Νέα

Μα πού πάει τέλος πάντων αυτή η κοινωνία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 929
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το εναυσμα για αυτο το θεμα μου το εδωσε ενας αλλος φιλος μας που αναφερεται στη γενια πριν το 80.
Στο θεμα του γραφει για την αγνη ζωη διχως πολλα μεσα της τεχνολογιας,στην οποια ομως περνουσαν πολυ καλυτερα απο'τι η σημερινη γενια.

Ειμαι 18 χρονων...και λυπαμαι πραγματικα οταν βλεπω στην κοινωνια μας μερικα φαινομενα...Δεν υπαρχουν πια γειτονιες,τα παιδια αντι να βγουν εξω να παιξουν μπαλα η οτιδηποτε αλλο,καθοται και ξημεροβραδιαζονται μπροστα απο μια οθονη ενος Η/Υ ξοδευοντας μεχρι και την τελευταια σταγονα αποχαυνοσης που διαθετουν.(η μπαλα εχει δυστυχως πια αντικατασταθει απο απροσωπα γυμναστηρια)Το στρες ,ακομα, για τις ηλικιες αυτες τεραστιο αφου δεν μπορουν πολλες φορες να ανταπεξερθουν στο εκπαιδευτικο μας συστημα(γαμωτο για ακομη μια φορα αυτο το εκπαιδευτικο συστημα!!! :headbang:).
Και το πιο σημαντικο?Το θεμα κοπελας-συντροφου(για μερικους)!!!Κομωτηριο,Ζαρα,υφος 100 καρδηναλιων(οπως προσταζουν τα μμε) και ετοιμο το "προιον".Με τι αυτοπεποιθηση λοιπον να προσεγγισει ο αντρας την γυναικα?(Μετα λενε οτι οι αντρες δεν υπαρχουν κλπ).
Επισης το φαινομενο της παρεας δεν υπαρχει.Καθημερινως βλεπουμε παρεες μονο του ενος φυλλου. :idiot:
Το κλασικο καμακι εχει αντικατασταθει απο μεσεντζερ και δεν συμμαζευεται...Δηλαδη εγω ο νεος που βραζει το αιμα μου πρεπει να  αναζητησω την "τυχη" μου σε καποιο τσατ ρουμ? :huh:Ελεος!!! :S
Ο ορος ερωτευομαι αντικαθισταταισιγα σιγα απο τον ορο κανω φαση και παει λεγοντας....

Και τωρα κανουν που και οι "αντρες" παιδια...!
Θεε μου συγγνωμη αλλα εδω κατι εχει παει στραβα.   

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλο ειναι που αναρωτιεσαι απο τωρα για ολα τα παραπνω!!
αλλα μου φενεται οτι ειναι λιγο ακομη νωρις και σε παιρνει ακομη να κανεις πολλα!!
ουτε τα προβληματα εχουνε αρχισει ακομη ουτε τιποτα!!
σε παιρνει και να παιξεις και να μαλακιστεις και να φλερταρεις και πολλα!!!
τα προβληματα αρχιζουνε μετα...!
δικιο εχεις οτι εχουνε χαθει οι αλανες το κρυφτο το κυνηγητο και αλλα πολλα αλλα τι να κανουμε???

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Δεν ειναι αντρας αλλα πρωην γυναικα που με ορμονες εγινε ανδρας.
Γυναικες με παπαρια παριστανουν τις γυναικες.
Γυναικες μεταλλασονται σε αντρες.
Αντρες σε γυναικες.
Ο καθενας κανει οτι γουσταρει.

Οι μουνακηδες στο μουνι.
Οπου θελει ας μπει αλλα μακρια απο τον κωλο μου

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Το ότι έχουν παιδιά 18 χρονών αυτούς τους προβληματισμούς είναι διαφορετικά

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το εναυσμα για αυτο το θεμα μου το εδωσε ενας αλλος φιλος μας που αναφερεται στη γενια πριν το 80.
Στο θεμα του γραφει για την αγνη ζωη διχως πολλα μεσα της τεχνολογιας,στην οποια ομως περνουσαν πολυ καλυτερα απο'τι η σημερινη γενια.

Ειμαι 18 χρονων...και λυπαμαι πραγματικα οταν βλεπω στην κοινωνια μας μερικα φαινομενα...Δεν υπαρχουν πια γειτονιες,τα παιδια αντι να βγουν εξω να παιξουν μπαλα η οτιδηποτε αλλο,καθοται και ξημεροβραδιαζονται μπροστα απο μια οθονη ενος Η/Υ ξοδευοντας μεχρι και την τελευταια σταγονα αποχαυνοσης που διαθετουν.(η μπαλα εχει δυστυχως πια αντικατασταθει απο απροσωπα γυμναστηρια)Το στρες ,ακομα, για τις ηλικιες αυτες τεραστιο αφου δεν μπορουν πολλες φορες να ανταπεξερθουν στο εκπαιδευτικο μας συστημα(γαμωτο για ακομη μια φορα αυτο το εκπαιδευτικο συστημα!!! :headbang:).
Και το πιο σημαντικο?Το θεμα κοπελας-συντροφου(για μερικους)!!!Κομωτηριο,Ζαρα,υφος 100 καρδηναλιων(οπως προσταζουν τα μμε) και ετοιμο το "προιον".Με τι αυτοπεποιθηση λοιπον να προσεγγισει ο αντρας την γυναικα?(Μετα λενε οτι οι αντρες δεν υπαρχουν κλπ).
Επισης το φαινομενο της παρεας δεν υπαρχει.Καθημερινως βλεπουμε παρεες μονο του ενος φυλλου. :idiot:
Το κλασικο καμακι εχει αντικατασταθει απο μεσεντζερ και δεν συμμαζευεται...Δηλαδη εγω ο νεος που βραζει το αιμα μου πρεπει να  αναζητησω την "τυχη" μου σε καποιο τσατ ρουμ? :huh:Ελεος!!! :S
Ο ορος ερωτευομαι αντικαθισταταισιγα σιγα απο τον ορο κανω φαση και παει λεγοντας....

Φιλε βρες γρηγορα ανθρωπους που να εχετε τις ιδιες ανησυχιες να κανετε παρεα(ναι!υπαρχουν)
γιατι οσο μεγαλωνεις θα δεις οτι αυτα που περιγραφεις ειναι ενα μικρο ποσοστο!
Θα χρειαστεις να ανηκεις σε μια ομαδα προβληματισμενων πολιτων αλλιως θα καταντησεις
ψυχωτικος και κοινωνικα αποκλεισμενος με την αηδια που θα σε πιανει με αυτα που βλεπεις γυρω σου!
Ωραιο ποστ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

ετσι ειναι φιλτατε,αλλα that'life!και πρεπει να προσαρμοστουμε εμεις σε αυτην και οχι αυτη σε μας,ειδαλλως θα εισαι εκτος παιχνιδιου(Αυτο λενε οι περισσοτεροι ανθρωποι σημερα και για αυτο βλεπεις ανεκφραστα προσωπα κ.ο.κ.).Δεν εχεις παρατηρησει στα καφε που κυκλοφορεις οτι πολυ λιγες παρεες γελανε πλεον ανοικτα?το παιζουν και καλα κυριλε και μουρη και οτι δεν γελανε φωναχτα καταπιεζοντας μαλακωδως πολλακις την ψυχολογικη τους κατασταση.Τί να πει κανεις?και φυσικα τα παντα ξεκινανε απο μια γυναικα...αν αυτη ειναι ετσι οσοι ειναι διπλα της θα ειναι και αυτοι ολο τουπε και σοβαροφανεια μην τυχον τους δει κανεις να γελανε με την ψυχη τους και τους πει "ε..μα καλα...γελατε?" και παθουν τιποτα....δυστυχως φιλε μου αυτα πρεπει να αλλαξουν,αλλα καποιοι δεν θελουν και συστηματικα προσπαθουν να εδραιωσουν εδω και 18 χρονια περιπου τετοιες συμπεριφορες μεσω ολων των ΜΜΕ και οπως βλεπετε το εχουν επιτυχει σε μεγαλο βαθμο...

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
201
Like
4.840
Πόντοι
16.055
Κατα Διαολου..

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω κάποια άτομα 17 & 18 χρονών που έχουν τις ίδιες απόψεις με τους γονείς τους του τύπου πρέπει να περάσω κάπου που θα αποκατασταθώ γρήγορα & θα μπω στο δημόσιο κτλ... Γιατί δεν σκέφτονται διαφορετικά ρε τα πρόβατα.. Θέλουν τόσο να συμβαδίζουν με αυτήν την σάπια κοινωνία ??? Έχουν υποστεί πλήσεις εγκεφάλου από τους γονείς τους και προσπαθούν να τους μοιάσουν... Που πάμε ??? Ο χρόνος θα μας απαντήσει.. :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom