Νέα

Μα τη δουλεια θελει ο Πειραιωτης στο Φαληρακι της Ροδου μαζι με τις Αγγλιδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 26
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ειμαι ο μοναδικος Ελληνας ( εκτος βεβαια απο τους ντοπιους ) που βρισκομαι στο Φαληρακι της Ροδους και συγκεκριμενα στον πεζοδρομο με τα γνωστα μπαρακια , κλαμπ και στρηπτιτζαδικα η αλλιως στο πεζοδρομο της Κολασεως και της Αμαρτιας. Δεν ξερω με τη λογια να σας το περιγραψω. Γινεται ο χαμος εδω περα με τις Αγγλιδες και με τους Αγγλους. Οπως επισης και με τους φιλους μας τους Αμερικανους απο το Αμερικανικο πλοιο που βρισκεται στο λιμανι της Ροδου. Καλα μιλαμε εχετε χασεις φασεις με τους Αμερικανους μιλαμε δεν περιγραφετε τη γινεται στα μπαρακια και στα κλαμπ. Τοσο καιρο ηταν κλεισμενοι μεσα στο πλοιο που μολις πατησαν στερια γινανε αλλοι ανθρωποι. Καταλαβενετε τη θελω να πω.

Λιγο ακομη θελουν οι Αγγλιδες για να τα δωσουν ΟΛΑ.

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86
Ανεβασε καμια φωτο να γινει πληρες το ρεπορταζ  ;)

Επισκέπτης
Αυτα ειναι φιλε! Αλλα μην μεινεις μονο στο ματι! Βουτα 2-3 αγγλιδες και κανε παρτυ!

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
εσυ δεν εισαι ρε μεγαλε που δοκιμαζες δονητες;;;

ή κουκλο με πουτσο ειχες αγορασει:;;;

βλεπω πηγες στον εκτο στολο

d3m

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2011
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Γαμησε τιποτα η μονο βλεπεις και το βραβυ σπιτι βγαζει αιμα το πετσακι? :grin:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι ειμαι ο μοναδικος Ελληνας ( εκτος βεβαια απο τους ντοπιους ) που βρισκομαι στο Φαληρακι της Ροδους και συγκεκριμενα στον πεζοδρομο με τα γνωστα μπαρακια , κλαμπ και στρηπτιτζαδικα η αλλιως στο πεζοδρομο της Κολασεως και της Αμαρτιας. Δεν ξερω με τη λογια να σας το περιγραψω. Γινεται ο χαμος εδω περα με τις Αγγλιδες και με τους Αγγλους. Οπως επισης και με τους φιλους μας τους Αμερικανους απο το Αμερικανικο πλοιο που βρισκεται στο λιμανι της Ροδου. Καλα μιλαμε εχετε χασεις φασεις με τους Αμερικανους μιλαμε δεν περιγραφετε τη γινεται στα μπαρακια και στα κλαμπ. Τοσο καιρο ηταν κλεισμενοι μεσα στο πλοιο που μολις πατησαν στερια γινανε αλλοι ανθρωποι. Καταλαβενετε τη θελω να πω.

τυπε σε νοιωθω.
και εγω με την παρεα μου πριν 5 χρονια στο φαληρακι οι μονοι ελληνες ημασταν.
αλλα δυστυχως το φαληρακι εχει πεθανει επειδη τα οργια που γινοντουσαν εκει
τωρα μονο χερσονησο κρητη πλεον

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.512
Πόντοι
5.565
92-93 πανζουρλισμός, πάνε αυτές οι εποχές για το Φαληράκι.

(Μα τί όχι Μα τη, το τη είναι για γένος θηλυκό)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Οχι φιλε δεν αγορασα κανενα πουτσο η δονητες

Εισαι και ψευτης

ανοιγω αγαπητοι φιλοι αυτο το θεμα για εμας τους φανατικους οπαδους και φιλων των Strapon. Ψαχνω να βρω 1 Strapon που να χυνει. Εκτος βεβαια απο το γαμησι που θα μου κανει το γκομενακι απο πισω στον κωλο. Οταν τελειωσει το γαμησι θελω μετα να με χυνει στο στομα.

Σας δινω 1 βιντεο για να δειτε τη ψαχνω.

Αν ξερει καποιος καμια ιστοσελιδα sexshop εδω στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ας μου το πει

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Γ@μησες ή οχι ακομα?  :grin:
Αυτο εχει σημασια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Εισαι και ψευτης

ανοιγω αγαπητοι φιλοι αυτο το θεμα για εμας τους φανατικους οπαδους και φιλων των Strapon. Ψαχνω να βρω 1 Strapon που να χυνει. Εκτος βεβαια απο το γαμησι που θα μου κανει το γκομενακι απο πισω στον κωλο. Οταν τελειωσει το γαμησι θελω μετα να με χυνει στο στομα.

Σας δινω 1 βιντεο για να δειτε τη ψαχνω.

Αν ξερει καποιος καμια ιστοσελιδα sexshop εδω στην Ελλαδα και στο εξωτερικο ας μου το πει

Μια ερευνα αγοράς έκανε το παλικάρι.

δεν βρηκε τιποτα του γούστου του και δεν αγόρασε.

Δεν λέει ψεματα

Επισκέπτης
εσυ δεν εισαι ρε μεγαλε που δοκιμαζες δονητες;;;

ή κουκλο με πουτσο ειχες αγορασει:;;;

βλεπω πηγες στον εκτο στολο

Και σενα τι σε νοιαζει ρε τι αγορασε ? Νταβας του κωλου του εισαι ή θες να δοκιμασεις και εσυ και το πας απ΄εξω απ΄εξω ?

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Εχεις σκεφτει να κλεισεις λιγο το pc και να πας σε καμια παραλια να παρεις λιγο αερα ?

ρε μεγαλε κοιτα την παρτυ σου

και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες για την παρτυ σου παλι

Επισκέπτης
ρε μεγαλε κοιτα την παρτυ σου

και ασε τις αμπελοφιλοσοφιες για την παρτυ σου παλι

Να κοιτας και συ την παρτη σου και να μη γραφεις μαλακιες. Αν δε σ΄ενδιαφερει ενα θεμα δεν ειναι αναγκη να πεταχτεις σαν πορδη και να πεις την εξυπναδα σου. Αν καποιος γουσταρεις να βαζει κρεας ή πλαστικο στον πατο του ειναι δικο του προβλημα.

Απο την επομενη βδομαδα που θα ειμαι σε διακοπες θα εχω πολυ χρονο να αμπελοφιλοσοφω με τα φιλαρακια μου. Ως τοτε αμα βλεπω οτι παρεκτρεπεσε θα σου τη λεω.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Φουφουτε δωσε πονο :rockon:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Να κοιτας και συ την παρτη σου και να μη γραφεις μαλακιες. Αν δε σ΄ενδιαφερει ενα θεμα δεν ειναι αναγκη να πεταχτεις σαν πορδη και να πεις την εξυπναδα σου. Αν καποιος γουσταρεις να βαζει κρεας ή πλαστικο στον πατο του ειναι δικο του προβλημα.

Απο την επομενη βδομαδα που θα ειμαι σε διακοπες θα εχω πολυ χρονο να αμπελοφιλοσοφω με τα φιλαρακια μου. Ως τοτε αμα βλεπω οτι παρεκτρεπεσε θα σου τη λεω.

στην προκειμενη περιπτωση το ανεφερα επειδη θυμομουν το θεμα που ειχε ανοιξει ο ιδιος και ρωταγε για δονητες, ενω τωρα γραφει οτι θα πηδαει αγγλιδες

και μαλιστα εγραφε οτι θα δοκιμασει δονητες και θα μας πει τις εντυπωσεις του..

δικαιωμα του να κανει οτι θελει σαφεστατα, και δεν συνηθιζω τα προσωπικα κανενος να τα σχολιαζω..απλα μ εκανε εντυπωση η ολη αντιθεση..εαν εγραφε τωρα οτι πηδιεται με αντρες δεν θα εγραφα ο,τι εγραψα..

και δεν νομιζω να προσβληθηκε, μιας και ο ιδιος ειχε ανοιξει θεμα με δονητες

ελπιζω να σε καλυψα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom