεντικο μηνυμα ή απλα καποιο διαφημηστικο κολπο?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
υπαρχει (και εχει καποιο νοημα )ΕΚΔΟΣΗ για λινουξ να το κατεβασουμε; :think:
δυστυχώς όχι.
και έχω ρίξει αρκετές κατάρες για αυτό το λόγο.
ικονοποιητικός media player για λίνουξ δεν έχω βρει.
αυτός που χρησιμοποιώ εγώ είναι ο kaffeine του KDE

o kplayer του λίνουξ δεν είναι ο ίδιος. ο ένας είναι The Kplayer και ο άλλος σκέτο Kmplayer

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τον εχω και γω τον  kaffeine μαζι με κανα δυο τρεις αλλους..... ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ασχετο: Το τελευταιο καιρο οταν μπαινω στο , για να κατεβασω σειρες βεβαια, o mac μου βγαζει ενα μηνυμα περι malware και μου προτεινει να κλεισω την σελιδα. Εχει κανεις ιδεα αν αυτο ειναι αυθεντικο μηνυμα ή απλα καποιο διαφημηστικο κολπο?
πολύ σχετικό όμως: αν θες να δεις μια ταινία ή κάποιο κλιπ που δεν είσαι σίγουρος για το περιεχόμενο του
π.χ. να κρύβει malware ή κάτι αντίστοιχο
μπορεί να ενεργοποιηθεί/τρέξει/προσβάλει το πισί μόνο εάν τρέξει με τον Windows Media Player γιατί αυτή η μαλακία υποστηρίζει κάποιες εντολές που μπορούν να κάνου βρώμικη δουλειά.

για το δεν έχω ακούσει τίποτα τέτοιο, μάλλον δεν θα είναι κάτι σοβαρό αλλά να είναι δεν θα αφορά χρήστες Mac
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom