Νέα

Μα γιατί ρε αδερφέ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xerw_gw?
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η απορια μου ειναι η εξης

Αφου οι περισσοτεροι αντρες ψαχνουν να γ@μησουν και τιποτα αλλο γιατι καραξοδευονται σε γκομενες με αμφιβολο αποτελεσμα και δεν πανε σε κανα μπουρδελο να ξεχαρμανιασουνε ρε αδερφε?
Στο κατω κατω και φθηνοτερα θα τους ερθει και τις πιο πολλες φορες λιγοτερο ψυχοφθόρο ειναι, και δεν δινουν και λογαριασμο σε κανεναν...Ασε που εχεις και ποικιλια.

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Γιατί αυτοί που λες δεν πάνε σε μπουρδέλο; :2funny: Και μπουρδέλο και γκόμενα!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66

Αφου οι περισσοτεροι αντρες ψαχνουν να γ@μησουν και τιποτα αλλο γιατι καραξοδευονται σε γκομενες με αμφιβολο αποτελεσμα και δεν πανε σε κανα μπουρδελο να ξεχαρμανιασουνε ρε αδερφε?
Στο κατω κατω και φθηνοτερα θα τους ερθει και τις πιο πολλες φορες λιγοτερο ψυχοφθόρο ειναι, και δεν δινουν και λογαριασμο σε κανεναν...Ασε που εχεις και ποικιλια.

...μάλλον γιατί είναι ΜΑΖΟΧΕΣ !!!

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Για αυτό,
αυτό το site είναι Επαναστατικό
αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουμε τα πράγματα.
Γροθιά στο Κατεστημένο.
:)

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Υφίσταται και μία χημική αντίδραση, η οποία διοχετεύεται στον ανθρώπινο οργανισμό για μάξιμουμ 3 χρόνια κι η οποία λέγεται ΕΡΩΣ (ανίκατε μάχαν, Έρως, ός εν κτήμασι πίπτεις,ός εν μαλακαίς παρειαις νεάνιδος εννυχεύεις).

Υφίσταται επίσης η επιθυμία δημιουργίας οικογενειακής εστίας, όπου πολλοί είναι πρόθυμοι να θυσιάσουν την ποικιλία για να πάρουν τον (κυρίως?) μεζέ εν ονόματι τέκνα.

Υφίσταται και η φράξια, η οποία δεν θεωρεί πως ικανοποιείται το πανάρχαιο ένστικτο της κατάκτησης επί του γυναικείου φύλου όταν "πληρώνει για να γαμήσει". Προτιμά να αρέσει, να εξαπατήσει, να κοπιάσει για να γευτεί τον καρπόν της Εύας.

Επισκέπτης

μεγαλε πολυ ωραια η ποικιλια αλλα το πλ(ε)ρωμενο δεν ειναι το ιδιο με το κανονικο....

κ επειδη θα πεσετε ολοι απανω μου οτι κ τις κανονικες της πληρωνουμε θα σας πω κ το ξερετε οτι δεν ειναι το ιδιο...

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Καποιοι εχουν εντονα το αισθημα του κυνηγου και θελουν να κατακτησουν το "θυραμα".
Στο μπουρδελακι δνε χρειαζεται να προσπαθησεις ....απλα  ψεκαζεις ,σκουπιζεις τελειωνεις .

Λενε τα τελαιτευα χρονια οι γυναικες ..."δεν υπαρχουν πλεον ανδρες".

Μα και βεβαια...οπως θα τους ηθελαν δεν υπαρχουν .
Γιατι να κατσεις να σπασεις τα αρχιδια σου ? για ενα πουτσο  ?

Το ριχνεις και αλλου και πολυ ευκολα ,ασε , που και περισσοτερα girls ειναι και μουναρες χιλιαδες ετη φωτος απο τις ξεπλυμενες που θελον να τους ταξεις τον ουρανο με τα αστρα ....κα ιθα σε σνομπαρει κιολας .

Ξερετε τι ηττα εχουν φαει οι γυναικες απο τις ξενες ?

Καλα που ανοιξαν τα συνορα και ειδαμε πως ειναι οι γυναικες .......

Βρε ας ειναι καλα ο Γκορμπατσοφ.

OP
OP
X

xerw_gw?

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καποιοι εχουν εντονα το αισθημα του κυνηγου και θελουν να κατακτησουν το "θυραμα".
Στο μπουρδελακι δνε χρειαζεται να προσπαθησεις ....απλα  ψεκαζεις ,σκουπιζεις τελειωνεις .

Λενε τα τελαιτευα χρονια οι γυναικες ..."δεν υπαρχουν πλεον ανδρες".

Μα και βεβαια...οπως θα τους ηθελαν δεν υπαρχουν .
Γιατι να κατσεις να σπασεις τα αρχιδια σου ? για ενα πουτσο  ?

Το ριχνεις και αλλου και πολυ ευκολα ,ασε , που και περισσοτερα girls ειναι και μουναρες χιλιαδες ετη φωτος απο τις ξεπλυμενες που θελον να τους ταξεις τον ουρανο με τα αστρα ....κα ιθα σε σνομπαρει κιολας .

Ξερετε τι ηττα εχουν φαει οι γυναικες απο τις ξενες ?

Καλα που ανοιξαν τα συνορα και ειδαμε πως ειναι οι γυναικες .......

Βρε ας ειναι καλα ο Γκορμπατσοφ.

+φωνω πληρως με τι φιλαρακι απο πανω..Τι αλλο να πω?
Οι Ελληνιδες να τα βλεπετε αυτα!!!

Επισκέπτης
μεγαλε πολυ ωραια η ποικιλια αλλα το πλ(ε)ρωμενο δεν ειναι το ιδιο με το κανονικο....

κ επειδη θα πεσετε ολοι απανω μου οτι κ τις κανονικες της πληρωνουμε θα σας πω κ το ξερετε οτι δεν ειναι το ιδιο...

Σωστος.Εξαλλου δεν ειναι μονο η ευχαριστηση της ψωλης.Αλλιως την βγαζαμε και με μαλακια μονο.
Ολοι εκτος απο το γαμησι θελουν να τους γουσταρει και η γκομενα για αυτο και ειναι τελειως διαφορετικο...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
μαρεσει αυτοι που λενε εγω δεν πληρωνω για να γαμησω, γιατι ρε μεγαλε αν βγεις με μια δεν θα την ταισεις; δεν θα την ποτίσεις; και μετα περνεις και τα ρισκα σου να μην σου κατσει οποτε..... 100 γευμα 30 ποτο 20 βενζινη 150 η σουμα με 150 γαμας κατι καλο και το κυριοτερο οταν τελειωσεις σου αδειαζει την γωνια

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και αμα θες να πηδας 2-3 φορες την ημερα ποσα λεφτα πρεπει να δινεις υπολογιζεις?
Εκτος αν εισαι κανενας λεφτας αργοσχολος και δεν ξερεις που να τα χαλασεις.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

Συμφωνω ρε φιλε και εγω αυτην την απορια εχω γιατι δεν πανε, μηπως  χαλανε λιγοτερα λεφτα,
και να χαλανε την ψυχολογια τους με τις Ελληνιδες
Εγω φιλαρακι ομως τα χω παρατησει ολ αυτα(Το χειμωνα οικοι ανοχης ,το καλοκαιρι Λαγανα  :rockon: :rockon:και τα σκυλια
δεμενα -και οταν ερθει η στιγμη να παντρευτω με το καλο τοτε ισως εγγραφτω σε κανα Russian Brides  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Στο μπουρδελακι δνε χρειαζεται να προσπαθησεις ....απλα  ψεκαζεις ,σκουπιζεις τελειωνεις

Ακριβώς.
Τα μπουρδέλα είναι σαν τις ΕΚΠ (Ελεγχόμενες κυνηγετικές περιοχές)ή "ρεζέρβες" στο Κυνήγι!Πας,έχει πολλά θηράματα,χτυπάς όποιο θέλεις,και περνάς από το ταμείο!Ε δεν έχει και τόσο πλάκα!!!

Επισκέπτης
τι να μας πουν και οι ελληνιδες?λενε δεν υπαρχουν αντρες.μιλουν τα υποδειγματα γυναικας.σε αλλες χωρες ,οι γυναικες πιο ευδιαθετες ειναι,ετοιμες για κουβεντα και πολλα αλλα.οι ελληνιδες,θελουν πολυ μπλα μπλα,αφοσιωση σε αυτες,και να νιωθουν οτι βασανιζουν το καθ κακομοιρη που ¨"ασχολειται μαζι τους''

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom